Fofo le faʻafitauli ma se toe fai soo le Android

Pin
Send
Share
Send


E oʻo lava i masini sili ona faʻatuatuaina e mafai ona faʻafuaseʻi ona le mafai, ma masini Android (tusa lava foi mai igoa taʻutaʻua) e leai se tuusaunoaga. O se tasi o le tele o faʻafitauli masani e tupu i telefoni feaveaʻi o lenei OS o se tumau reboot (bootloop). Tatou taumafai e tau iloa poo le a le mafuaaga e tupu ai lenei faʻafitauli ma pe faʻapefea ona aveese.

Mafuaʻaga ma tali

E tele ni mafuaʻaga mo lenei amioga. Latou faʻalagolago i le tele o tulaga e tatau ona mafaufauina: pe o le telefoni sa faʻaleagaina i se masini leaga, pe o i totonu o le vai, pe o le a le ituaiga o SIM card ua faapipiiina, faʻapea foʻi ma le a polokalama ma firmware o loʻo faʻapipiʻi i totonu. Mafaufau i mafuaʻaga mo le toe faʻafouina.

Mafuaʻaga 1: Feteʻenaʻiga komepiuta i totonu o le polokalama

O le tiga o le loto mo tagata atiaʻe talosaga ma firmware mo le Android o se numera tele lea o tuʻufaʻatasiga o masini gaosi mea, o le mafuaʻaga lea e le mafai ai ona faʻataʻitaʻi uma o loʻo iai. I le isi itu, o lenei faʻateleina ai le avanoa o feteʻenaʻiga o talosaga poʻo vaega i totonu o le faiga lava ia, e mafua ai le taʻamilosaga reboot, a le o le isi itu bootloop Faʻapea foi, bootlops mafai ona mafua ai le faʻalavelave i le faiga e le tagata e faʻaaogaina (le saʻo le faʻatulagaina o le root, se taumafaiga e faʻapipiʻi se laiga le talafeagai, ma isi). O le auala sili e faaleleia ai se faʻaletonu o le toe setiina lea o le masini ile fale gaosi tulaga faʻaaoga le toe faaleleia.

Faitau atili: Toe setiina tulaga ile Android

A le aoga lea mea, e mafai foi ona e toe taumafai e toe faʻaola le masini - i lou lava tagata, pe faʻaaoga foi o tautua a le service centre.

Mafuaʻaga 2: Masini Faʻateʻa

O se masini faʻaonaponei faʻaonaponei, o se lavelave masini, e matua nofouta i ogaoga ogaoga masini - teʻi, teʻi ma le pa'ū. I le faʻaopopoga i le mama ma le le faʻaititia o faʻaletonu, o le motherboard ma mea o loʻo aʻafia ai o loʻo mafatia ai. E ono tupu foʻi le faʻaalia o le telefoni ina ua paʻu le pa, ae leaga le laupapa. Afai, e leʻo toe amataina le toe faia o le reboots, o lau masini na aafia ai i se pa'ū, o le tele lava lea o le mafuaʻaga. O le fofo i lenei ituaiga o faʻafitauli e manino - o se asiasiga i le auaunaga.

Mafuaʻaga 3: Masini ma le mana poʻo le pule

Afai o lau telefonipoto ua leva ona tele tausaga le matutua, ma na amata amata ona toe amataina i luga o ia lava, o loo i ai se maualuga maualuga o le mafuaʻaga o le mafuaʻaga o se maa le aoga. I le avea ai o se tulafono, e faʻaopopo i le reboots, o isi faʻafitauli foi e maitauina - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻavave vave le tape. I le faʻaopopoina o le paʻu lava ia, atonu o loʻo i ai foʻi faʻafitauli i le faʻagaioiga o le mea e pule ai le eletise - e mafua tele ona o mea o loʻo taʻua i luga e pei o masini leaga poʻo le faʻaipoipoga.

A o le mafuaʻaga o le paʻu lava ia, ona sui lea o le a fesoasoani. I masini e mafai ona aveʻese mai le maa, e lava lea e faʻatau ai se mea fou ma sui oe lava, ae masini ma se tulaga e le mafai ona vavaeʻese atonu o le a tatau ona aveina i le tautua. O le mea mulimuli o se faʻatusatusaga lava lea o le faʻaolataga i le mea e tupu mai i faʻafitauli ma le mana eletise.

Mafuaʻaga 4: Leaga SIM card poʻo le leitio module

Afai e amata le reboot le telefoni le toe toso faʻapitoa ina ua uma ona faʻaofi i totonu se SIM card ma ki, ona e ono sili lea o le mafuaʻaga. E ui i lona foliga faigofie, o le SIM card o se sili atu faigata komepiuta masini, lea e mafai foi ona malepe. E siaki gofie mea uma: faʻapipiʻi le isi pepa, ma afai e leai ni reboots faʻatasi ai, ona faʻafitauli lea i le SIM card autu. E mafai ona suia i le kamupani faleoloa o lau telefoni feaveaʻi.

I se isi itu, o lenei ituaiga "sese" e mafai ona tupu i le tulaga o mea le lelei i le faʻagaioiga o le leitio module. I le isi itu, e mafai ona tele mafuaʻaga mo lenei amioga: amata mai le fale gaosi faʻaletonu ma faʻaiʻu i le tutusa masini leaga. Suia o le upega tafailagi mafai ona fesoasoani ia te oe. E faia pei o lea (ia maitau e tatau ona e vave gaoioi a e oʻo i le taimi aʻo le i toe faia le isi.

  1. A uma ona utaina le system, alu i le tulaga.
  2. O loo matou sailia ni faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, i totonu - aitema "Isi fesoʻotaʻiga" (ono taʻua foi "Tele").
  3. Saili le filifiliga i totonu Telefoni feaveaʻi.


    Na latou popo i luga "Fesootaiga Faiga".

  4. I le popup window, filifili "Na o le GSM" - o se tulafono, o le sili ona faʻafitauli-saoloto auala o le faʻagaioiga o le leitio module.
  5. Masalo o le telefoni e toe toe fai, pe a maeʻa ona amata galue masani. A le aoga lena, taumafai se isi faiga. Afai e leai se mea o latou aoga, masalo o le module e tatau ona suia.

Mafuaaga 5: O le telefoni ua i totonu o le vai

Mo soʻo se mea faʻaeletonika, o le vai o se fili mataʻutia: o loʻo faʻaʻautu ni fesoʻotaʻiga, o le mafuaʻaga lena e oʻo lava i tagata foliga mai o loʻo ola pea ina ua maeʻa taele telefoni i le taimi. I lenei tulaga, toe faia o se tasi o le tele o faʻailoga e masani ona faʻaputuputu i luga o le faʻateleina tulaga. Masalo e tatau ona e vaeluaina ma le "malelemo" masini: nofoaga tutotonu o tautua e ono mumusu e toe faʻafou pe afai e i ai o le masini i totonu o le vai. I le taimi nei, matou te fautua atu ia e faaeteete.

Mafuaaga 6: Bluetooth malfunctions

O se mea e seasea lava, ae e talafeagai lava faʻagaioioiga i le faʻagaioiga o le Bluetooth module - pe a toe oso le masini, e tatau lava ona e taumafai e faʻaliliu. E lua auala e fofo ai lenei faʻafitauli.

  • Aua neʻi faʻaaoga le Bluetooth. Afai e te faʻaoga mea faʻaoga pei o se masini laupepa e leai se totogi, o se pu e faʻamalosi tino poʻo se uati atamai, ona mautinoa lava lea o le fofo e le fetaui ma oe.
  • Laina o le telefoni.

Mafuaʻaga 7: Faʻafitauli ma le SD card

Le mafuaʻaga o faʻafuaseʻi reboots mafai ona avea ma malfunctioning memory card. I le avea ai o se tulafono, o lenei faʻafitauli e o mai foʻi ma isi: faʻasalalauga sese, le mafai ona tatala faila mai lenei pepa, o le foliga mai o faila phantom. O le tali sili o le sui lea o le laupepa, ae e mafai ona e taumafai muamua e faʻatulaga e ala i le muamua faia o se kopi o le faila faila.

Nisi faʻamatalaga:
Uma auala e format format memory cards
Ole a le mea e fai pe a le vaʻai le telefoni poʻo le papalama le SD card

Mafuaaga 8: o le iai o le siama

Ma le mea mulimuli, le tali mulimuli i le fesili e uiga rebooting - o se siama ua faamautu i lau telefoni. Faaopopo isi faʻailoga: o nisi o tusi a le telefoni e faʻafuaseʻi ona amata e i lalo mai se mea mai le Initaneti, auala 'alo ma widget e te leʻi faia o loʻo aliali mai i luga o lau laupepa komipiuta, i latou nei pe i na lagona le ola pe tape. O le faigofie ma i le taimi lava e tasi fofo fofo o lenei faʻafitauli o le a toe faʻatulagaina i tulaga fale gaosi, o le soʻotaga i le tusiga e uiga o loʻo faʻaalia luga i luga. O se isi auala i lenei metotia o le taumafai e faʻaaoga se antivirus.

Faʻamasani i matou ile uiga masani ile mafuaʻaga ole reboot faafitauli ma ana tali. E i ai isi, ae e tele latou patino i se faapitoa Android telefonipoto faataitaiga.

Pin
Send
Share
Send