Suia le vai vai i luga ole Windows 7 komepiuta

Pin
Send
Share
Send

O nisi tagata faʻaaoga e le o faamalieina ile ituaiga ma le tele o le vai foliga o loʻo aliali mai ile faʻagaioiga Ofisa. Latou te mananao e suia, ae latou te le iloa fai. Sei o tatou vaʻai I auala autu e foia ai lenei faʻafitauli i komupiuta o loʻo tamoe Windows 7.

Vaʻai foʻi i luga: Faʻafefea ona sui le fonoa i luga o le Windows 10 computer

Auala e suia ai fusi

E tatau ona tatou fai vave lava o lenei tusitusiga e le mafaufauina le mafai ona suia le fon o loʻo i totonu o polokalame eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, Word, o lona uiga, o lona suia i le Windows 7 interface, o lona uiga, i faamalama "Suʻesuʻe"on "Desktop" ma isi faʻafanua elemene o le OS. Pei o le tele o isi faʻafitauli, o lenei galuega e lua ituaiga autu o fofo: e ala i galuega i totonu o le OS ma faʻaaogaina ni vaega lona tolu. O le a matou nonofo i luga o auala faapitoa i lalo.

Metotia 1: Microangelo Luga Faʻaalia

O se tasi o polokalame e sili ona faigofie mo le suia o aikona moli ile "Desktop" O le Microangelo I Luga.

Sii maia Microangelo I Luga

  1. A maeʻa ona e siiina le le faila ile komipiuta, tamoe loa. O le tagata faʻapipiʻi o le a faʻagaioia.
  2. I le faʻafeiloaʻiga faʻamalama "Faʻapipiʻi Wizards" Microangelo i luga o faʻasalalauga "Le isi".
  3. E talia e le atigi le laisene maliega. Sui le leitio i le "Ou te talia tuutuuga i le laisene maliega"e malilie i aiaiga ma kiliki "Le isi".
  4. I le isi faamalama, ulufale le igoa o lou username. O le faʻaletonu, e faʻamau mai le suʻesuʻega a le tagata faʻaaogaina OS. O le mea lea, e leai se manaʻomia e faia ni suiga, ae naʻo le kiliki "Ua lelei".
  5. Le isi, faʻamalama se faʻamalama e faʻailo mai ai le faʻapipiʻi laiga. Afai e leai sau mafuaʻaga tatau e sui ai le tuʻugamau o loʻo tuʻu atu e le tagata e tuʻu le polokalame, ona kiliki lea "Le isi".
  6. I le isi laasaga, ia amata le faʻapipiʻi faʻagasologa, kiliki "Faapipiʻi".
  7. O loʻo faʻagasolo nei le faiga faʻapipiʻi.
  8. Ina ua maeʻa ona faʻauʻuina i totonu "Faʻatulagaina Taiala" O loo aliali mai se feau manuia. Kiliki "Faauma".
  9. Sosoo ai, tamoe le faʻapipiʻi polokalama Microangelo On Display. O lona autu faamalama o le a tatalaina. Suia le vai o aikona i "Desktop" kiliki i le aitema "Faʻailoga Tusitusiga".
  10. Ua tatalaina le vaega mo le suia o le faʻaaliga o le saini o aikona. Muamua ese, siaki "Faʻaaoga le Windows Default Setting". O le mea lea, ua e faʻaleaogaina le faʻaaogaina o le Windows faʻatulaga e fetuunai ai le faʻaali o auala puʻupuʻu igoa. I lenei mataupu, o fanua i lenei faamalama o le a avea ma malosi, o lona uiga, avanoa mo suiga. Afai e te filifili e toe faʻafoʻi i le tulaga masani o le faʻaaliga, ona mo lea o le a lava e lava le faʻatulagaina o le pusa siaki i luga o le pusa siaki i luga.
  11. Ia sui le ituaiga fausaga o mea i "Desktop" i le poloka "Tusitusiga" kiliki i luga ole lisi paʻu Faatanoa. Ua tatalaina se lisi o filifiliga, lea e mafai ai ona e filifilia le mea e te manatu e sili ona talafeagai. O fetuunaiga uma na faia o loʻo faʻaalia vave i le vaega o loʻo muamua atu ile itu taumatau o le faʻamalama.
  12. O lenei kiliki ile drop down list "Lautele". Lenei o se seti o ituaiga vai. Fai le filifiliga e fetaui ma oe.
  13. I le siakiina o pusa siaki "Lototele" ma le "Italia", e mafai ona e faia le tusitusiga e faʻaata pe faʻaʻo, ma faʻailoga.
  14. I le poloka "Desktop"I le toe fetuunai o le leitio le ki, e mafai ona suia le hue o le mau.
  15. Ina ia mafai suiga uma faia i le faamalama o loʻo iai nei, ia kiliki "Talosaga".

E pei ona e vaʻai, i le fesoasoani mai a Microangelo On Display e fai lava le faigofie ma faigofie e sui ai le faatanoa o le ata elemene o le Windows 7. Ae paga lea, o le mea e ono suia, o loʻo aoga mo mea na tuu i luga "Desktop". E le gata i lea, o le polokalame e le o iai le Lusia-gagana ma o le avanoa fua mo lona faʻaaogaina e naʻo le tasi le vaiaso, e manatu le toʻatele o tagata o se mea taua tele o lenei filifiliga mo le fofoina o le galuega.

Metotia 2: Suia le vai faʻaoga e faaaoga ai le faʻapitoa foliga

Ae ina ia mafai ona suia le faatanoa o le Windows 7 ata elemene, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina soʻo se mea e tolu polokalama a isi tagata faigaluega, aua o le faʻagaioiga o loʻo aʻafia e aofia ai le fofoina o lenei faʻafitauli e faʻaaoga ai mea fausiaina, o le vaega lea Faʻapitoa.

  1. Tatala "Desktop" komepiuta ma taumatau-kiliki i lona avanoa gaogao. Mai le lisi e matala, filifili Faʻapitoa.
  2. Ua tatalaina le vaega mo le suia o le ata i luga o komupiuta, e masani ona taʻua o le faʻamalama Faʻapitoa. I le itu i lalo, kiliki i luga o le aitema Faamalama Valivali.
  3. Tatala le faʻamalama lanu sui vaega. I le pito i lalo, kiliki i luga o tusitusiga "Faaopoopoga filifiliga filifiliga ...".
  4. Ua matala matala "Valivali ma foliga vaaia o le faamalama". Ole mea tonu lea ole a sui ai le faʻatonutonu ole faʻaalia o tusitusiga ile elemene ole Windows 7.
  5. Muamua lava, e tatau ona e filifilia se mea kalafa mea lea e te suia ai le vai papatusi. Ina ia faia lea mea, kiliki i le fanua "Elemene". O se mataʻai i lalo lisi o le a tatalaina. Filifili i totonu le mea o loʻo faʻaalia i le igoa e te manaʻo e sui. Ae paga lea, e le o mea uma o le tino e mafai ona suia tulaga tatou te manaʻomia i lenei auala. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le pei o le metotia muamua, faʻatinoina se galuega Faʻapitoa e le mafai ona sui tulaga tatou te manaʻomia "Desktop". Oe mafai ona suia le faʻaaliga o tusitusiga mo tulaga nei Ofisa:
    • Savali pusa;
    • Faʻailoga;
    • O le ulutala o le faʻamalama galue;
    • Mea faigaluega;
    • Igoa o le laulau;
    • Lē faʻamatalaina le faʻamalama;
    • Mea faʻaaoga pa
  6. Ina ua filifilia le igoa o le elemene, eseese fonoa tapulaa tapulaa i ai avea malosi, e pei o:
    • Ituaiga (Segoe UI, Verdana, Arial, etc.);
    • Tele;
    • Valivali;
    • Tusi lolomi
    • Faatulagaina o faamamafa.

    O mea muamua e tolu o ni lisi maulalo, ma o le mea mulimuli o le lua o faʻamau. A uma ona e setiina uma le talafeagai tatau, kiliki Apalai ma le "Ua lelei".

  7. Ina ua mavae lena, o le vai o le a suia i le filifilia o le mea autu o le faagaoioiga polokalama. A manaʻomia, e mafai ona e suia i le tulaga tutusa i isi ata foliga o Windows, ma filifilia muamua i le lisi paʻu i lalo "Elemene".

Metotia 3: Faʻaopopo le Font Fou

E tupu foi na o le lisi lisi o faila o le faʻagaioia leai se filifiliga e te manaʻo e faʻaaoga i se mea faʻapitoa Windows. I lenei mea, e mafai ona faʻapipiʻi ni faila fou i le Windows 7.

  1. Muamua lava, e tatau ona e mauaina le faila e te manaʻomia ma le faʻaopoopoga TTF. Afai e te iloa lona igoa faʻapitoa, ona mafai lea ona e faia lea i luga o faʻapitoa nofoaga e faigofie ona maua e ala i soʻo se masini afi. Ona download lea o le vai filifiliga i lau komepiuta i totonu o le hard drive. Tatala Tagata suʻesuʻe I le faʻasinomaga o loʻo iai le faila faila. Faʻalua-kiliki i luga o le ki agavale tauagavale (LMB).
  2. E matala se faʻamalama ma se faʻataʻitaʻiga o le faʻailoaina o le vai filifilia. Kiliki i le pito i luga o le ki Faatuina.
  3. A maeʻa, o le faʻapipiʻi gaioiga o le a maeʻa, lea e na o ni nai sekone e alu ai. Lenei o le faʻapipiʻi filifiliga o le a avanoa mo le filifilia i le faamalama faʻaopoopoga filifiliga filifiliga ma e mafai ona e faʻaogaina i ni mea faʻapitoa elemene elemene, mulimulitaʻi i le faʻasologa o gaioiga na faʻamatala i totonu Faiga 2.

E i ai le isi metotia mo le faʻaopopoina o se vaipuna fou i le Windows 7. E tatau ona e siiina, kopiina, pe toso mai se mea ua tumu i luga o le PC ma le TTF faʻalautele i se faʻapitoa faʻapitoa e teuina faʻatonu faila. I le OS o loʻo matou suʻesuʻeina, o lenei lisi o loʻo maua i le tuatusi lea:

C: Pupuni Fonts

Ae maise o le filifiliga mulimuli e talafeagai e faʻaaoga pe a fai e te manaʻo e faʻaopopo isi vai i le taimi e tasi, talu ai le tatalaina ma kiliki i elemene taʻitasi taʻitasi e le talafeagai.

Metotia 4: Suia e ala i le resitala

Oe mafai foi ona suia le vai vai leo i le system resitala. Ma o loʻo faia lenei mo soʻoga uma i luga ole taimi.

E taua le maitauina aʻo leʻi faʻaaogaina lenei metotia, e tatau ona e mautinoa o le fonona manaʻo ua uma ona faʻapipiʻi i le komepiuta ma o loʻo tu i totonu o le faila Faatanoa. Afai e le oi ai i totonu, ona tatau lea ona e faʻaaogaina e faʻaaoga ai nisi o na filifiliga na fautuaina i le metotia talu ai. I se faʻaopopoga, o lenei auala o le a aoga pe a fai e te leʻi suia le tusiga faʻaali tulaga mo le elemene, o lona uiga, e tatau ona i ai se filifiliga "Segoe UI".

  1. Kiliki Amata. Filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le lisi "Tulaga".
  3. Kiliki le igoa Tusi api.
  4. O le a faʻamalama se matala Tusi api. Ulufale lenei ulufale:


    Pupuni Tusi Resitala Faʻamatalaga Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Font]
    "Segoe UI (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Lototele (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Italic (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Lototele Italika (Faʻailoga Tonu)" = ""
    "Segoe UI Semibold (TrueType)" = ""
    "Segoe UI Malamalama (TrueType)" = ""
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion FontSubstitutes]
    "Segoe UI" = "Verdana"

    I le pito i tua o le numera, nai lo le upu "Verdana" E mafai ona e ulufale i le igoa o se isi vaipuna na faʻapipiʻi i lau PC. E faʻamoemoe lava i lenei faʻamasinoga pe faʻapefea ona faʻaalia le tusitusiga i elemene o le system.

  5. Le isi kiliki Faila ma filifili "Vagana E Pei ...".
  6. O se faʻamalama matala e matala mai i le mea e tatau ona e alu ai i soo se nofoaga i lau hard drive e te manatu e talafeagai ai. Ina ia maeʻa le tatou galuega, o se nofoaga faʻapitoa e le taua, e naʻo le manaʻoga e manatua. O se isi taua mataupu, o le sui fesuiai i le malae Ituaiga faila tatau ona toe fesuiai "Faila uma". Ina ua uma lena i le fanua "Igoa o le faila" ulufale i soo se igoa e te manatu e tatau ai. Ae o lenei igoa e tatau ona ausia tulaga tolu:
    • E tatau ona aofia ai naʻo le gagana Latina;
    • Tatau ona leai ni avanoa;
    • O se faʻaopopoga e tatau ona tusia i le pito i tua o le igoa ".reg".

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o se igoa talafeagai e tatau "smena_font.reg". Ina ua uma na mea lolomi Sefe.

  7. Taimi nei e mafai ona e tapunia Tusi api ma tatala Tagata suʻesuʻe. Alu i totonu i le faʻasinomaga na e sefe ai le mea faʻatasi ma le faʻaopopoga ".reg". Faalua kiliki i luga LMB.
  8. O le manaʻomia suiga i le lesitala o le a faia, ma o le vai i mea uma o le OS interface o le a suia i le tasi na e faʻamaninoina i le taimi e faia ai le faila i totonu Tusi api.

A manaʻomia, toe sau ile toe faʻatulaga tulaga masani, ma e masani lava ona tupu lenei mea, e tatau ona e toe suia le lesitala ulufale, mulimuli i le faʻasologa o lalo.

  1. Tamoe Tusi api ala i le faamau Amata. Ulufale lenei ulufale i lona faamalama:


    Pupuni Tusi Resitala Faʻamatalaga Version 5.00
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion Font]
    "Segoe UI (TrueType)" = "segoeui.ttf"
    "Segoe UI Bold (Faʻailoga Tonu)" = "segoeuib.ttf"
    "Segoe UI Italic (TrueType)" = "segoeuii.ttf"
    "Segoe UI Bold Italic (TrueType)" = "segoeuiz.ttf"
    "Segoe UI Semibold (TrueType)" = "seguisb.ttf"
    "Segoe UI Malamalama (TrueType)" = "segoeuil.ttf"
    "Segoe UI Symbol (Faʻailoga Tonu)" = "seguisym.ttf"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion FontSubstitutes]
    "Segoe UI" = -

  2. Kiliki Faila ma filifili "Vagana E Pei ...".
  3. I le faʻasao faamalama, toe tuu le fanua Ituaiga faila sui i le tulaga "Faila uma". I le fanua "Igoa o le faila" aveina i soo se igoa, e tusa ma tutusa lava tulaga ia na faʻamatalaina i luga ina ua faamatala ai le faia o le muamua faila faila, ae o lenei igoa e le tatau ona toe kopi le muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e taʻu se igoa "tulaga lelei. faoa". E mafai foi ona sefe se mea i soʻo se faila. Kiliki Sefe.
  4. Tatala i totonu "Suʻesuʻe" faʻasino e suʻe ai lenei faila ma faʻalua kiliki i luga LMB.
  5. Ina ua mavae lena, o le talafeagai ulufale e ulufale i totonu o le system registry, ma o le faʻaalia o fonoa i le Windows interface elemene o le a aumaia i le tulaga masani.

Metotia 5: Faʻaopopo Tulaga Lautele

E i ai taimi e manaʻomia ai e suia le le ituaiga o ituaiga faatanoa poʻo isi ona tapulaʻa, ae naʻo le faʻateleina o le tele. I lenei tulaga, o le sili ma sili ona saoasaoa auala e foia ai le faʻafitauli o le metotia faʻamatalaina i lalo.

  1. Alu i le vaega Faʻapitoa. Faʻafefea ona fai lea e faʻamatalaina i Faiga 2. I le pito i lalo tauagavale o le faamalama e matala, filifili Mata.
  2. O le a tatalaina se faʻamalama lea e ala i le fesuiaʻiina o le leitio faʻamau latalata i mea talafeagai, oe mafai ona faʻateleina le tele o tusitusiga mai le 100% i le 125% poʻo le 150%. A maeʻa ona e faia lau filifiliga, kiliki Apalai.
  3. Le tusitusiga i vaega uma o le system interface o le a faʻateleina e le aofai filifilia.

E pei ona e vaʻaia, e tele lava ni auala e sui ai le tusitusiga i totonu o le Windows 7. Ofisa o fesoʻotaʻiga E tofu lava le filifiliga e sili ona faʻaaogaina i lalo o nisi tulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faʻateleina le faatanoa, e te manaʻomia le suia o le fuataina filifiliga. Afai e te manaʻomia e suia lona ituaiga ma isi tulaga, ona i lenei tulaga o le a tatau ona e alu i se faʻapitoa faʻapitoa tulaga. Afai e le faʻapipiʻiina le fonoa manaʻo i le komupiuta, o lona uiga e tatau ona e mauaina muamua i luga o le Initaneti, download ma faʻapipiʻi i totonu o se faila faʻapitoa. Suia le faʻaali o igoa i aikona "Desktop" E mafai ona e faʻaogaina se polokalama aoga a isi vaega.

Pin
Send
Share
Send