Lau Avatar 2.0.0.2

Pin
Send
Share
Send

Avata o loʻo faʻaoga i fesoʻotaʻiga lautele e pei o le ata autu o le itulau. Tagata e masani ona tuu i latou e le gata o latou ata, ae faʻaopopoina le ata ma eseese aafiaga ma teuteuga. Polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, le polokalame "Lau Avatar", lea o le a tatou suesueina auiliili i lenei tusitusiga, o le a fesoasoani e faia lenei mea.

Tuʻuina i totonu ata

Muamua, e manaʻomia e le tagata filifilia le ata o loʻo i luga o lana komepiuta. Mo lenei mea, o le polokalame ei ai le fausia-in suʻega. O le iugafono e mafai ona i ai, ae afai e sili atu pe itiiti ifo nai lo le mea Lau Avatar lagolagoina, o le ata o le a faʻaloaloa pe o le solomuli. A maeʻa ona mafai ona faʻatulaga i le faatonu.

Filifiliga o autu

O le polokalame ei ai le tele o autu o ituaiga eseese na muamua, aofia ai manu, ata tifaga, musika ma sili atu. O le autu o loʻo faʻaalia i lalo ifo o le avatar ma o se ata eseʻese e faʻamalieina ai le mea autu.

I le laina "Le fiafia" tagata e filifilia se tasi o avanoa ata, o le a faʻaopopoina le download mai le komepiuta. O loʻo avanoa vave se faʻatusatusaga.

E mafai ona e faʻaaogaina seisi lava ata mo le autu ile puʻeina mai le komupiuta. Ole tele foi o le a suia e tusa ai ma tulaga o lau "Lau Avatar".

Tagavai faʻatulagaina

O le logo e tuʻu eseʻesea le ata mai luga ma le ata mai lalo ma e naʻo se faʻasalalauga mo le tulaga o loʻo atiaʻe le polokalame. O le tagata e mafai ona filifilia se tasi o avanoa logo lalaga, latou eseese na o lanu ma mamanu.

O le faatonu

O le faatonu e aofia ai le aofaʻi o numera o galuega. E faʻatagaina oe ona sui le lapoʻa o le avatar ma faʻaopopo le lapotopoto. O nei faiga e faia e ala i le faʻasolo mai o faʻaseʻe pe faʻatulagaina mea taua i laina. O loʻo faʻaalia se ata o le vaʻaiga mulimuli i le avatar i le itu taumatau.

Lelei

  • E i ai le gagana Lusia;
  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Tele filifiliga o mataupu;
  • E i ai se faatonu.

Le atoatoa

  • Le lagolagoina e le tagata atiaʻe;
  • Toʻaitiiti foliga;
  • O 'upega tafaʻilagi faʻasalalauga e le mafai ona aveese.

"Lau Avatar" o se lelei polokalama saoloto e mafai ai ona e faia se avatar faigofie mo se fesoʻotaʻiga lautele. O loʻo i ai i le tele o aofaʻiga ma faʻaletonu e aʻafia ai le filifilia o tagata faʻaoga. Matou te fautua atu le polokalame naʻo i latou e le manaʻomia le faʻaopopo o aafiaga ma faamama.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama mo le fausiaina o avatars Pixresizer Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Kalena Upega Tafaʻilagi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Lau Avatar o se polokalame faigofie ma le itiiti ifo seti o mea faigaluega ma galuega e mafai ona aoga mo le tagata faʻaaoga pe a fausia se avatar mo agafesootai fesoʻotaʻiga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.67 mai le 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Roman B. Romanov
Tau: leai se totogi
Tele: 14 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.0.0.2

Pin
Send
Share
Send