Cloud Mail.ru 06/15/8553

Pin
Send
Share
Send

Cloud Mail.ru auaunaga na atiae e le kamupani o le igoa tutusa ma le faʻamoemoe o le faʻafaigofie tele faʻafaigofie tagata faʻaaoga le teuina o faʻamaumauga eseese. O le autu iloga o lenei punaoa o le mea moni o le Cloud Mail.ru o se tasi o sili sili ona lelei i le Rusia-tautala cloud storage market, lea e maua ai ana auaunaga i luga o se tulaga maua fua.

Fausia pepa i luga ole laiga

O le mea muamua o le a feagai tagata uma e faʻaaogaina Mail.ru cloud storage o se tasi lea o mea taua, lea e aofia ai i le fausiaina ese faila fausaga ma faʻamaumauga atoa. O le mea moni, e mafai ona faigofie tele tele galuega, talu mai mulimuli ane uma faia faila ma faila o le a mafai ona maua mai soʻo se masini.

Faʻatinoina le ala o le fausiaina o ni tagata taʻitoʻatasi e faʻaaogaina tautua faʻapitoa i luga ole laiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faia se faila ma se laulau i le XLS format, o loʻo faʻaaogaina le polokalame tutusa - Excel Online.

Taʻitasi saunia i luga o le initaneti faʻatonu o faʻamaumauga eseese e toetoe lava atoa le tele o foliga mo le tagata faʻatau o le polokalama. Faatasi ai ma lenei, ua mafai ai e oe ona fatuina faila e leai se totogi, aunoa ma le tuʻuina atu nisi aiaiga.

Fetufaaiga tulaga

O le mea moni, leai se ao auaunaga mafai ona faia e aunoa ma ni auiliiliga o avanoa ulufale mo eseese faila ma le ao atoa. A e maise mo nei mafuaʻaga, o loʻo tuʻuina atu i le au faʻaaoga se poloka ese o tulaga talafeagai.

Avanoa e mafai foi ona faʻatulaga tuʻu tasi mo faila taʻitasi i le ao. O le iʻuga o ia gaioiga, o le fesoʻotaʻiga i soʻo se tusitusiga e mafai ona faʻaaogaina e soʻo se tagata e faʻaogaina lava ia.

Ina ua uma ona filifilia le faila faila po o faila faila fou avanoa, latou moni nofoaga suia. O pepa uma e avanoa mo le maimoaina e le fesoʻotaʻiga ua tuʻuina i luga o le laupepa Fetufaaiga.

Sii maia faila i le PC

Mo le aumaia o soʻo se faʻamatalaga mai le fale teu oloa, o le faiga e masani ai mo ia tautua, faʻafetai i ni faila e mafai ona filifilia ma laʻuina i lalo i ni nai kiliki.

E taua tele le maitauina soo se faila lautele e mafai ona laʻuina i lalo i le kilikiina o se muamua-gaosia sootaga. E tupu lenei mea i luga o se itulau tuuto.

Aveese Faila

E pei o le tulaga o le downloading, o le ao teuina tagata e mafai ona tape soʻo se pepa e muamua filifilia.

Aveesea e ono aʻafia ai e le gata ni faila taʻitoʻatasi, ae faʻapea foʻi tuʻugamau atoa, o lea e aofia ai ma isi pepa ma faila.

O le faʻaiuga o le aveeseina o gaioiga, o faila taʻitasi e ave ese mai le vaega lautele i le faila "Ato" ma e otometi ona tape pe a aunoa ma le avanoa toe maua pe a maeʻa le lua vaiaso. A o i totonu o le ato, pepa e mafai ona soloia tumau e le tagata faʻaaoga le lima poʻo le toe faʻafoi.

E fesoʻotaʻi le fesoʻotaʻiga i faila na aveina i lapisi.

Sii maia ia faila i le ao

Ina ia faʻaopopoina nisi pepa i le ao teuina, ua faʻaaogaina le tulaga masani faila faʻauʻuga ala i le faʻatalanoaga pusa. O le tele o le download faʻamatalaga e faʻatapulaʻaina i le 2 GB o se vaega o le tau fua.

Faʻafesoʻotaʻiga o Fuafuaga tau

O se isi taua auiliiliga o le Mail.ru ao o le mafai lea e faʻalauteleina disk avanoa i tua atu o 8 GB. Mo nei mafuaʻaga, o tagata faʻaoga o loʻo tuʻuina atu i se laupepa 'eseʻese o loʻo i ai uma faʻamatalaga e uiga i le tau ma tuʻutuʻuga o le faʻaogaina o pili.

Faʻamolemole ia matau mai ina ua maeʻa faʻafesoʻotaʻi totogifuapauina totogi, tagata faʻaoga maua avanoa faaopoopo.

Teuina o Fetuunaiga

Ina ia faʻafaigofieina galuega ma le teuina o ao mai Mail.ru, e mafai ona faʻaogaina le faʻapitoa vaega faʻapitoa o lenei auaunaga mo PC, lea o le a otometi lava synchronize ma le auaunaga luga o le initoneti.

O le faiga synchronization o loʻo tamoe talu mai le faʻapipiʻiina o le polokalama ma e mafai ona faʻaleaogaina faʻafuasei e le tagata faʻaaoga.

Kopi le sootaga faila i le Windows

A o i ai i le ao tusi, e mafai ona e kopiina le sootaga i le kiliki RMB i luga o le faila ma filifili Kopi le Sootaga Lautele.

I se faʻaopopoga, o le taumatau-kiliki menu i luga o soʻo se faila i totonu o le polokalama ma se ao tuʻufaʻatasia e mafai ai ona e faʻasolo atu i le fale teu oloa tusi faʻamaumauga i le lotoifale.

Tago faʻamalama

O le a le tulaga, o le ao ua faʻaaogaina ma isi polokalama. "Mata Mata"faʻatagaina oe e puʻe faʻamalama. Ma le isi, o lenei vaega o le polokalame ei ai lona lava faʻatulagaina poloka.

Ina ua maeʻa fausia faʻatulagaga, latou sefe e tupu otometi, i le lotoifale teuina ma luga o le server. O lea, e mafai ona faʻaʻupopoto isi foliga i le tele o polokalame mo le fatuina o ata ona o le ono mafai ona maua vave le ata.

Vaʻai faʻasalalau faila faila i le Android togi

Le Mail.ru Cloud talosaga mo tulaga feaveaʻi e le tele ese mai ana vaega, ae e sili atu le aoga i le mauaina o faila, nai lo le siʻitia i latou. O lona uiga, e mafai ona e suʻesuʻeina i totonu o ata faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o faʻamaumauga na teuina muamua.

A e amata se faʻasalalauga faila mai le ao teuina, e muai aveina ona tatala ai lea i se faʻapipiʻi faʻapitoa, e fuafua i le ituaiga o pepa.

A vaʻai ni tusitusiga i le pito i luga o le mata, e mafai ona e vaʻai i le aso na faia ai le faila i le ao teuina, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le vaega autu mo le puleaina.

Faʻaopopo faila i mea e te fiafia i ai

E le pei o le tautua i luga ole lugalaina ma le polokalame PC, o le Android talosaga e maua ai le agavaʻa e faʻatutu ai se fatu fatu. A uma lena, o le pepa o le a tuu i luga o se isi itulau, mai le mea o le a mafai ai e faia ai soʻo se gaioiga mafai ai ona faia.

Faʻaopopoina Tusitusiga i luga o le Android

O le talosaga mo tulaga feaveaʻi, faatasi ai ma isi mea, saunia lana lava metotia o le faʻaopopoina pepa e ala i se poloka faʻapitoa.

E mafai ona download moni lava soʻo se ituaiga o pepa, ae sili faʻamamafa o loʻo tuu i luga o ala o faasalalauga faila.

Tuuina atu ma le faʻavasegaina o faila

Mo tagata e faaaogaina le meli feaveai Mail.ru, o se vaega taua o le talosaga atonu o le mafai ona suia foliga vaaia o faila i luga o le disk.

I se faʻaopopoga, e ala i le masani, o le faiga e mafai ai ona e otometi faʻatulagaina pepa e tusa ma tuutuuga filifilia.

Vaʻai faʻamaumauga i luga ole Android

O le mafai ona vaʻavaʻai faʻamatalaga feaveaʻi mo le Android maua ai faʻamatalaga auiliili i luga o le teuina o fuainumera.

E le gata i lea, faʻaaoga le lisi autu o lenei polokalama, e mafai ona e mauaina le tele o le avanoa e totoe i le teuina.

Vaʻai le Fesoasoani Fesoasoani

A o e vaʻai, Cloud Mail.ru e multifunctional. E mafai ona fenumiai le tagata fou, ona o le na fausia le fale teu oloa na vaʻaia ma fatuina le faʻatonuga.

Faʻafetai ia te ia, e mafai ona e aʻoaʻo e uiga i tulaga taua uma o le puleaina o le ao mai Mail.ru.

Lelei

  • Maua 8 GB o le teuina o avanoa avanoa;
  • Totogi ma tau maualalo;
  • Lagolago mo soʻo se faʻagaioiga sisitema ma tulaga;
  • Otometi faila synchronization;
  • Avanoa o ausilali meafaigaluega mo le galulue ma pepa.

Le atoatoa

  • Totogi foliga;
  • Le manaʻomia e faʻaaogaina le Mail.ru auaunaga;
  • Faʻaletonu faila faila mai le browser.

E pei ona e vaʻai, Mail.ru Cloud, e tusa lava poʻo le a le lomiga na faʻaaogaina, e maua ai le tele o foliga. I le taimi lava e tasi, aua nei galo e tele polokalame e mafai ona galue faʻatasi ma le tasi teuga tala.

I se tulaga ogaoga, pe a iai ni mea faigata i le malamalamaaga i le fesoʻotaʻiga ma le faʻagaioiga o se mea atoa, e mafai ona e faitauina e le aunoa faʻatonuga faʻatonuga.

Sii mai Cloud Mail.ru mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faʻafefea ona fausia se Cloud Mail.Ru Ni meli sui Lafo tui meli Faʻafefea ona faʻaaoga le Mail.Ru Cloud

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Mail.ru ao o se branded cloud storage mai Mail.ru, lea, faʻaopopo atu i le faʻavaeina o galuega faʻatonutonu galuega, tuʻufaʻatasia se laupepa mata ma isi faʻaaliga i totonu o le Windows konteks menu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Mail.ru
Tau: leai se totogi
Tele: 13 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 15.06.0853

Pin
Send
Share
Send