Faʻafefea ona fusifusia meli i seisi meli

Pin
Send
Share
Send

E masani lava, o tagata gaioi o le Initaneti ei ai se faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le faʻaletonu o le faʻaaogaina o le tele o meli auaunaga. O se faʻaiuga o lenei mea, o le autu o le faʻatulagaina o le fusifusia o le tasi meli meli i se isi ua avea talafeagai, tusa lava poʻo le a le punaoa faʻaaogaina.

Nonoa o le meli i le isi

E mafai ona faʻafesoʻotaʻia le tele o meli meli i meli auaunaga. Ma le isi, e masani lava ona mafai faʻatulaga le aoina o tusi mai le tele o faʻamatalaga i le faiga lava e tasi.

Ina ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi vaega lona tolu i le meli autu, e tatau ona i ai faʻatagaina faʻamaumauga i auaunaga fesoʻotaʻi taʻitasi. A leai, o le sootaga e le mafai.

E le fautuaina le faʻaaogaina o le tele o faʻauiga, lea e tofu ai le meli ma lona tulaga lua ma isi tautua. A faʻataunuʻuina lenei ituaiga o fusifusia, o nisi tusi o le a le oʻo i le teuga tupe i le taimi, seʻi oʻo le leai o se lafoina.

Yandex Meli

O le pusa meli i totonu o le Yandex system, pei ona e silafia, maua ai tele avanoa ma o lea la ua faʻapea o se mea autu. Peitai, pe a fai o loʻo iai foi ma au pusa meli i le faiga e tasi poʻo isi lava tautua meli, e tatau ona e fusia.

  1. I lau upega tafailagi e fiafia i ai Initaneti, alu e ulufale i le Yandex.Mail.
  2. Sue le faʻamau ma le ata o mea ai i le pito i luga taumatau ma kiliki i luga e tatala ai le lisi ma faʻavae masani.
  3. Mai le lisi o vaega na faʻaalia, filifili le tautalaga aitema "Aoina mai o meli mai isi pusa meli".
  4. I le itulau e matala, i le poloka "Ave meli mai le pusa" faʻatumu fanua na saunia e tusa ma faʻamaumauga mo le faʻatagaina mai seisi teugatupe.
  5. E le mafai e Yandex ona fegalegaleai ma nisi lauiloa imeli auaunaga.

  6. I le pito i lalo tauagavale kiliki i le ki Faʻamalie le Aoinae faʻagaioia le faiga o kopi kopi mataʻitusi.
  7. Ina ua uma lena, o le faʻamaoniga o faʻamaumauga ulufale e amata.
  8. I nisi o tulaga, oe ono manaʻomia le faʻaopopoina faʻagaioia maliega i totonu o tautua.
  9. Afai e te taumafai e faʻaogaina igoa vaega lona tolu mo Yandex, o le a manaʻomia oe e faʻatino se sili atu faʻamatalaga auiliiliga o le aoina.
  10. I luga o le mea moni o se manuia faʻavae sootaga, o le aoina o tusi o le a tupu otometi lava 10 minute mai le taimi o le fesoʻotaʻiga.
  11. E masani lava, o tagata Yandex o loʻo fetaiai ma faʻafitauli faigata, e mafai ona fofoina e ala i le suia o le Initaneti pe faʻatali mo le toe faia o galuega i luga o le 'auvaʻa o le tautua.

E sili ona aoga Yandex ma isi pusa meli i lenei faiga.

Afai o iai pea au fesili e uiga i le aoina o tusi i totonu o le auivi o le auaunaga meli, matou fautua atu ia e faamasani oe lava ma Yandex i sili auiliiliga.

Faitau foi: Yandex Meli

Meli.ru

Ile tulaga ole imeli account mai le Mail.ru, e sili atu ona faigofie le faʻatulagaina o le aoina o le meli, ma iloa iloa ai vaega autu o lea tautua. I le taimi lava e tasi, e taua foi le maitauina e lelei tele fegalegaleaiga ma Mail ma le tele tele o tutusa punaoa, e le pei Yandex.

  1. Tatala lau pusameli i luga o le upega tafailagi Mail.ru e ala i le ulufale i lau teugatupe.
  2. I le pito i luga taumatau o le itulau, kiliki i le E-Mail tuatusi o le meli.
  3. Mai le lisiina o vaega, filifili le aitema Meli Faatulagaina.
  4. I le isi itulau, i totonu o poloka poloka, suʻe ma faʻalautele le vaega "Meli mai isi pusa meli".
  5. O lenei e tatau ona e filifilia le meli auaunaga lea ua lesitala le teugatupe ma faʻapipiʻi imeli teugatupe.
  6. Ina ua uma ona filifilia le manaʻomia punaoa, faʻatumu le laina "Login" e tusa ma le imeli tuatusi o le teugatupe e faʻapipiʻi.
  7. I lalo o le faʻatumu koluma faʻaaoga le faʻamau Faaopopo Pusa.
  8. Tasi i luga o le itulau faʻamautuina mo avanoa i le aoina o meli, faʻamaonia le faʻatagaga mo le Mail.ru talosaga.
  9. I luga o le manuia faʻamalosi o le aoina, o le a otometi ona e toe foʻi atu i le noataga itulau, lea e te manaʻomia foi e seti le faʻatulagaina mo otometi feʻaveaʻi feau.
  10. I le lumanaʻi, e mafai ona e suia pe faʻamuta le tagata aoina i soo se taimi.

Afai e te manaʻo e faʻaoga se imeli tala e le lagolagoina le faʻatagaina i se malupuipuia sone, e te manaʻomia le tuʻuina atu o se upu faataga.

Manatua e ui lava o Mail e lagolagoina le tele o tautua, atonu e iai lava tuusaunoaga.

I le faaopoopo atu i mea uma o loʻo i luga, ia matau o le fesoʻotaʻi i le Mail.ru mai isi auaunaga e ono manaʻomia ni faʻamatalaga faʻapitoa. E mafai ona e mauaina i latou i le vaega "Fesoasoani".

O i e mafai ai ona faʻamaeʻaina Mail.ru ma le faʻatulagaina mo le aoina o meli i se pusa meli eletise.

Faitau foi: Mail.ru Meli

Leisi Gmail

Google, o le tagata atiaʻeina le Gmail email service, ua lauiloa e taumafai e saunia le tele o faʻamatalaga synchronization gafatia. O le mafuaaga lena e mafai ai ona avea ma pusa meli i totonu o lenei faiga le sili ona fofo mo le aoina o tusi.

E le gata i lea, e fegalegaleaiʻi Gmail ma fegalegaleaiga meli, lea e faʻatagaina oe e vave faʻaliliu feau i le meli autu.

  1. Tatala le tulaga aloaia a le upega tafailagi a le Gmail auaunaga i soʻo se mea e faigofie ona suʻesuʻeina.
  2. I le itu taumatau o le autu galuega faamalama, saili le faʻamau ma le mea e faʻatagata ata ma se laupepa i le mea faigaluega "Tulaga", kiliki i luga.
  3. Mai le lisi na faʻaalia, filifili le vaega "Tulaga".
  4. Faʻaogaina le pito i luga faʻafanua laina i le faʻamalama e matala, alu i le itulau Teugatupe ma Aumai.
  5. Saili le poloka ma tapulaʻa "Auina mai meli ma fesootaiga" ma faʻaaoga le soʻotaga "Auina mai meli ma fesootaiga".
  6. I se faamalama fou browser i totonu o le atigipusa pusa "O le a le tala e te manaʻo e aumai mai ai?" tuu i totonu le tuatusi imeli o le meli imeli tala, ona kiliki ai lea i le ki Faʻaauau.
  7. O le isi sitepu, i le talosaga a le meli auaunaga, ulufale i le password mo le teugatupe e fesoʻotaʻi ma faʻaaoga le ki Faʻaauau.
  8. I lau pule, siaki pusa e momoli ai soo se faamatalaga mai le atigipusa ma kiliki "Amata faaulufale mai".
  9. I le maeʻa ai o gaioiga uma na fautuaina i le taimi o faʻatonuga, o le a e mauaina se faʻasilasilaga o le muamua faʻamaumauga o faʻamaumauga amata ma e ono umi se itula.
  10. E mafai ona e siakiina le manuia o le fesuiaiga faigofie i le toe foi i le faila Falevalu ma faitau le lisi o meli. O ni feʻau na momoli maia o le a iai se saini faʻapitoa i foliga o se E-Mail ua fesoʻotaʻi, ma o le a tuʻuina foʻi i se isi faila.

O le faia muamua meli meli sootaga e mafai ona faʻalauteleina e ala i le faʻafesoʻotaʻi e le tasi, ae lua pe sili atu tala i eseese polokalama.

Mulimuli i faʻatonuga e le tatau ona i ai ni faʻafitauli e uiga i le fesoʻotaʻiga o meli tautua i lau teugatupe i le Gmail system.

Faitau foi: Gmail

Rambler

O le Rambler imeli auaunaga e le lauiloa tele ma maua ai le itiiti foliga faʻaalia nai lo le aʻafia muamua punaoa. E le gata i lea, o Rambler e faʻatapulaʻa fesoʻotaʻiga filifiliga, o lona uiga, o le aoina o feʻau mai le meli i totonu o lenei faiga e matua faʻafitauli.

E ui i ia manatu, o loʻo faʻatagaina lava oe e le upega tafailagi ona aoina meli mai isi faiga faʻaaogaina se faʻasologa masani e tutusa ma Mail.ru.

  1. Saini i lau teugatupe ile upega tafaʻilagi aloaʻia o Rambler Mail.
  2. E ala i le pito i luga vaega ma le autu vaega, alu i le itulau "Tulaga".
  3. E oʻo atu i le isi menu sosoʻo, alu i le laupepa "Meli aoina".
  4. Mai le lisi o meli tautua ua faʻaalia, filifili se tasi o lana teugatupe e te manaʻo e faʻapipiʻi ia Rambler.
  5. Faatumu fanua i totonu o le window faamalama Imeli faʻaaliga ma le Upu faʻaulu.
  6. A manaʻomia, siaki le pusa "Sii mai tusi tuai"ina ia faʻaulu mai o kopi avanoa uma a kopi.
  7. Ina ia amataina le kiliki faʻamau i le ki "Fesootai".
  8. Faʻatali mo le faʻatulagaina faʻasologa e maeʻa.
  9. O lenei o meli uma mai le pusameli o le a otometi lava ona masiʻi atu i le faila Falevalu.

I se faʻaiuga, e taua le faʻailoa atu afai e te manaʻo e faʻateʻia le tuʻufaʻatasiga o meli, e tatau ona e faʻatali seisi taimi. Lenei e mafua mai i le mea moni o lenei punaoa e le lava le maualuga maualuga o faʻamaumauga saosaoa.

Faitau foi:
Rambler Meli
Fauaina faʻafitauli ma le galuega a Rambler meli

I se tulaga lautele, pei ona e vaʻai ai, e tofu lava le tautua ma le agavaʻa e faʻafesoʻotaʻi ai leisi-meletone meli meli, e ui lava e le o mea uma e galue mautu. O le mea lea, malamalama i faʻavae o le fusifusia i luga o se tasi E-Meli, o le isi o le a le toe mafua ai fesili na aliaʻe muamua.

Pin
Send
Share
Send