Initaneti feaveaʻiga polokalama pulea

Pin
Send
Share
Send

Lenei tusitusiga o le a talanoaina polokalama faakomepiuta o le a fesoasoani e pulea lou fefaatauaiga. Faʻafetai ia i latou, e mafai ona vaʻaia se aotelega o Initaneti fesoʻotaʻiga taumafaina i seisi faʻasologa ma tapulaʻa lona faʻamuamua. E le manaʻomia le vaʻaia o faʻamaumauga lipoti i se PC o loʻo faʻapipiʻiina ai le OS polokalama faʻapitoa - e mafai ona faia lea i se mea mamao. O le a le o se faafitauli e saili ai le tau o le faʻaaluina punaoa ma sili atu.

NetWorx

Polokalama mai SoftPerfect Research, lea e mafai ai ona e faʻatautaia le faʻaaogaina o fegasoloaʻiga. O le polokalama maua ai faʻaopopoga tulaga e mafai ai ona vaʻai i faʻamatalaga i luga o megabytes faʻaumatia mo se aso faapitoa poʻo le vaiaso, o le pito i luga ma le-maualuga itula. O le avanoa na vaʻai ai i faʻailoga o le alu atu ma le alu atu saoasaoa, mauaina ma lafoina faʻamaumauga.

A e maise o le mea faigaluega e aoga i mataupu e faʻatapulaʻa 3G poʻo LTE e faʻaaogaina, ma, e tusa ai, faʻatapulaʻaina e manaʻomia. Afai e sili atu i le tasi lau teugatupe, ona faʻaalia lea o fuainumera e uiga i tagata taʻitoʻatasi.

Sii mai NetWorx

DU mita

Talosaga e siaki ai le faʻaaogaina o punaoa mai le lalolagi lautele web. I le vaega o galuega, o le a e vaʻai uma i le oʻo mai ma le ulufafo faʻailoga. E ala ile faʻafesoʻotaʻi o le dumeter.net service account lea e ofoina atu e le tagata atiaʻe, e mafai ona e aoina fuainumera e uiga i le faʻaaogaina o faʻamatalaga e tafe mai le Initaneti mai PC uma. Fetuutuunai tulaga o le a fesoasoani ia te oe faʻamama le vaitafe ma auina atu lipoti i lau imeli.

O tapulaa faʻatagaina oe e faʻasino tonu faʻatapulaʻaina pe a faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i le lalolagi lautele web. E le gata i lea, oe mafai faʻailoaina le tau o le tautua afifi na saunia e lau tautua. E i ai le tusi lesona tagata faaaoga lea e te maua ai faʻatonuga mo le galulue ma le oi ai nei polokalame aoga.

Sii mai o le DU Mita

Network feaveai mataitu

O se mea aoga e faʻaalia ai le fesoʻotaʻiga faʻaaogaina o le upega tafailagi ma se seti faigofie o mea faigaluega e aunoa ma le manaʻoga mo se muamua faʻapipiʻiina. O le faʻamalama autu o loʻo faʻaalia ai fuainumera ma se aotelega o le fesoʻotaʻiga e iai le Initaneti. O le talosaga e mafai ona poloka le tafe ma faʻatapulaʻa, faʻatagaina le tagata faʻaoga e taʻu mai a latou lava taua. I le tulaga, oe mafai toe setiina le talafaamaumau talafaasolopito. Ua mafai faʻamaumau faʻamatalaga fuainumera i totonu o le faila faila. O le auupega o manaʻomia talafeagai o le a fesoasoani e faʻasaʻo le download ma utaina saoasaoa.

Tikiake le 'Upega Mataʻitu

TrafficMonitor

O le talosaga o se sili lelei fofo mo le counter o faʻamatalaga faʻasolosolo mai i le fesoʻotaiga. E tele faʻailoga e faʻaalia ai le aofaʻi o faʻamaumauga faʻaaogaina, toe foʻi, saosaoa, maualuga ma le averesi tau. Polokalama faʻatulagaina mafai ona e fuafuaina le taua o le faʻaaogaina aofaiga o faʻamatalaga i le taimi nei.

I le tuufaatasiga lipoti o le ai ai se lisi o gaioiga e fesoʻotaʻi ma le fesoʻotaʻiga. O le kalafi o loʻo faʻaalia i se isi faʻamalama, ma o le fua o loʻo faʻaalia i le moni taimi, o le ae vaʻai i luga o polokalama uma o loʻo e galue ai. O le fofo e leai se totogi ma e iai le gagana Rusia.

Faʻaola TrafficMonitor

NetLimiter

O le polokalama ei ai se ata faʻaneionapo ma malosi gaioiga. O lona uiga tulagaʻese o le tuʻuina atu lea o ripoti o loʻo iai se aotelega o le faʻaaogaina o feoaʻiga e ala i gaioiga taʻitasi o loʻo tamoe i luga o se PC. Faʻamaumauga o loʻo faʻavasegaina lelei i vaitaimi 'eseʻese, ma o le mea lea o le a matua faigofie ai le mauaina o le manaʻo i le taimi.

Afai o loʻo faʻapipiʻiina le NetLimiter i se isi komipiuta, ona mafai lea ona e fesoʻotaʻi i ai ma pulea lana firewall ma isi galuega. Ina ia otometi le gaioiga i totonu o le talosaga, tulafono tuʻufaʻatasia e le tagata faʻaaoga ia lava. I le scheduler, e mafai ona e fatuina au oe lava tapulaa pe a faʻaaogaina le tautua a se tautua, faʻapea foi ma poloka le ulufale atu i le lalolagi ma le lotoifale fesoʻotaʻiga.

Sii mai le NetLimiter

Feololo

O vaega o lenei polokalame o le faʻaalia sili ona lelei numera. O loʻo iai faʻamatalaga e uiga ile fesoʻotaʻiga na faʻauia ai e le tagata faʻaaogaina le avanoa lalolagi, sauniga ma lo latou umi, faʻapea foʻi ma le umi o le faʻaoga ma sili atu. O lipoti uma o loʻo aumai faatasi ma faʻamatalaga i foliga o se siata o loʻo faʻamanino mai ai le umi o feʻaveaʻiga i le taimi. I le tulaga e mafai ona configigure toetoe o so o se elemene mamanu.

Le siata o loʻo faʻaalia i se vaega patino faʻafouina i se lua auala. Ae paga lea, e le lagolagoina e le tagata atiaʻe le polokalame, ae e i ai le gagana Rusia e tautala ma tufa fua e leai se totogi.

Sii mai DUTraffic

Bwmeter

Le polokalama mataitu download / utaina ma le saoasaoa o le oi ai nei. O le faʻaogaina o faʻamalama e faʻaalia ai se mataala pe a fai o faʻaaogaina i le OS faʻaaoga le auala. E faʻamamaina ni faʻamama e fofo ai le tele o galuega eseese. O le tagata e mafai ona mafai ona atoatoa fetuunai le faʻaalia ata i lona pule.

Faatasi ai ma isi mea, o le fesoʻotaʻiga e faʻaalia ai le umi o feʻaveaʻiga feʻaveaʻi, le saoasaoa o le taliaina ma le toe foʻi mai, faʻapea foʻi ma le tapulaʻa ma le maualuga taua. E mafai ona faʻatulaga le aoga e faʻaali foliga mataala pe a tutupu mea e pei o le utaina numera o megabytes ma faʻafesoʻotaʻi taimi e tupu. Ulufale i le tuatusi tuatusi i le laina talafeagai, oe mafai ona siaki lona ping, ma o le iʻuga ua faʻamauina i totonu o le faila faila.

Sii mai le BWMeter

BitMeter II

Ose tali mo le tuʻuina mai o se aotelega o le faʻaaogaina o tautua tautua. O lo oi ai faʻamatalaga i le laulau ma le ata tasi. I le tulaga, o mataala ua uma ona fuafuaina mo mea e tutupu faatatau i le fesoʻotaʻiga saoasaoa ma le faʻaaluina vaitafe. Mo le faʻafaigofieina, BitMeter II faʻatagaina oe e fuafua le umi o le taimi e ave ai le aofaʻi o faʻamaumauga ulufale i totonu i megabytes.

Ole gaioiga e mafai ai ona e iloa pe o le a le tele o avanoa e tuʻuina mai e le tautua, ma pe a oʻo le tapulaʻa, e faʻailoa mai se feʻau e uiga i lenei mea i le taskbar. E le gata i lea, o le download e mafai ona faʻatapulaʻaina i le tulaga tab, faʻapea foi ma mataitu faʻamatalaga fuainumera mamao i le browser polokalama.

Sii mai le BitMeter II

Tuuina atu polokalama komepiuta o le a taua tele i le puleaina o le faʻaaogaina o Initaneti punaoa. O le aoga o tusi talosaga o le a fesoasoani e faia auiliiliga lipoti, ma o lipoti lafoina i imeli o avanoa mo le matamata i soʻo se taimi talafeagai.

Pin
Send
Share
Send