Faatulagaina o se upu faataga mo se faila i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

I luga o le komepiuta o loʻo iai ni tagata e mauaina le faʻamalosi tino, faʻalilolilo poʻo ni faʻamatalaga aloaʻia a se tagata faʻapitoa e mafai ona teuina i se faʻatonutonu. I lenei tulaga, ina ia le faʻamaumauga o loʻo i ai iina o le a le faʻailoa atu pe suia sese e se tasi, e talafeagai ai le mafaufau pe faʻapefea ona faʻatapulaʻaina le ulufale atu i lenei faila i isi tagata. O le auala pito sili ona faigofie e fai ai lea mea o le setiina o se upu faataga. Sei o tatou suʻeina poʻo a ni auala e mafai ai ona e tuʻuina se upu faataga i luga o se faʻatonuga i le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona nana se faila poʻo ni faila i se PC ma le Windows 7

Auala Upu Uma

E mafai ona e password-puipuia le faʻatonu i le faʻatulagaina o faʻatulagaina o le polokalama pe e faʻaaogaina ni polokalama faʻapitoa mo le faʻapipiʻi o se upu faataga, pe faʻaaogaina ni tusiupu. Ae paga lea, e leai ni faʻapitoa tupe faʻapitoa fuafuaina mo overlaying se upu faʻatonu luga o se faʻatonu i Windows 7. Ae, i le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se filifiliga e mafai e fofo ai le galuega, e mafai ona e faia e aunoa ma le tolu vaega vaega polokalama. Ma o lenei tatou nofo i luga o nei metotia uma i sili auiliiliga.

Metotia 1: Anvide Faamaufaʻailoga Folder

O se tasi o polokalame e sili ona faigofie mo le faʻatulagaina o se password mo se faʻamaumauga o le Anvide Seal Folder.

Sii mai Anvide Faamaufaʻailoga Folder

  1. Tamoe le download download Anvide Faamaufaailoga faila faila. Muamua lava, e tatau ona e filifilia le faʻapipiʻi gagana. I le avea ai o se tulafono, le tagata filifilia e filifilia e tusa ai ma le tulaga o le faiga o galuega, o lea na o le kiliki "Ua lelei".
  2. Ona matala lea o le atigi "Faʻapipiʻi Wizards". Kiliki "Le isi".
  3. E faʻalauiloa se atigi i le mea e te manaʻomia ai e faʻamaonia lau maliega ma le laisene o loʻo iai nei le tagata atiaʻe. Tuu le leitio faʻamau i le tulaga "Ou te talia tuutuuga o le maliega". Kiliki "Le isi".
  4. I se faamalama fou, e tatau ona e filifilia le faʻapipiʻi lisiti. Matou te fautua atu ia aua le suia lenei faʻatapulaʻa, o lona uiga, faʻapipiʻiina i totonu o le standard program storage folder. Kiliki "Le isi".
  5. I le isi faamalama, o le fausiaina o le aikona ua setiina "Desktop". Afai e te fia matamata i lenei itu, ia ona kiliki lea "Le isi". Afai e te le manaʻomia lea auala 'alo, muamua uncheck le pusa "Fatu le komepiuta aikona"ona kiliki lea i le ki faʻapitoa.
  6. O loʻo faʻataunuʻuina le faʻapipiʻi talosaga, e laʻititi le taimi e te fai ai.
  7. I le faamalama mulimuli, pe a fai e te manaʻo e faʻaaogaina le apalai, tuʻu se siaki i talaane o le "Faʻalauiloa Anvide Seal Folder". Afai e te manaʻo e oso i se taimi mulimuli ane, le siakiina le pusa lea. Kiliki Faauma.
  8. O nisi taimi e amata ile auala i luga "Faʻatulagaina Taiala" toilalo ma ua aliali mai se mea sese. Lenei ua mafua ona o le mea moni e tatau ona faʻatautaia faila faʻatinoina ma aia tatau tau pulega. Lenei e mafai ona faia i le na ona kiliki i luga o lona auala 'alo i "Desktop".
  9. Ua matala le faʻamalama mo le filifilia o le polokalame polokalame o fesoʻotaʻiga. Kiliki i le fuʻa o lena atunuu mai le tuʻuina mai filifiliga, o le gagana o loʻo e manaʻo e faʻaaoga pe a galulue ma le talosaga, ona kiliki ai lea i le lanu lanumeamata siaki i lalo.
  10. Ua matala le faʻamalama mo le laisene maliega mo le faʻaaogaina o le polokalama. O le a i le gagana filifilia. Faitau iai ma afai e te malie iai, kiliki "talia".
  11. A maeʻa lena, o le faʻaogaina o le Anvide Seal Folder talosaga o le a faʻalauiloa tuʻusaʻo. Muamua lava, e tatau ona e setiina se upu faataga e ulufale ai i le tusi talosaga. E tatau ona faia lea mea ina ia le mafai ai ona ulufale le tagata faʻaaogaina le polokalama ma aveese puipuiga. O lea kiliki i le aikona "Faʻamatalaga e ulufale i le polokalame". O lo o tu i le itu taumatau o le meafaigaluega ma e foliga o se loka.
  12. Ua tatala se tamai faamalama, i le fanua na e te manaʻo e ulufale i le numera e manaʻomia ma kiliki "Ua lelei". A uma lena mea, ia tamoe Anvide Lock Folder, e manaʻomia e oe ona ulufale i lenei ki.
  13. Toe foʻi atu i le faʻamalama tele o le apalai, e faʻaopopo le faʻatonu e tatau ona puipuia le faʻavasegaina, kiliki i luga o le aikona i le faʻailoga o se faʻailoga "+" valaauina Faaopopo Foliga i luga o le meafaigaluega meafaigaluega.
  14. Ua matala le faʻatusa filifilia o faʻamaumauga. Alu i ai, filifili le faʻatonu o loʻo e manaʻo ai e seti se faʻamatalaga. A maeʻa, kiliki i le lanumeamata siaki i le pito i lalo o le faamalama.
  15. O le tuatusi o le filifilia faila o loʻo faʻaalia i le autu Anvide Lock Folder faamalama. Ina ia seti se upu faataga i luga o, filifili lenei elemene ma kiliki i le aikona "Tapuni avanoa". E pei o se aikona i le ituaiga o loka tapuni i luga ole pa meafaigaluega.
  16. E matala se faʻamalama poʻo le fea i totonu o le lua fanua e te manaʻomia le ulufale i le faʻalua faʻaluaina e te faia i luga o le lisi filifilia. A maeʻa lenei faʻagaioiga, lolomi "Tapuni avanoa".
  17. Le isi, o le a tatalaina se pusa faʻatalanoaga lea o le a fesiligia ai oe pe faʻataʻatia se faʻamatalaga faʻailo. Faatulagaina se mea e manatua ai oe o le a mafai ona e manatua le upu upu pe a fai e te faʻafuaseʻi ona galo. Afai e te fia ulufale i se faʻaaliga, kiliki Ioe.
  18. I le faamalama fou, ulu atu i se hint ma kiliki "Ua lelei".
  19. Ina ua mavae lena, o le filifilia faila o le a puipuia upu faataga, e pei ona molimauina i le i ai o se faailoga i le ituaiga o tapuni tapuni i le itu tauagavale o lona tuatusi i le Anvide Lock Folder Ofisa.
  20. Ina ia mafai ona ulufale atu i le faʻatonu, oe manaʻomia le filifiliina o le igoa faʻasino igoa i le polokalama toe ma kiliki i le faʻamau "Tatala avanoa" i le foliga o se tatala loka i luga o le meafaigaluega meafaigaluega. A maeʻa, e matala mai se faʻamalama lea e tatau ona e ulufale ai i le seti faʻatonuga muamua.

Metotia 2: WinRAR

O le isi filifiliga e te faʻasa i luga o le faila o le faila o le teuina i luga ole faila. E mafai lenei mea i le faʻaaogaina o le WinRAR archiver.

  1. Faaoso WinRAR. Faʻaogaina le faila o loʻo fausia i totonu, alu i le faʻatonu o loʻo tu ai le faila e te manaʻo ai e faʻatautaia ai le password. Filifili lenei mea. Kiliki le ki Faaopopo i luga o le meafaigaluega meafaigaluega.
  2. Ua matala le faamalama mo le fatuina o le faila. Kiliki i luga ile mimiti "Seti le numera ...".
  3. Ua tatalaina le atigi upu ulufale. I fanua e lua o lenei faʻamalama, e manaʻomia le sui o le ulufale atu i le ki autu lea e te tatalaina ai le faila o loʻo tuʻuina i le password-protection archive. A e manaʻo e puipui atili le faʻatonutonu, siaki le pusa i autafa o le faʻataʻitaʻiga Faailoaina Igoa Faila. Kiliki "Ua lelei".
  4. Toe foʻi atu i le faʻatulagaga tulaga faamalama, kiliki "Ua lelei".
  5. A maeʻa le faʻamaumauga, o se taunuuga o le faila ma le faʻaopopoina RAR fausiaina, e tatau ona e tape le muamua faila. Faʻamamafa le faʻasino faʻapitoa ma kiliki i le faʻamau Tapē i luga o le meafaigaluega meafaigaluega.
  6. O se faʻaaliga pusa e tatalaina lea e te manaʻomia e faʻamautu le faʻamoemoe e tape le faila i le kiliki i luga o le faʻamau Ioe. O le faʻasino o le a faʻasolo atu i "Taavale". Ia faʻamaonia le faʻailoaina atoatoa, ia mautinoa e fufulu.
  7. O lenei, ina ia mafai ona tatalaina le faʻamaumauga-puipuia faʻamaumauga i totonu o le faila faila o loʻo tu, faʻalua-kiliki i luga ma le agavale isumu agavale (LMB) O le faʻamatalaga faʻamaumau tusi faʻaaliga o le a tatalaina, lea e tatau ona e ulufale i le ki faʻamatalaga ma kiliki le faʻamau "Ua lelei".

Metotia 3: Fausia se BAT Faila

E mafai e password ona puipuia se faila i le Windows 7 e aunoa ma le faʻaaogaina o seisi-vaega polokalama. O lenei galuega e mafai ona faʻataunuʻuina e ala i le fausiaina o se faila ma le BAT faʻaopopoina i le tulaga Notepad o le faʻatinoina faʻagaioia faiga.

  1. Muamua lava, e tatau ona e amataina le Notepad. Kiliki le ki Amata. Le isi filifili "Polokalama uma".
  2. Alu i le faila "Tulaga".
  3. Ua tatalaina se lisi o polokalama eseese ma aoga. Filifili se igoa Tusi api.
  4. Notepad o loʻo tamoe. Faapipii le numera code i le faamalama o lenei talosaga:

    o mea
    @ECHO MATUA
    igoa Faʻailoga faalilolilo
    pe a iai se "faalilolilo" goto DOSTUP
    a faʻapea e LEAI UIGA Papka goto RASBLOK
    ren Papka "Faʻaaliga"
    attrib + h + s "Lilo"
    lagiina Foliga lokaina
    alu le faaiuga
    : FUAFUAINA
    echo Vvedite cod, chtoby otcryt lisi
    seti / p "pasi =>"
    a le o le% pasia% == secretnyj-cod goto PAROL
    attrib -h -s "Mealilo"
    ren "Lilo" Papka
    echo Catalog uspeshno otkryt
    alu le faaiuga
    : POLO
    lagiina Nevernyj cod
    alu le faaiuga
    : RASBLOK
    mika papka
    echo Catalog uspeshno sozdan
    alu le faaiuga
    : Iuga

    Nai lo le faʻaali "faʻalilolilo-cod" ulu atu i le code express that you want to install on the secret folder. E taua le aua le faʻaogaina avanoa pe a ulufale i totonu.

  5. Le isi, kiliki i le Notepad i luga o le aitema Faila ma kiliki "Vagana E Pei ...".
  6. Ua matala le faʻasao matala. Alu i le faʻatonu o loʻo e manaʻo e fausia se faila-faʻasaʻo faila. I le fanua Ituaiga faila nai lo le filifiliga Faila faila filifili "Faila uma". I le fanua "Faʻailogaina" filifili mai le lisi o le lisi "ANSI". I le fanua "Igoa o le faila" ulufale i soo se igoa. Le tuutuuga taua o le e faʻamutaina i le sosooga mulimuli mai - ".bat". Kiliki Sefe.
  7. O lenei faʻaaogaina "Suʻesuʻe" folau i le faʻatonu o loʻo iai le faila ma le .bat faʻaopoopo. Kiliki i luga LMB.
  8. I le faʻasino lava lea e fai ai le faila, o le faʻasino e valaʻau Papka. Toe kiliki i luga o le BAT mea.
  9. Ina ua mavae lena, o le igoa o le muamua faia faila e suia i le igoa "Lilo" ma ina ua mavae ni nai sekone e otometi ona mou atu. Toe kiliki i le faila.
  10. Tatala se faamafanafana lea e mafai ai ona e vaai i le ulufalega: "Vvedite cod, chtoby otcryt lisi". Lenei oe manaʻomia le ulufale i le code word lea sa e tusia muamua i le BAT faila. Ona kiliki lea Ulufale.
  11. Afai e te ulufale i se sese faʻamatalaga, o le a faʻamuta le kulupu ma toe amata ona e manaʻomia ona e toe kiliki i le BAT faila. Afai na tusia le tonu tulafono, ona toe faaali mai le faila.
  12. O lenei, kopi le anotusi poʻo faʻamatalaga e te manaʻo e faʻatalitonu i totonu o lenei faʻatonuga, o le mea moni, mulimuli ane tapeina mai i lona uluaʻi nofoaga. Ona nana le faila le fetaomi ma toe faila le BAT faila. Faʻafefea ona toe faʻaalia le faʻatonu ina ia mafai ona maua le faʻamatalaga na teuina iina sa uma na faʻamatala i luga.

E pei ona e vaʻai, o loʻo iai se lautele lautele o filifiliga e faʻamau folau se faila i le Windows 7. Ina ia faia lea mea, e mafai ona e faʻaaogaina se numera o polokalame ua faʻapitoa faapitoa mo nei faʻamoemoe, faʻaaogaina archivers lagolagoina faʻamaumauga o faʻamatalaga, pe fausia se BAT faila ma le faʻailoga talafeagai.

Pin
Send
Share
Send