Sa matou tipiina le vitio i vaega lugalaina

Pin
Send
Share
Send


Masalo o le masani masani i le faʻaaogaina o ata vitio o le tipiina o le ata tifaga i ni fasi. Uma polokalame mo le faigofie faigofie vitio faʻasaʻoina ma faigata fofo polokalama mafai ona vaevae faʻasologa vitio i vaega. Ae afai mo nisi mafuaʻaga e leai se avanoa e faʻaoga ai komepiuta ata vitio, e mafai ona e tipiina le vitio faʻaaoga se tasi o auaunaga o loʻo avanoa i luga o le fesoʻotaʻiga. O lenei tusitusiga o le a taulaʻi atu i le auala e vaeluaina ai vitio i vaega i luga ole laiga.

Tipi le ata i vaega i le faila

O le setiina o le sini e tipiina vitio luga o le initaneti, e mautinoa o le a e mauaina e le o lava le tutusa punaoa i luga o le upega tafailagi. Ia, o le mea o loʻo avanoa lautele e mafai ai ona e mauaina le taunuʻuga manaʻomia.

Mo le faʻatinoina o lenei faʻasologa, e mafai ona e faʻaogaina uma faʻasalalauga e faʻavae i luga o video faatonu ma mea totino tau i le initaneti. I le taimi lava lea e tasi, e le o le faigofie e tipiina o le vitio faʻasologa, ae e uiga i le vaeluaina o le vitio i ni fasi ma le galuega mulimuli ane ma i latou faʻatasi. Matou te fautua atu ia e faʻamasani oe lava i le sili ona lelei o nei fofo.

Metotia 1: YouTube Vitio Pule

O le faigofie ma sili ona aoga filifiliga mo le tipiina o le vitio i ni vaega o le vitio faatonu fausia i totonu o YouTube. O lenei mea faigaluega o le a faʻatagaina oe e vaeluaina le vitio i le manaʻomia numera o vaega ma, mo se faʻataʻitaʻiga, fetaui le vitio i le taimi e manaʻomia.

Auaunaga YouTube i luga ole laiga

  1. Mulimuli i le sootaga luga, amata ona lafoina le vitio i le 'upega tafaʻilagi, i le muamua faʻamatalaina "Faʻatapulaʻa avanoa".
  2. A maeʻa ona faʻaulufale mai ma faʻagaioia le vitio, kiliki i le ki "Pule le Vitio" lalo ifo lalo.
  3. I le lisi o au ata vitio e matala, faʻasaga i le faatoʻa uma faila o le faila faila, kiliki le au i autafa o le faʻamau "Suiga".

    I le mataua i lalo menu, filifili "Faʻaleleia le ata vitio".
  4. Saili le faʻamau Teuga ma kiliki i luga.
  5. O se timeline foliga mai i lalo ifo o le vaega laʻasaga mo le vitio.

    I luga o, faʻaseʻe le faʻaseʻe o le tagata taalo, oe mafai ona tipiina le faasee i ni vaega i nofoaga patino faʻaaoga le faʻamau "Vaeluaina".
  6. Ae paga lea, naʻo le pau le mea e mafai e le faatonu YouTube ona faʻaliliuina vaega o se vitio o le tapeina lea.

    Ina ia faia lea mea, na ona kiliki i luga ole koluse i luga ole fasi filifilia.
  7. A maeʻa ona tipi, faʻamaonia ia suiga i le kiliki i luga o le ki Faia.
  8. Ma, pe a talafeagai ai, faʻasaʻo le vitio faʻaaoga meafaigaluega maua ma kiliki "Sefe".
  9. A maeʻa le faʻagaioioiga, download le vitio i le komupiuta e faʻaaogaina ai le aitema “Download le faila MP4” faamau le lisi lisi "Suiga".

O lenei faʻagasologa atoa o le a naʻo ni nai minute o lou taimi, ma o le faʻaiuga o le a faʻasaoina i lona tulaga lelei muamua.

Metotia 2: WeVideo

O lenei auaunaga o se vitio faatonu i le masani masani mo le tele - o le mataupu faavae o le galulue ma vitio iinei e toetoe lava leai se ese mai i lena i atoatoa-polokalama fofo polokalama. E moni lava, i WeVideo na o le faʻavae masani ma nisi faʻaopoopoga o loʻo faʻaalia, ae o nei tomai e lava mo i tatou e vaeluaina ai le ata vitio i ni vaega.

Pau lava le mea taua ma le faʻaletonu o le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega o le faʻatapulaʻaina o le lelei o le faʻasalalau atu vitio. Aunoa ma le mauaina o se saofaga, e mafai ona sefe le tifaga tifaga i lau komepiuta na o le 480p iugafono ma naʻo le WeVideo watermark.

Auaunaga i luga ole laiga

  1. E tatau ona e amata amata galulue ma lenei faʻatonutonu vitio ma le lesitala.

    Fatu se tala i luga ole upega tafaʻilagi, faʻailoa mai ai faʻamaumauga manaʻomia, pe ulufale i totonu e faʻaaoga ai se tasi o avanoa o fesoʻotaʻiga lautele.
  2. A uma ona e ulufale i totonu o le teugatupe, kiliki i le ki "Fausia Fou" i le itulau e matala.
  3. Faʻaaoga le ao ki luga o le meafaigaluega e faʻaulufale mai ai le vitio i totonu o WeVideo.
  4. Ina ua uma download, o le a aliali mai se fou vitio i le tagata faʻaaoga eria eria "Ala o faasalalauga".

    Ina ia faʻaauau pea ona e galue i le vitio, toso i le timeline.
  5. Mo le vaeluaina o le vitio, tuʻu le faʻaseʻe tisiki i le nofoaga manaʻo i luga o le timeline ma kiliki i luga o le sikuea aikona.

    Oe mafai ona tipiina le vitio i soʻo se numera o vaega - i totonu o lea e faʻatapulaʻa naʻo le umi o le faila faila lava ia. I se faaopoopoga, o meatotino o soʻo se vaega e mafai ona suia taʻitoʻatasi.

    O lea la, pe a uma ona vaeluaina le vitio i ni vaega, ua e maua le avanoa e faʻatonutonu ai i latou taʻitasi i se auala faʻapitoa.

  6. I le maeʻa ona galulue ma le vitio, alu i le faatonu tab "Faauma".
  7. I le fanua ULUTALA faamaoti mai le manaʻo igoa o le faʻasalalauina vitio.

    Ona kiliki lea AʻOA.
  8. Faatali seia maeʻa le gaioiga ma kiliki i le ki. "Maua le Vitio".

    Ina ua mavae lena, o le browser e vave amata ona download le maeʻa faila faila i lau komepiuta.

O lenei fofo talafeagai mo i latou e manaʻomia e le gata o le tipiina o le vitio i ni fasi vaega, ae e faʻapitoa foi e teuteu vaega e oʻo mai i se auala patino. I lenei lagona, WeVideo o se atoatoa meafaigaluega mo faigofie vitio faasaʻoina. Ae ui i lea, a le mauaina se saofaga totogi, oe mautinoa o le a le mauaina le sili ona lelei mea lelei.

Metotia 3: Initaneti Ata Tipi

Ae paga lea, e naʻo le lua o loʻo taua i luga e maua ai le agavaʻa e tipi atoa se vitio i vaega. A leai, faatasi ai ma le fesoasoani a tautua eseese i luga ole laiga, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona tipiina le vitio, e faʻailoa mai ai le taimi o lona amataga ma le faʻaiuga.

Ma e oʻo i mea faʻapitoa o lenei ituaiga e mafai ona faʻaaogaina e vaeluaina ai le ata tifaga i ni numera o fasi.

O le mataupu faavae e faigofie faigofie e pei ona mafai, ae i le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le tele o le taimi pe a faʻatusatusa atu i le WeVideo. Uma e tatau ona e faia o le faasologa tipiina le faila faila, downloadina o vaega uma o le avea o se isi vitio.

O lenei filifiliga e lelei atoatoa pe afai e te manaʻomia le tipiina o se vitio e faʻaaoga faʻapitoa ai vaega i isi galuega. Ma ia maeʻa se galuega i lenei auala, e leai se mea sili atu nai lo le Online Video Cutter.

Auaunaga i luga ole laiga Online Video Cutter

  1. Ina ia amata galue ma le mea faigaluega, muamua faʻaulu mai ai le ata manaʻo i le 'upega tafaʻilagi faʻaaoga le ki "Tatala faila".
  2. Le isi, i luga o le taimi atofaina e aliali mai, seti le tauagavale agavale i le amataga o le manaʻomia fasi fasi, ma le taumatau i le taimi o lona iuga.

    Filifili i le lelei o le uma faila faila ma kiliki "Faʻatoʻaga".
  3. A maeʻa se faiga puʻupuʻu, sefe le kilipa i le komupiuta i le kiliki i luga o le ki Sii mai.

    Ona mulimuli lea ile sootaga i lalo "Toe teuteu lenei faila".
  4. Talu ai o le tautua manatua le tulaga mulimuli o le taumatau slider, e mafai ona tipiina le vitio mai le faaiuga o le muamua fasi i taimi uma.

Mafaufau o loʻo manaʻomia ni nai sekone e faʻatau atu ai le kilipa ua maeʻa, o le Online Video Cutter, e mafai ona vaeluaina le vitio i le manaʻomia numera o vaega i se taimi puʻupuʻu. E le gata i lea, o lea taualumaga e le afaina ai le lelei o le mea e fai ai mea, aua o le tautua e mafai ai ona e sefe i le faʻaiuga i soʻo se faʻaiuga matua leai se totogi.

Faitau foi: Faatoaga vitio luga o le initoneti

Mauaina o se faʻaiuga e uiga i le ono aoga o le faʻaaogaina o se tasi poʻo se isi mea faigaluega, tatou te ono faʻaiuina o le a mafai e latou taʻitoʻatasi ona fetaui lelei faʻapitoa fuafuaga. Peitai, afai e te manaʻo e tipi le vitio i ni vaega e aunoa ma le maʻimauina lelei ma e aunoa ma ni tupe faʻaletupe, e sili le faʻaavanoaina o le YouTube editor poʻo le Online Video Cutter auaunaga. Lelei, afai e te manaʻomia mea uma "i totonu o le tasi fagu", ona tatau lea ona e faʻalogo i le WeVideo 'upega tafaʻilagi meafaigaluega.

Pin
Send
Share
Send