BSPlayer 2.72.1082

Pin
Send
Share
Send


Ala o faʻasalalauga o se tasi o polokalame sili ona taua e tatau ona faʻapipiʻi i luga o komupiuta taʻitasi. O le lelei o leo ma mea puʻeina ata, faʻapea foi ma le numera o le lagolagoina mamanu, o le a faalagolago i luga o le filifiliga o sea polokalama. O le mafuaʻaga lea o le a faʻamatala ai lenei tusitusiga e uiga ile polokalame BSPlayer.

BS Player - o se faʻasalalauga tele e mafai ai ona e taʻalo faila ma vitio. O le polokalama o loʻo i ai i ana auupega uma seti talafeagai o faʻatonutonu e ono manaʻomia mo le sologa lelei playback o ala o faʻasalalauga faila, ma e lagolagoina foi le lautele o lisi o ituaiga ona o le fausia-i codec afifi.

Lagolago mo le tele o ituaiga

O le maualuga tulaga lelei ala o faasalalauga tagata taʻalo e masani ona fuafuaina e le numera o le lagolagoina ituaiga. Le faʻaaogaina o le BS Player, o le a e le fetaiaʻi ma le faʻafitauli o le le mafai ona taʻalo lea poʻo lena faʻamatalaga faʻasalalau.

Lisi lisi

Ina ia mautinoa le faʻataʻitaʻia o le polokalama faʻataʻitaʻia vitiō poʻo musika, o le galuega o le fausiaina playlists o loʻo avanoa i lau tautua.

Faʻatulaga leo

Leo lelei e mafai ona fetuunai i lau tofo faʻaaogaina le fausia-i 10-band equalizer, faʻapea foi ma paleni tulaga. Ae paga lea, o mea ua maeʻa faʻatulagaina mo le equalizer, e pei ona faʻatinoina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le GOM Player, ua leiloa iinei.

Ala o faasalalauga faletusi

O lenei meafaigaluega o se ituaiga o analog a iTunes. Lenei e te aumaia uma au faila (leo, vitio, DVD, ma isi), aoina o se tasi tele faʻasalalau faʻasalalau e faʻavasega ina ia faigofie ona faʻaliliuina i le taʻalo faila.

E le gata i lea, o lenei faʻasalalau faʻasalalau e mafai ona e taʻalo tafe ae o loʻo faʻalogologo i leitio ma podcast, faʻapea foi ma le vaʻaia o ata TV.

Le tafe vitio

Le polokalame BSPlayer faʻatagaina oe e taʻalo e le gata i faila o loʻo avanoa i lau komepiuta, ae o loʻo tafeina foi le video, mo se faʻataʻitaʻiga, vitio mai le YouTube video hosting.

Faapipiiina o le Plugin

Na o ia lava, o le BSPlayer tagata taaalo o loʻo faʻailoaina i le i ai o le tele o galuega ma foliga, lea e le gata i lea, e mafai ona faʻalauteleina e ala i le faʻapipiʻiina plug-in.

Puʻe ia faʻamalama

I le taimi o le taʻalo i le vitio, ua e maua le avanoa e sefe ai faʻavaomalo i luga o se komepiuta i le maualuga le lelei.

Faauluuluga Pule

Vitio lelei e aofia ai ulutala, ma o isi taimi e sili atu nai lo le tasi ala. I le Polokalama BS Player, e mafai ona faigofie fesuiaiga i le va o faʻauluuluga, ma, pe a manaʻomia, utaina i totonu o le polokalama faʻaaoga le suʻega o faʻamaumauga, faapea foi ma le oi ai nei faila i luga o le komepiuta.

Faatulaga vitio

I lenei lisi, o le tagata e mafai ona fetuʻunai le fua, vaega fua faatatau, suia faʻaiuga ma filifili vaitafe vitio (pe a iai e sili atu ma le tasi i le faila).

Faʻatulagaina Hotkeys

Mo le tele o gaioiga, o le faʻasalalauga faʻasalalauga ei ai ana lava kulimi kuki, lea, pe a manaʻomia, mafai ona faʻapitoa e pei ona e te manaʻo.

Vave tala faila faʻasalalauga

Faʻaogaina le "Vaega" vaega i le polokalama, oe mafai faʻavave tuʻusaʻo i totonu o le faʻasalalauga faila faila i taimi eseese vaitaimi.

Suia le tagata taalo mamanu

Afai e te le o faʻamalieina i le faʻatulagaina tisaini o le tagata taalo, e mafai ona e vave suia lona ata i fafo fafo faʻaaogaina le fausia-i ufiufi. E le gata i lea, e mafai foʻi ona laʻuina mai i luga o le upega tafaʻilagi isi paʻu.

Taalo tulaga

I lenei lisi, oe mafai ona avanoa e le gata galuega e pei o mumusu, taofi ma malolo, ae ia faʻafetaui foʻi le saoasaoa o talaʻaga, alu i le seti taimi, faʻatautaia i vaega, ma isi.

Lelei o BSPlayer:

1. E i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Maualuga galuega;

3. O le polokalama e leai se totogi (mo le faʻaaoga faʻapisinisi).

Le mautonu o le BSPlayer:

1. Le aoga tuai ma le lelei.

BSPlayer o se sili faʻasalalau au faʻasalalauga ma se seti lelei o faʻatonuga ma le lautele le lagolago mo faʻasalalauga faʻatulagaina, ae faʻatasi ai ma le amateur interface.

Sii mai le BSPlayer mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Ala o faasalalauga tagata masani aiga fale tifaga (MPC-HC) Malamalama uamea Gom ala faʻasalalau media Tagata kiogi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
BSPlayer o se lelei faʻasalalauga faʻasalalau ma se lautele o galuega ma lagolago mo sili ona lauiloa foliga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: BSPlayer ala faʻasalalau
Tau: leai se totogi
Tele: 10 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.72.1082

Pin
Send
Share
Send