E faʻafefea ona galue le Yandex Disk

Pin
Send
Share
Send


Yandex Tisiketi - o le tautua e faʻatagaina ai tagata e teuina faila i a latou sapalai. I lenei tusitusiga, tatou te talanoa e uiga i le auala o nei fale teu faʻamaonia.

Teuina o ao - faʻamaumauga i luga ole laiga lea e teuina ai faʻamatalaga i luga o 'auʻaunaga faʻasoaina i luga o le fesoʻotaʻiga. E masani ona i ai ni tautua i le ao. Lenei ua mafua ona o le manaʻoga mo faʻatuatuaina teuina o faʻamaumauga. Afai o le tasi server "taʻoto i lalo", ona avanoa lea i faila o le a sefe i luga o le isi.

O tagata e tuʻuina atu a latou lava 'auʻaunaga lisi le avanoa avanoa i tagata faʻaoga. I le taimi lava e tasi, o loʻo auai le tautua i le tautuaina o mea faavae (uʻamea) ma isi mea. O ia foi e nafa ma le saogalemu ma le malupuipuia o tagata faʻamatalaga.

O le faigofie o ao ao e mafai ona maua i faila e mafai ona maua mai soʻo se komipiuta ma avanoa i le fesoʻotaʻiga lalolagi. O le isi aoga e sosoʻo mai lea: e mafai ona maua faʻapitoa i le fale teu oloa e tele tagata faʻaaoga. O lenei faʻatagaina oe e faʻatulaga soʻofaʻatasi (faʻapitoa) galuega ma pepa.

Mo tagata e masani ona faʻaaogaina ma pisinisi laiti, o se tasi lea o nai auala e faʻasoa ai faila i luga ole Initaneti. E leai se mea e manaʻo e faʻatau pe faʻatau se server atoa, e lava le totogi (i le matou mataupu, ave fua fua) le manaʻoga manaʻomia i le tautua.

Fegalegaleaiga ma ao teuina e faia e ala i le upega tafailagi (itulau itulau), pe ala i se faapitoa talosaga. E i ai uma tusi faʻapitoa o kamupani faʻapitoa nofoaga tutotonu o ao.

O faila i le taimi e galulue ai ma le ao e mafai ona teuina uma i le hard drive i le lotoifale ma luga o le tautua a le taʻavale, ma naʻo le ao. I le mataupu lona lua, naʻo auala 'alo e teu i luga ole komepiuta a le tagata.

Yandex drive galue i luga o le mataupu faavae tutusa e pei o isi ao teuina. O le mea lea, e matua talafeagai lelei e teu ai faaleoleo, galuega lata mai, faila ma passwords i ai iina (o le mea moni, ae le i faʻasalalauga avanoa). Lenei o le a faʻatagaina i le tulaga o faʻalavelave i le komepiuta i le lotoifale e sefe faʻamatalaga taua i le ao.

I le faaopoopo atu i le faigofie teuina o faila, Yandex Disk e mafai ai ona e faʻatonutonu pepa o le Office (Word, Exel, Power Point), ata, taʻalo musika ma vitio, faitau pepa PDF ma vaʻaia mea o loʻo i ai i tusitusiga.

Faavae i luga na taua, e mafai ona manatu o le ao teuina i le lautele, ma Yandex Disk aemaise, o se sili talafeagai ma faʻatuatuaina meafaigaluega mo galulue ma faila i luga o le Initaneti. E saʻo. Mo le tele o tausaga o le faʻaaogaina o le Yandex, e leʻi leiloa e le tusitala se faila taua e tasi ma e leai foi ni faʻaletonu i le galuega o le tautua a le saite. Afai e te leʻi faʻaaogaina le ao, ua fautuaina e amata faanatinati ona faia 🙂

Pin
Send
Share
Send