MCSkin3D 1.6.0.602

Pin
Send
Share
Send

Le taʻaloga komipiuta Minecraft i tausaga uma ua maua lauiloa i taʻaloga taʻalo i le lalolagi atoa. O le ola solo e le toe fiafia i ai se tasi, ma o le tele ma sili atu tagata taaalo o loʻo lugalaina. Peitaʻi, e le mafai ona e savali ma le masani a Steve mo se taimi umi, ma e te manaʻo e fai sau oe paʻu tulaga ese. Le polokalame MCSkin3D e lelei mo nei faʻamoemoe.

Galue vaega

O le faʻamalama autu e faʻaogaina atoatoa, o mea faigaluega ma lisi e mafai ona maua, ae le mafai ona faʻagaioi. O le paʻu e faʻaalia e le gata i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe, ae i luga o le laufanua mai le taʻaloga, aʻo mafai ona faʻataʻamilo i soʻo se itu e ala i le uuina o le ki taumatau taumatau. O le faʻaopopoina o le uili, o le zoom mode ua faʻagaioi.

Faapipiiina paʻu

I le tulaga faʻapitoa, o loʻo i ai se seti o le lua tasene foliga eseese, o loʻo faʻavasegaina i tuʻufaʻatasiga. I le mea lava e tasi e te faʻaopopoina lau lava paʻu pe laʻuina mai i le Initaneti mo nisi faʻasaʻosaʻoina. I lenei faamalama i le pito i luga o loo i ai elemene mo le puleaina o tui ma a latou mea.

Vavaeʻese i vaega o le tino ma lavalava

O le amio iinei e le o se tagata mautu, ae o loʻo aofia ai ni auiliiliga - vae, lima, ulu, tino ma lavalava. I le lua laupepa, i tafatafa o paʻu, e mafai ona e tape ma luga o le faʻaali mai o nisi vaega, e ono manaʻomia lea i le taimi o le foafoaga faʻagasologa poʻo mo faʻatusatusaga o nisi auiliiliga. Suiga e maitauina vave ile faiga ata.

Valivali paleti

Le lanu paleni tatau alofagia faapitoa. Faʻafetai i lenei fausaga ma le tele o auala, e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili le lanu atoatoa mo lona paʻu. Malamalama i le paleti e faigofie tele, lanu ma ata e filifilia i luga o le mama, ma afai e manaʻomia, sliders ma se RGB fua faatatau ma manino faʻaaoga.

Mea faigaluega

I le pito i luga o le faamalama autu o mea uma e ono manaʻomia i le taimi o le fausiaina o le paʻu - se pulumu e na ona tusia i luga o laina o le uiga, e le faʻaaogaina i le talaʻaga, faʻatumuina, fetuʻunai lanu, solo, eyedropper ma suia le foliga. I le aotelega o loo i ai tolu amio vaaiga auala, taitasi o latou e aoga i tulaga eseese.

Hotkeys

MCSkin3D e faigofie ona puleaina ma le fesoasoani o ki vevela, lea e mafai ai ona e vave maua avanoa e tatau ai. Tuufaatasiga, e sili atu i le luasefulu fasi ma e mafai ona faʻapitoa ia oe lava ia e ala i le suia o le tuʻufaʻatasiga o tagata.

Laveai o paʻu

A maeʻa lau galuega ma le poloketi, oe manaʻomia le sefe ina ia mafai ona e faʻaoga mulimuli ane i le Minecraft client. O le faiga e masani ai - igoa le faila ma filifili le nofoaga o le a teuina. E na o le tasi lava faʻatusa iinei - "Paʻepaʻe Ata", i le tatalaina o le ae vaʻai i se faʻataʻitaʻiga o le amio, o le a faʻatautaia i totonu o le 3D faʻataʻitaʻiga pe a uma ona alu i le taʻaloga faila.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Faʻafouina e masani ona sau;
  • E i ai paʻepaʻe paʻu;
  • Faigofie ma tupu fua.

Le atoatoa

  • Le lava le gagana Rusia;
  • Leai se auala e faʻatino ai le amio ile auiliili.

MCSkin3D o se lelei polokalama saoloto e talafeagai mo tagata fiafia o aganuu tagata. E oʻo lava i se tagata e le masani ai le faʻaaogaina o le a mafai ona feutanaʻi ma le faiga faʻatulagaina, ma e le tatau ai lea, pe a fai o le fausia-i faʻamaumauga ma sauni-faia faʻataʻitaʻiga.

Sii mai MCSkin3D mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (8 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Minecraft paʻu Faʻi paʻu Tagata talimalo faaalia

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MCSkin3D o se polokalame saoloto e mamanuina e fai ai au oe lava paʻu i Minecraft. E i ai mea uma e te ono manaʻomia, ma e oʻo foi i le tele o faʻainumera template.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (8 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiae: Paril
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 1.6.0.602

Pin
Send
Share
Send