Nana Folau 5.6

Pin
Send
Share
Send

E te le manaʻo i taimi uma faʻapitoa faila ia faʻaaoga e isi tagata komepiuta. I lea tulaga, e tele auala e mautinoa ai lo latou saʻolotoga, ma e sili ona talitonuina le nanaina o le faila e faʻaaoga ai polokalame faʻapitoa, tasi o le Hide Folders.

Hide Folders o se faʻafoliga mo le nana o faila mai le vaʻaiga o le Explorer ma isi polokalama o loʻo i ai le avanoa i le faila faila. O lona auupega e aofia ai le tele o foliga o le a matou iloiloina i lenei tusitusiga.

Lisi o lisi

Ina ia nana se faila, e tatau ona tuu i se lisi faʻapitoa o le polokalama. Uma faila i lenei lisi o le a i se mea lilo pe loka a o mafai puipuiga.

Ulufale Upu Uma

Soo se tasi e mafai ona maua le ulufale atu i le polokalama ma vaʻai uma le nanaina faila, pe a le o le faʻamatalaga e ulufale ai. A aunoa ma le ulufale i ai, e le mafai ona tatala Hide Folders ma fai le itiiti ifo i se mea ma le. Naʻo upu faʻasasaʻa e maua i le fua fua. "Talosaga".

Nana

O se tasi lea auala e puipuia ai au faʻamatalaga ma Hide Folders. Afai o le faila o loʻo nana, e avea ma mea e le o vaʻaia i mata o tagata faʻaaoga ma polokalame uma.

Avanoa tapulaa

O le isi puipuiga filifiliga o le le faʻaaogaina lea o se avanoa i le polokalama mo tagata uma e faʻaaogaina. E oʻo i polokalame o le pulega o le a le mafai ona tatalaina le faila aʻo mafai ona puipuia ia auala. E le o natia i lenei mataupu ma tumau vaʻaia, ae e mafai ona e tatalaina naʻo le tisaina lea puipuiga. O lenei faiga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le lalafi, ona le iloa lea o le faila.

Faiga faitau

I lenei mataupu, o le faila o loʻo vaʻaia vaʻaia ma mafai ona maua. Peitai, e leai se mea e mafai ona suia i totonu. Aoga i mataupu e i ai lau fanau ma e te le manaʻo ia latou tapeina se mea mai tuatusi e aunoa ma lou iloa.

Faʻagasologa Faʻagasologa

E i ai taimi e ono manaʻomia ai faila mai se faila puipuia. Faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e lafo se ata mai lau uo i luga o le Skype. Peitai, e le mafai ona maua lenei ata sei vagana ua aveese le puipuiga. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaopopoina Skype i le lisi o faʻatuatuaina tusi talosaga, ona maua ai lea i taimi uma avanoa i mapu puipuia.

Auina mai / Fafo atu

Afai e te toe faʻaaogaina le faiga, ona faʻaalia uma lea o faʻailoga na e lafi, ma e tatau ona e toe faʻaopopo i latou i le lisi polokalama. Peitai, atiae vaʻai manatu lenei ma faʻaopopo auina atu ma faʻaulu mai o le lisi, ma le fesoasoani lea e le manaʻomia ai e toe faʻatumu i taimi taʻitasi.

Ofisa o tuʻufaʻatasiga

O le tuʻufaʻatasia e faʻatagaina oe e te le tatalaina lava Nana Mea Faʻalafi e nana se faila poʻo poloka faʻapitoa i ai. O le mea lea, pe a e taumatau-kiliki i luga o se faila, o galuega autu a le polokalama o le a maua i taimi uma.

E i ai le tasi tele minus pe a faʻaaogaina le galuega. E le manaʻomia se upu faʻatonu mo le faʻatapulaʻaina o mea i totonu ole tusiga, ina ia mafai e soʻo se tagata faʻapipiʻi ona nana faila e faʻaaoga ai lenei polokalama.

Maotua pulea

Ile faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e puleaina le puipuiga o au faʻamatalaga tuusao mai se browser mai seisi komepiuta. Pau lau mea e tatau ona fai o le iloa le tuatusi IP o lau komipiuta ma ulufale i le tuatusi pa i se browser i luga mamao PC palu fesootai e ala i lou lotoifale poʻo isi fesoʻotaʻiga i lau.

Hotkeys

I totonu o le polokalama, e mafai ona e faʻatulagaina ki taua tuʻufaʻatasiga mo nisi gaioiga, e faʻafaigofie atili ai le galuega i totonu.

Lelei

  • Gagana Lusia;
  • Faigofie tagata faaaoga;
  • Maotua pulea.

Le atoatoa

  • Le galueaina faʻatasia i totonu o le Explorer mataupu menu.

Hide Folders o se tasi lea o auala sili e tefe ai au faila ma faila. O loʻo ia te oe mea uma o loʻo e manaʻomia, ma e faʻapopopo foʻi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ponesi lelei o le polokalame o le remote control. Peitaʻi, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama mo naʻo le tasi le masina, ona e tatau ai lea ona totogi se tau talafeagai mo sea faʻafiafiaga.

Talia le faʻataʻitaʻiga o le Hide Folders

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Puipuia faila Faʻamalama sefe Taavale Nana IP Maoae IP Nana

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Hide Folders o se tasi o le sili polokalame faʻapitoa fuafuaina e nana folder ma mautinoa le saogalemu o le faʻamatalaga o loʻo i totonu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: FSPro Labs
Tau: 40 $
Tele: 5 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 5.6

Pin
Send
Share
Send