Faatatauina o potoaga 1.3

Pin
Send
Share
Send

Oe lava-faʻatusatusaina o oe lava galuega galue mafai ona umi se taimi. O le mea e lelei ai, e i ai polokalame e mafai ona faʻatautaia lea galuega ma maua ai le manaʻomia o iʻuga i sekone. Ose tasi o latou o le fuafuaina o tomai, lea o le a talanoaina atili auiliili i lenei tusitusiga.

Fuafuaina o taimi faigaluega

O le fuafuaina o le poto masani, faʻavae i luga o le aso o le ulufale ma faʻateaina, o le a vave ona fuafua le umi o le vaitaimi faigaluega i se tasi pisinisi. E mafai foi e le polokalame ona fuafua le aofaʻi ma le tele o le mea faifai pea le poto masani, ua lava e faʻailoa ai ni aso galue. A iai ni aso sa tuu i se sese, e mafai ona aveʻese mai le lisi.

Auina mai ma auina atu i fafo

O le polokalame e mafai ai ona momoli faʻamatalaga patino i se isi faila ma le STJ faʻalautele. O le a teuina i le mea faʻaalia e le tagata faʻaaoga. Afai e tatau ona e toe galulue ma faʻasaoina faʻamaumauga, e mafai ona e faigofie ona faʻauluina mai i totonu o le Faʻamaumauga o le tautua.

Lolomiina o se pepa

Afai o loʻo manaʻomia e lolomi nei faʻamaumauga, o le fuafuaina o le poto masani e maua ai se avanoa i le tagata faʻaaoga. O le igoa o le polokalama o le a faʻaalia i luga o le pepa, faʻapea foʻi ma faʻamatalaga uma, e aofia ai le lautele ma faʻaauau pea galuega.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Faʻatau tufatufaina;
  • Faʻamatalaga o faʻamatalaga i luga o le lautele ma faifai pea le poto masani;
  • Malosiaga e faʻaulufale mai ma faʻatau atu faʻamatalaga;
  • Lolomi o faamatalaga tusia.

Le atoatoa

  • E le o amanaia le polokalama ile aso faateʻa ile taimi faigaluega.

O le fuafuaina o le matua o se mea lelei polokalama e mafai ona vave maua se faʻaiʻuga i luga o le matua, faavae naʻo luga o le ulufale atu i le aso ulufale ma faateʻa. E le gata i lea, e mafai ai ona sefe ai faʻamaumauga faʻapitoa, ma lolomiina foi. I le taimi lava e tasi, e leiloa le aso e tasi i le suʻega mai taimi taʻitasi, o le mea lea, pe a uma le fuafuaina, faʻaopopo oe lava numera manaʻomia.

Talia le fuafuaina o le poto masani mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.40 mai le 5 (5 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Galuega iloa fuafuaina Polokalama mo le faitauina o le matua Ua lelei | Tulaga sinia Faataapeapeina fuafuaina i Microsoft Excel

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Le fuafuaina o le poto masani o se mea talafeagai, saoloto-e-faʻaaogaina meafaigaluega e mafai ai ona e fuafua le aofaʻi o le poto masani, ma ua faʻaeʻeaina foʻi ma isi tomai aoga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.40 mai le 5 (5 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: Svetlada Soft
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.3

Pin
Send
Share
Send