Manumalo 3.14.2

Pin
Send
Share
Send

A amata galuega amata i le fuafuaina o tau i le lumanai mo mea, galuega, ma sili atu. Ole tuʻutuʻuga e masani ona faia e se tagata aʻoaʻoina faʻapitoa poʻo se tagata poto, ae e te mafaia lava le mea. Ina ia faafaigofieina le faiga ma sao le poloketi, matou fautua le faʻaaogaina le polokalama WinAvers.

Lisi o faatatauga

Polokalama e mafai ai ona e teu se faʻatapulaʻa numera o poloketi ma galulue ma latou i le taimi e tasi. E aoina uma faʻatasi i le tusi e tasi. I le itu tauagavale o se lisi ma iai uma faila. Lenei, tagata faʻaaogaina faʻailoa le igoa, ituaiga o faʻatonu ma tuʻuina atu ia se tagata faʻailoga. Faʻamatalaga faʻaopopo ua faʻatumuina i le itu taumatau. Faʻatonutonu faʻamaumauga o loʻo faia e faʻaaoga ai mea faigaluega i luga ole laulau faʻatonutonu.

O le faila o loʻo faʻatulagaina i se isi faʻamalama, talu ai o le polokalama e tele laina ma koluma, e le o mea uma e manaʻomia i nisi poloketi, ae naʻo le faʻaaogaina o se avanoa. Siaki pusa ma tulaga talafeagai ma sefe le faʻaiuga. Toe amataina le polokalama e le manaʻomia, o suiga e otometi lava ona aoga.

I mea faʻatatau uma e i ai ni ituaiga o mea faitino, latou te faʻaopopo, vaʻaia ma teuteuina i se isi lisi, o le tatalaina o lea e faia e ala i le kiliki i luga o le ki talafeagai i luga o le meafaigaluega. A maeʻa galuega faʻatino, ia mautinoa e sefe le faʻaleleia tusi faʻatonu.

O loʻo i ai foʻi le lisi o faʻatonutonu faʻasino. E faʻasino le numera, numera, igoa, le nofoaga ma le faʻavae e tuʻuina i ai le laulau. Atonu e le fesoʻotaʻi lisi o tulafono faʻatonutonu i le poloketi, ia mautinoa e siaki lenei mea i le lisi. I se faʻaopopoga, latou e mafai ona faʻavasegaina i tuʻufaʻatasi ma faamaʻoti mea aoga ma vaega o le faʻatonu.

Faʻatonu Galuega

WinAvers maua ai le tele o foliga ma mea faigaluega. E faigofie tele ona le mautonu ia latou, ae maise i se tagata e le masani ai le faʻaaogaina, ma latou vaʻai tele foʻi le avanoa ile potu faigaluega. O le mea lea, matou te fautuaina le faʻamau "Faʻagaioiga"e faʻatagaina pe faʻamuta nisi o faʻapitoa. O nisi gaioiga o loʻo faia foi i lenei faʻamalama; saili ma le faʻavasegaina o fesoʻotaʻiga e ala i gaioiga faʻavae o loʻo faia.

Faʻavae o tusi faʻasino

Ole polokalame e le gata e faʻatagaina oe e faia ni fua faatatau, ae faʻatulagaina ma faʻavasega faʻamatalaga. O faʻamatalaga o loʻo iai uma faʻamaumauga e faʻailoa mai e le tagata faʻaaoga. Filifili se tasi o sauniuni e suʻe faʻamatalaga talafeagai e uiga i le ituaiga o mea, vaega, itulagi.

Fesoasoani ma WinAvers

I se isi laupepa ese lisi, ua faʻaopopo e tagata atiaʻe ni faʻasologa masani e aoga pe a galulue ma polokalama. Lenei e le gata faʻaaliga vaʻaia o loʻo aoina, ae o loʻo i ai foi le avanoa o le fausiaina o se faʻamaumauga ma faʻamalosi faʻamaumauga pe a fai latou te ova tele le avanoa i luga o le malo.

Faʻaaogaina tagata fou e faʻaaoga le faʻatonu. E faʻamatala uma au mea faigaluega masani o le polokalama, faʻamatala mataupu faʻavae o le tuʻufaʻatasia o poloketi ma lautele mataupu o le faigaluega i WinAvers. O mataupu taʻitasi o loʻo faʻaalia i se vavaeʻese vaega mo le faʻafaigofie.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • O loo i ai uma mea talafeagai meafaigaluega ma galuega faʻatino;
  • Telefoni faʻamaumauga o faʻasino;
  • Fausia-i archiver.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • O le faʻamamafa taua i le faia o galuega o loʻo faia i le tapenaina o tala faʻapitoa e moʻomia.

WinAvers o se lelei polokalama o le a avea ma se meafaigaluega aoga i le taimi o le sauniuniga o fausaga fuafuaina. O le poloketi o le a avanoa i taimi uma mo le maimoaina, ma afai e manaʻomia, o mea uma lava o loʻo faʻapipiʻi atu i se faʻamaumauga. Polokalama e talafeagai mo tagata poto uma ma masani tagata faaaoga.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le WinAvers

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalame Astra S-Faʻavae Polokalame tau MultiPult

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
WinAvers o se lautele mea faigaluega mo paketi, o le faʻamamafa autu o lea i luga o le sauniaina o tau fausiaina. O le polokalama o loʻo tufatufaina atu i luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia ma e tele' eseʻese fale.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: IP Tyurin A. G.
Tau: $ 350
Tele: 15 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 3.14.2

Pin
Send
Share
Send