Faʻafefea ona maua se tuatusi imeli

Pin
Send
Share
Send

I totonu o Initaneti tagata faʻaaoga, ma aemaise imeli auaunaga, o loʻo i ai se tele o pasene o fou fou e leʻi maua muamua E-Mail tuatusi. Faʻavae i lenei tulaga, mulimuli ane i le gasologa o lenei tusitusiga o le a tatou faʻalauteleina i luga o le autu o metotia auiliiliga faʻafefea ona maua lau oe lava tuatusi imeli.

Saili lou tuatusi imeli

I le amataga, e taua le matauina o loʻo mafai lava ona e mauaina le tuatusi imeli tusa lava poʻo le a le auaunaga na faʻaogaina i le lesitalaina faʻatonuga, manatua o faʻamaumauga mai le fanua "Login". I le taimi lava e tasi, o le igoa atoa ole igoa e aofia ai ma le igoa ole igoa ole tautua, pe a maeʻa le maile faʻailoga.

Afai e te manaʻomia le sailia o le tuatusi mai le isi tagata, o lona uiga na o oe o le fesili i lē e ona. A leai, o lenei ituaiga o faʻamatalaga e puipuia e le tagata faʻaaoga feagaiga ma e le mafai ona faʻailoaina e auaunaga.

Liliu saʻo i le aano o le mataupu, e taua foi le faia o se tuʻuaiga e mafai ona e mauaina le tuatusi o tului mai lau teugatupe i ni auala eseese. Peitai, latou o le a avanoa peʻa maeʻa le faʻatagaina i le nofoaga o le meli tautua.

Afai e leai saʻo se avanoa i le meli, e mafai ona e siakiina le browser database mo le teuina o faʻamatalaga faʻaaogaina le sailia.

O le a matou puʻupuʻu faʻaalia le auala e faia ai lea i le mataupu o Chrome.

  1. Tatala le vaega i totonu o le vaega autu ole web browser "Tulaga".
  2. Tusi i lalo le filifiliga itulau ma faʻalautele le lisi "Avea".
  3. I le poloka "Faʻamatalaga ma ituaiga" faʻaaoga le faʻamau Faʻavasega.
  4. I le itu taumatau i le pito i luga o le itulau i le pusa Suʻega o upu faʻamatalaga ulu atu i le igoa igoa o le meli, e aofia ai le maile faʻailoga.
  5. Toeitiiti lava o meli uma tautua maua ai le agavaʻa e suia ai le igoa igoa igoa i totonu o le teugatupe, o lea e faʻaeteete.

  6. Mo saʻo sili, e mafai ona saili mo meli e faʻaogaina le URL o le meli meli o se talosaga.
  7. O lenei ua totoe i le lisi tuuina atu e saili le talafeagai E-Meli ma faʻaaoga ia mo lona faʻamoemoe faʻamoemoe.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona e mauaina le faʻamatalaga i seisi polokalame

Afai e i ai le avanoa o le faʻatagaina i lau teugatupe, e mafai ona e faia ese, faʻavae i luga o foliga o meli auaunaga.

Yandex Meli

O le muamua sili ona lauiloa imeli sui auaunaga i Rusia faʻaalia le faʻamatalaga e te manaʻomia toetoe o taimi uma. E le gata i lea, e ui lava o le auaunaga e mafai ona galue e avea ai ma sui o se isi tagata faʻaaoga, o le tuatusi meli muamua o le a avanoa i taimi uma.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona lesitala i Yandex.Mail

  1. A o i luga o le laupepa autu o le Yandex meli auaunaga, kiliki i le ata ata i le pito i luga taumatau.
  2. Le tulaga muamua i le lisi e aliali mai o le laina ma le manaʻomia E-Meli tuatusi mai le teugatupe faʻaaogaina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le username i Yandex

Afai e te mautinoa o le imeli na suia muamua, e mafai ona e vaʻai i le vaega ma meli tapulaʻa mai le Yandex.

  1. I le itu tauagavale o le ata sa faʻaaogaina muamua, kiliki i le faʻamau ma le ata o mea ai.
  2. Mai le poloka poloka ma faʻailoga, alu i le vaega "Faʻamatalaga a le tagata lava ia".
  3. I se lisi faʻapitoa "Lafo tusi mai le tuatusi" E mafai ona maua mai le imeli faʻaaogaina ma suia foi i lou loto i ai.

I le faaopoopo atu i isi mea uma, faʻagaioiga E-Mail o loʻo faʻaalia pe a fausia imeli.

  1. Alu i le itulau autu o lenei meli auaunaga ma kiliki i le ki "Tusi".
  2. I le pito i luga o le itulau e matala i le poloka poloka "Mai ia" O le manaʻo manaomia faʻaalia o le a faʻaalia.

E mafai ona e faʻamuta lea mea i le Yandex meli tautua, ona o vaega ua talanoaina e mafai ona maua ai sili atu nai lo faʻamatalaga faʻamatalaga auiliili, e aofia ai le E-Meli tuatusi o ia lava.

Meli.ru

Mail.ru, o se faʻasalalauga feʻau feʻaveaʻi, tuʻuina atu avanoa i faʻamatalaga taua i se sili atu avanoa avanoa nai lo Yandex. Lenei o se tasi mafuaʻaga ona o le mea moni o le tala i totonu o lenei faiga faʻafesoʻotaʻi otometi fesoʻotaʻiga i auaunaga faʻaleaʻoaʻoga uma o le Mail.ru 'upega tafaʻilagi, ae le naʻo le meli.

  1. Alu i le lisi o feʻau i Mail.ru ma i le pito i luga taumatau maua le faʻamatalaga atoa o le username o le teugatupe faʻaaogaina.
  2. Faʻafetai i le fesoʻotaʻiga faʻapitoa, e mafai ona tatala le autu autu o lenei 'upega tafaʻilagi ma mai iina aveese le imeli tuatusi o loʻo i lalo o le igoa o lē e ona.

I faʻaopopo atu i lenei auala sili ona faigofie, e mafai ona e faia sina auala ese.

  1. Faʻaaoga le folasaga menu, tatala le vaega Tusi.
  2. I le pito i luga tauagavale, saili ma kiliki i le ki "Tusi se tusi".
  3. I le itu taumatau o le fale faigaluega i le poloka "To" kiliki i luga ole sootaga "Mai ia".
  4. O lenei, i le pito i luga o le feau fausia foliga, se laina fou foliga mai lea o lau imeli tuatusi o le a tuʻuina atu.
  5. A manaʻomia, e mafai ona e suia ia E-Meli a le isi tagata e ona se fesoʻotaʻiga lana teugatupe.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, o lenei vaega e le lelei faʻatino i lenei faiga.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻapipiʻi meli i se isi meli

I le faʻamaeʻaina o poloaiga taʻitasi pei na faʻamatala, o le a e le faigata ona maua sau oe lava imeli tuatusi. Afai, i lau mataupu, e le mafai ona faia se mea, matou te fautua atu ia e faitauina le auiliiliga tusitusiga i luga o se autu tutusa.

Faʻatele: O le a le mea e fai pe a faʻagaloina lau Mail.ru login

Leisi Gmail

O se tasi o punaoa sili ona lautele i luga ole Initaneti o Google, o loʻo i ai le pule e imeli Gmail. I lea tulaga, e mafai ona e mauaina au oe lava faʻamatalaga mai le teugatupe e aunoa ma ni faigata faʻapitoa, talu ai i le faagasologa o le fesuiaiga i le meli meli, se faʻaalia o le faʻaalia mai luga o le faʻailo ma se saini, o lea foʻi o le tuatusi imeli.

O le laupepa autu o le '' upega tafaʻilagi e mafai ona faʻafouina le tele o taimi, e masani ona maua se utaina laupepa ma lau faʻamatalaga imeli i totonu o le polokalama.

A faʻapea e mafua mo se mafuaʻaga e le mafai ona e faʻafouina le meli tautua, e mafai ona e faia se isi mea.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se Gmail account

  1. Tatala le autu Gmail meli itulau, mo se faʻataʻitaʻiga, ile tab Falevalu ma kiliki i le tala ata i le pito i luga taumatau o le browser faamalama.
  2. I le kata faʻaalia o loʻo i le pito i luga i lalo ole username o loʻo atoa le faʻamatalaga o le E-Mail tuatusi o lenei meli polokalama.

Ioe, pei lava o le tulaga o isi faiga, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻatonu o savali fou.

  1. I le laupepa autu i le laupepa autu i le itu tauagavale, kiliki i le ki "Tusi".
  2. O lenei o le a matala teteʻe o le a aliali mai i le itu taumatau o le itulau, mai na e te manaʻomia e te faʻamasani ai oe i le laina "Mai le".
  3. A manaʻo, a iai le fusia, e mafai ona suia le tagata lafo.

I lenei taimi, mafai ona e faʻamaeʻaina ma se faʻamatalaga o le faʻatulagaga mo le mauaina o se tuatusi meli i le Gmail system, aua o lea e sili atu nai lo le faʻailoaina o faʻamatalaga taua.

Rambler

O le Rambler tautua e faʻaogaina e le itiiti ifo o le numera o tagata e faʻaaogaina, o le mafuaaga lea o fesili ma le fuafuaina o le tuatusi meli e seasea lava. Afai o oe o se tasi o tagata e sili ona fiafia Rambler meli, o le tuatusi imeli o le imeli teuga e mafai ona fuafuaina o loʻo mulimuli mai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se teugatupe i le Rambler meli

  1. Ulufale i le meli tautua i luga o le Rambler 'upega tafaʻilagi ma tatala le lisi autu o le imeli meli i le kilikiina o le username i le pito i luga taumatau o le mata.
  2. I le poloka e aliali mai, faʻaopopo atu i le faʻamau e alu ese ai ma le teugatupe, o lau tuatusi E-Meli o le a folasia.
  3. Kiliki le ki Loʻu talaagae tatalaina lau oe lava tala i le Rambler system.
  4. I totonu o poloka faailoa i luga o le itulau, saili le vaega Imeli tuatusi.
  5. I lalo o le tusitusiga e faʻamatala ai le mafuaʻaga o lenei poloka, o loʻo i ai le lisi ma imeli uma e fesoʻotaʻi ma lau teugatupe.

O le mea autu, o se tulafono, o le muamua E-Meli i le lisi.

E leʻi faʻatagaina oe e vaʻai i le tuatusi tuʻuina i le taimi na faia ai se feʻau fou, e pei ona faʻatino i isi tautua muamua na afaina, e le faʻatagaina ai oe ile Rambler meli tautua i aso nei. Ae ui i lea, e mafai lava ona e faʻaaogaina le fesuiaiga o tusi e iloa ai le E-Mail.

  1. Alu i le faila Falevalufaʻaaogaina le lisi autu.
  2. Mai le lisi o feʻau na lafo, filifili soʻo se tusi ma tatala i le view mode.
  3. I le pito i luga o le itulau e matala i lalo o le mataupu o le apili ma le tuatusi tuatusi, oe mafai ona maua le tuatusi imeli o lau teugatupe.

E pei ona e vaʻaia, i le tulaga o le sailia o faʻamatalaga i luga o le teugatupe, e le tele se eseʻesega o le faʻatulagaina o le Rambler mai isi tautua faʻapena, ae o loʻo iai lava ma nisi mea taua.

Tusa lava poo le a le tautua na faʻaaogaina, o le e ona le teugatupe, i soʻo se mea, e le tatau ona i ai ni faigata i le fuafuaina o le imeli. I lenei tulaga, paga lea, e leai se mea e mafai ona faia pe a fai oe e le faʻatagaina i le meli ma tuatusi sa leʻi teuina muamua i le faʻamaumauga o lau initaneti.

Pin
Send
Share
Send