Ki ki 2.7

Pin
Send
Share
Send

I le taimi o le fausiaina o se tusitusiga pepa i luga o le komepiuta, o tulaga o le manatu i ituaiga eseese o mea sese e le masani ai. E leai se mea mataʻutia o le a tupu pe a fai o se ata le aoga, ae a e manaʻomia le faia o se tusi aloaia, o mea faʻapitoa e le taliaina. O ia mea e iai polokalame e otometi ona faʻasaʻo mea sese na faia i le tusitusiga. O le tasi o ia mea o le Key Switcher, o le a talanoaina atili auiliili i lenei tusitusiga.

Suiga gagana tautala

Ole ki ole ki e otometi ona suia ai le gagana ole tusitusiga ile taimi o lolomi. Ina ua galo le tagata e faʻaaoga le laulau ma nai lo le manaʻoga e tatau ai, o le seti le saʻo o mataʻupu ua maua, Kay Switcher iloa lelei lava le mea na manaʻo ai le tagata e lolomi, ma faʻasaʻo le mea sese na faia. Ma e tusa lava pe o le polokalama e le fuafuaina ai se upu patino, o le tagata faʻaaoga o le a mafai ona faʻaopoopo tutoʻatasi i le faamalama "Taavale ki".

Otometi faʻailoaina typo otometi

O le Key Switcher e vave ona iloaina ia typo i le tusitusiga ma tutoatasi faʻasaʻoina. Lenei o loo i ai se atoa lisi o upu lea e le masani ai faʻatagaina faʻapea e masani ona faʻatagaina. Afai o le tagata faʻaaogaina e faia i taimi uma le typo i se upu e le o iai i lenei lisi, e mafai ona e faʻaopopoina oe i le faamalama "Faʻasaʻo Taavale".

Suiga faapuupuuga sui

Lenei la, o le faʻaititia o upu template ua avea ma lauiloa tele, mo se faʻataʻitaʻiga, nai lo le "faʻafetai" latou te tusia le "ATP", ma le "P.S." suia i le "PS". Key Switcher faʻatagaina tagata faʻaaoga e aua le faʻalavelave i le sipelaga atoa o na upu, talu ai e mafai ona tutoʻatasi suia latou faʻaaoga na mamanu ma tuʻuina atu le saʻo iuga. Ma afai, toe, se tasi ua faʻaaogaina ia latou faapuupuuga o upu e le o i le lisi lisi, e mafai ona e faʻaopopoina latou i ai oe lava i le faamalama Taʻavale Faʻavae.

Faleoloa o Upu fai Upu

O nisi tagata faʻaaogaina, mo le sili atu le faʻatuatuaina, fatuina passwords e faʻaaogaina ai upu Rusia tusia ma le faʻatulagaga o se isi gagana liliu. Ma afai o le Key Switcher o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le komupiuta, e mafai ona tupu se tulaga fia iloa: o le polokalama o le a sipela lea upu ma le saʻo ona ulufale lea i le sese le faʻamatalaga.

O le aloese mai ia tulaga o loʻo maua ai iinei Faleoloa o Upu fai Upue mafai ai e le tagata faʻaoga ona sefe a latou faʻatagaina faʻamaumauga. I se faʻaopopoga, mo le malupuipuia mafuaʻaga, e le manatua le polokalame, e le manatua le password, ae faʻapipiʻi i totonu o se faʻasologa faʻapitoa o numera, faʻatasi ai ma le fesoasoani lea e iloa ai le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia, ma le faia ai le otometi suia.

Lelei

  • Faʻatau tufatufaina;
  • Le i ai o le gagana Rusia;
  • Tutoatasi suiga o le gagana;
  • Otometi faʻasaʻo ni typos;
  • Liliu upu pupuʻu;
  • Lagolago mo le sili atu i le 80 gagana keyboard keyboard layout;
  • Le mafai ona manatua passwords.

Le atoatoa

  • A suia le laulau, aliali mai se fuʻa e tapunia taimi i nisi vaega manaʻo o le faʻamalama.

Afai e te faʻapipiʻiina le Key Switcher i lau komepiuta, e te le tau popole i mea sese atonu na faia i le taimi na tusia ai le tusitusiga. O lenei polokalame e faʻasaoina tele le taimi o le a faʻaalu i le toe faitauina. I se faʻaopopoga, e mafai e le tagata faʻaoga ona tuʻufaʻatasi le fauina i totonu o tusitusiga, ma faʻateleina ai lana galuega.

Aumai ki le ki a le ki

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (4 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Orfo fesuiai Sui sui sui Punto ki Faʻafefea ona faʻamuta le Punto Switcher

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Key Switcher o se sili polokalama lelei e otometi faʻasaʻo uma o mea sese na faia i le tusitusiga pe a lolomiina.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (4 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: Michael Morozov & Mere Magic
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.7

Pin
Send
Share
Send