Polokalama e tapē le komepiuta ile taimi

Pin
Send
Share
Send

Tele taimi o se tulaga tulaʻi mai pe a e tatau ona tuʻu le komepiuta aunoa ma le faʻamauina e faʻamutaina uma gaioiga otometi. Ma, o le mea moni, a maeʻa, e leai se tasi e tape le mana. O lona uiga, ua faʻalologo le masini mo sina taimi. Ina ia aloese mai tulaga faʻapena, e i ai ni nai polokalame faʻapitoa.

Malosiaga

Oe tatau ona amata lenei lisi ma le sili ona agavaʻa faʻaaogaina, lea e aofia ai le tele manaia galuega ma foliga.

O iinei, e mafai e le tagata faʻaaoga le filifili o se tasi o le fa faalagolago timer, valu tulaga faʻapitoa ma le tele o gaioiga faʻapipiʻi i luga o le PC, faʻapea foi ma le faʻaaogaina faigofie o aso uma fuafuaga ma scheduler. Ma le isi, o gaioiga uma gaioiga e teu i totonu o tusi o fesoʻotaʻiga.

Sii mai le PowerOff

Airetyc tape

E le pei ole polokalame ua tuanaʻi, E faʻatapulaʻa galuega ile alu ese. E leai ni ituaiga uma aso, polokalame, ma isi.

Pau a le mea e mafai e le tagata e mafai ona faia o le filifilia le faʻatulagaina e fetaui ma ia sili ona lelei, faʻapea foʻi ma se gaioiga faʻapitoa o le a tupu pe a oʻo mai lenei taimi. O le polokalama lagolagoina ai nei togafitiga i meaʻai:

  • Tapuni ma toe fetogia;
  • Alu i fafo
  • Moe poʻo le faʻamaloloina
  • Polokaina;
  • Initaneti fesoʻotaʻiga malologa;
  • Faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga

E le gata i lea, o le polokalama e galue faʻapitoa lava e ala i le system tray. E le maua seisi faʻamalama.

Lafo le Airytec Suiga Faʻamuta

SM Timer

SM Timer o se aoga ma le itiiti ifo numera o galuega. Pau lava le mea e mafai ona fai i ai o le tape le komepiuta pe alu i fafo le system.

O le timer iinei e lagolagoina foi na o le 2 metotia: faʻatinoga o se gaioiga pe a uma sina taimi pe a uma foi i sina taimi o le aso. I le tasi itu, o ia tapulaa faʻatapulaʻa e faʻaleagaina ai le igoa taʻuleleia o SM Timer. I le isi itu, o lenei o le a mafai ai oe e vave ma faigofie faʻafaigofie le komipiuta tapuni timer e aunoa ma le le aogaina ni faʻaogaina.

Sii mai le SM Timer

Taofi

Valaʻau le StopPC faigofie e avea o se mea sese, ae o le a fesoasoani e faʻatautaia le manaʻomia. Tagata e mafai ona filifili e ulufale i le tusi talosaga o le a ia fa tulaga ese gaioiga e mafai ona faʻatino i luga o latou PC: tapunia, toe amata, gagau le Initaneti, faʻapea foʻi ona faʻaleaogaina se polokalama faʻapitoa.

Faatasi ai ma isi mea, o le natia auala o gaioiga faʻatinoina iinei, pe a faʻagaioia, le polokalama mou ese ma amata ona galue tutoʻatasi.

Sii mai le StopPC

TAIMI

O le TimePK polokalame e faʻaogaina ai se galuega e le maua i soʻo se mea faʻatusatusa e mafaufau i ai lenei tusitusiga. I le faʻaopopoga i le tapunia masani o le komepiuta, e mafai ona e faʻaola. O le Ofisa e faʻaliliuina i 3 gagana: Lusia, Igilisi ma Siamani.

E pei o PowerOff, o loʻo i ai se polokalame faʻatulagaina iinei e mafai ai ona e faʻatulaga uma i luga / fafo ma faʻaletonu suiga mo se vaiaso atoa i luma. Ma le isi, i le TimePC e mafai ona e faʻailoa mai ni faila e otometi ona tatalaina pe a e ki i le masini.

Sii maia TaimiPC

Poto tapunia taavale

Ole ata autu ole Vice Auto Shutdown ose matagofie foliga ma le lagolago lagolago lelei, e mafai ona maua mai le faʻavasega autu.

A o le feau ma le taimi na maeʻa ai, e leʻi faʻataunuʻuina le tusi talosaga i ana tala faʻatulaga. Lenei, o le tagata o le a mauaina le faʻaletonu pulega pulega galuega ma masani masani timer, ia ua uma na taʻuina i luga.

Tatala le poto o taʻavale tapunia

Lafo le timer

Le faʻafaigofie aoga Shutdown Timer faʻamaeʻaina lea lisi, i totonu o loʻo manaʻomia uma galuega talafeagai mo le faʻafoeina o le mana o le komipiuta, leai se mea e sili ma le malamalama i ai.

10 togafiti i luga o le masini ma 4 tulaga e faia ai nei gaioiga. O le sili ona lelei mo le faʻapitoa o lona tulaga maualuluga faʻatulagaina, lea e mafai ai ona seti nuances o galuega, filifili se tasi o le lua lanu lanu mo le mamanu, ma faʻatulagaina se upu faataga e pulea le timer.

Sii mai Te Timer

Afai e te musu e filifili se tasi o polokalame tuʻuina atu i luga, e aoga le filifili tonu poʻo le a le mea e te manaʻomia. Afai o le faʻamoemoe o le tape le komepiuta masani mai lea taimi i lea taimi, e sili le liliu atu i faigofie faigofie ma faʻatapulaʻaina galuega. O talosaga na e lautele tele ana agavaʻa, o se tulafono, e talafeagai mo tagata e alualu i luma.

Ui i lea, e aoga le gauai atu i le mea moni o luga o le Windows faiga e mafai ai e seti se moe taimi i luga o le taimi e aunoa ma se isi polokalama. Pau a le mea o loʻo e manaʻomia o se laina faʻatonu.

Faitau atili: Faʻafefea ona seti se PC tapunia timer i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send