Faapipiiina faafanua i Navitel Navigator luga o le Android

Pin
Send
Share
Send

Navitel GPS navigator o se tasi o sili ona alualu i luma ma atiaʻe faʻaaogaina mo le galulue ma faʻafitauli. I ai, e mafai ona e alu i le mea e manaʻomia i le lugalaina i luga ole laiga i luga ole laiga Initaneti, ma i fafo atu e ala i le muamua-faʻapipiʻi ni pepa.

Faatu ni faafanua i luga o Navitel Navigator

Ma le isi, tatou te iloiloina le faʻapipiʻi o Navitel Navigator lava ia ma laʻuina faʻafanua o nisi atunuʻu ma taulaga i totonu.

Laasaga 1: Faʻapipiʻi Talosaga

Ae le i faʻapipiʻi, ia mautinoa o le telefoni e itiiti ifo i le 200 megabytes o avanoa faʻamanatu. Ina ua uma lena, mulimuli i le sootaga lalo ma kiliki i le ki Faatuina.

Sii mai Navitel Navigator

Ina ia tatalaina Navitel Navigator, tata i luga o le aikona foliga i luga o le laupepa o lau telefoni. Faʻamaonia le talosaga mo le ulufale atu i faʻamaumauga eseese o lau telefoni, pe a maeʻa le tapenaina o le talosaga mo le faʻaaogaina.

Laasaga 2: Download i totonu o le app

Talu ai o le tagata folau e le tuʻuina mai se faʻafanua muamua faʻafanua, i le taimi na e amataina ai le talosaga o le a ofoina e download i latou e aunoa ma le lisi mai le lisi saunia.

  1. Kiliki i luga "Maua faʻafanua"
  2. Saili ma filifili se atunuʻu, taulaga, poʻo itumalo e faʻaali saʻo lau nofoaga.
  3. Le isi, se faamalama faamatalaga o le a tatalaina lea kiliki i luga o le faamau Sii mai. A uma lena, o le download o le a amata ona faʻapipiʻi atu lea, ma a maeʻa le faʻafanua ma lou tulaga o le a tatalaina.
  4. Afai e te manaʻomia ona faʻaopopoina isi pitonuʻu tuaoi poʻo le atunuʻu i mea o iai nei, ona e alu lea "Manatu autu"i le kilikiina o le lanumeamata ki ma le tolu fasi manava i totonu i le pito i lalo tauagavale o le mata.
  5. Sosoo le alu ile tab "Laʻu Navitel".
  6. Afai o loʻo e faʻaaogaina se laiseneina o le apalai, ona kiliki lea Faʻatau Kata, ma afai na e siiina Navigator mo le faʻaogaina i se taimi maua fua e 6-aso, ona filifili lea Tofotofoga.

Le isi, o se lisi o avanoa faʻaalia o le a faʻaalia. Ina ia pikiina i latou, faʻasolosolo i le auala tutusa e pei o le taimi na e amataina ai le talosaga faʻamatala i le amataga o lenei sitepu.

Laasaga 3: Faʻapipiʻi mai le nofoaga aloaia

Afai mo nisi mafuaʻaga e te le maua se fesoʻotaʻiga i luga o le Initaneti i lau telefoni, ona mafai lea ona ave i lalo lau faʻafanua e tatau ai i lau PC mai le ofisa Navitel 'upega tafaʻilagi, pe a maeʻa ona e aumaia i latou i lau masini.

Talia faʻafanua mo Navitel Navigator

  1. Ina ia faia lea mea, mulimuli i le soʻotaga lalo, e tau atu i pepa uma. I luga o le laupepa oe o le a faʻailoa atu ma se lisi mai ia Navitel.
  2. Filifili mea e te manaʻomia, kiliki i luga, amata ai le download i lau komepiuta. I le faaiuga, o le NM7 faila faila faila o le a i totonu o le faila "Sii Mai".
  3. Faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se komipiuta a le tagata lava ia ile USB flash drive mode. Alu i le lotoifale, i le mulimuli i le faila "NavitelContent"i totonu "Faʻafanua".
  4. Faʻafoʻi muamua le faila faila i le faila lea, ona aveese lea o le telefoni mai le komepiuta ma alu i le Navitel Navigator i luga o le telefoni.
  5. Ina ia mautinoa ua saʻo saikaina pepa, alu i le laupepa Tofotofoga ma saili i totonu o le lisi ia vaega na aumaia mai PC. A iai le ato ato i le itu taumatau o latou igoa, ona latou sauni ai lea e alu.
  6. I luga o lenei, o filifiliga mo faapipii faafanua i Navitel Navigator pito.

A faʻapea e masani ona e faʻaogaina le navigator poʻo le galuega faigaluega e faʻaalia ai le maua o le tulaga maualuga GPS faʻasalalau, lea Navitel Navigator o se agavaa fesoasoani i lenei mataupu. Ma afai e te filifili e faʻatau se laisene ma pepa manaʻomia uma, ona i le lumanaʻi o le a e maofa malie e le tusi talosaga.

Pin
Send
Share
Send