Keramika 3D 2.3

Pin
Send
Share
Send


Keramika 3D - o se polokalama mamanuina e vaʻavaʻai ai ma fuafua le aofaʻi o sikuea. Faʻatagaina oe e iloilo le foliga o le potu pe a maeʻa ma lolomiina le poloketi.

Fuafuaga o le fola

I lenei poloka poloka, o fua o le potu e fetuunai - umi, lautele ma le maualuga, faʻapea foʻi ma tapulaʻa o le mea e tuʻufaʻatasia ai e iloa ai le lanu o le mea noa mo soʻoga. Lenei e mafai ona suia le fuataga o le potu faʻaaogaina se muamua fuafuaina.

Faaputuuga fola

O lenei polokalama galuega faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻI tao i luga o luga o tafailagi. O le lisi polokalama o loʻo iai le tele o faʻaputuga mo tofo uma.

I totonu o lenei vaega, e mafai ona e filifilia le vaʻaiga vaʻaia, faʻatulagaina le fusifusia o le muamua elemene, seti le lautele lautele, faʻataʻamilomilo tulimanu o laina ma le faʻapipiʻi.

Faapipiiina o mea

I Ceramic, mea 3D e taua o meafale mea, pipisi meafaigaluega ma mea teuteu mea. E pei foi o le faʻapipiʻi ato, o loʻo i ai se lisi o loʻo i ai le tele o mea o mea mo fale mo mea eseese - faletaele, umukuka, ala savali.

O tapulaʻa o mea taʻitasi tuʻu e mafai ona faʻaliliuina. I luga o le tulaga itu, ua suia le lapoʻa, numera, mea e fai ai faʻamasinoga, faʻasolosolo ma suiga, ma mea foʻi.

I luga o le la tabs, e mafai ona e faʻaopopo isi elemene ile potu - niches, pusa ma faʻata o luga.

Vaʻai

O lenei filifiliga filifiliga faʻatagaina oe e vaʻai i le potu mai itu uma. E mafai ona vaʻaia ma faʻasolo le vaai. O le lelei o le faʻaalia o lanu ma le teuteuga o le faʻapaʻu o loʻo i se maualuga maualuga.

Lolomi

Le faʻaaogaina o lenei galuega, e mafai ona e lolomiina se poloketi i auala eseese. Pa puipui ma le faʻatulagaga ma se laulau ma ituaiga faʻamau ma lona aofaʻi ua faʻaopopoina i le pepa. O le lolomiina e faia uma i luga o se lolomitusi ma i le JPEG faila.

Tile Faitau

O le polokalame e mafai ai ona faʻatulaga le numera o sima faʻamau e manaʻomia e teuteu ai le potu o loʻo i ai nei le faʻatulagaina. O le lipoti faailoa mai le eria ma le numera o fola o ituaiga taitasi ese.

Lelei

  • Faigofie tele e faʻaaogaina polokalama ma tulaga maualuga foliga;
  • Le mafai e iloilo le foliga mai o le potu;
  • Le faitauina o meaola aila;
  • Lolomi o poloketi.

Le atoatoa

  • E leai ni seti mo le fuafuaina o le tau o mea;
  • E leai se avanoa e fuafuaina ai le aofaʻiga o le tele o paluga - kulimi ma mea.
  • E leai se fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia e maua ai le polokalame i luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia, talu ai o le tufatufaga pusa e mafai ona maua pe a maeʻa feutagaiga ma le pule.

Ceramic 3D ose polokalame talafeagai mo le folaina o faʻamalama i luga ole luga o se potu malolo ma fuafua le tele o mea. Ole tele ole fale gaosi ole uila ma silikala o laʻau e maua a latou tagata faʻatau i lenei polokalama e leai se totogi. O se vaega o mea faʻapenei o se tuʻufaʻatasiga o le lisi - e aofia ai ma aoina o na o se gaosi faʻapitoa. I lenei iloiloga, matou te faʻaogaina le lisi Keramin.

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.36 mai le 5 (45 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Polokalama fuafuaina o le Tile Mea fuafua Tile PROF 3D Totonu Fale

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Ceramic 3D o se polokalame ua fuafuaina e iloilo ai le foliga mai o se potu pe a maeʻa galuega ma faʻatusatusa le taumafaina o mea manaʻomia mo toe lipea.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.36 mai le 5 (45 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Ceramic 3D
Tau: leai se totogi
Tele: 675 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.3

Pin
Send
Share
Send