Microsoft upu 2016

Pin
Send
Share
Send

Microsoft Word o le sili ona lauiloa tusitusiga tusitusiga, ma toetoe o tagata uma, pe a latou le galulue i ai, mautinoa faalogo e uiga i lenei polokalama. O le a matou auiliilia le tele o galuega ma agavaʻa auiliiliina i lenei tusitusiga.

Se seti o auivi mo faʻavave gaosi pepa

O le itulau amata e talafeagai. I le itu tauagavale o le faia lea o se poloketi fou, faʻapea foi ma le tatalaina o pepa na faʻafou lata mai. I le itu taumatau o se lisi o tapulaa saunia. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona filifili vave le talafeagai ituaiga ituaiga o pepa ma atoatoa fetuunai ina ia fetaui ma ou manaʻoga. Nei: toe amata, tusi, kata, valaaulia ma sili atu.

Galue vaega

O loʻo faʻailoaina le tusitusiga i se 'ie paʻepaʻe, na te aveina uma le avanoa i le faʻamalama autu. Lalo oe mafai ona suia le fua o le laupepa poʻo lona faʻasino i ai. Tele o mea faigaluega o loʻo i ai i luga i le filifilia tabs, e fesoasoani e vave maua ai le manaʻo galuega, talu ai ua faʻavasega uma.

Faatulagaina o vai

O le tagata faʻaaoga e mafai ona faʻaigoaina tusitusiga i soʻo se faila e faʻapipiʻi i luga ole komipiuta. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai suiga e faʻamanino mai ai mataʻitusi tetele poʻo lalo, o numera i lalo o mataʻitusi e suia foʻi i le auala lava lea, e masani ona manaʻomia mo matematika fuainumera, igoa faʻapitoa. E mafai ona sui lanu ma sitaili filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, lototele, faʻailoga, poʻo lalo ifo.

O le fesuiaʻiga i isi faʻatonuga e faʻatinoina lea i le vaega lava lea e tasi, i le kiliki i le aū i le itu taumatau o Faatanoa. Ua tatalaina se faʻamalama fou, lea e filifilia ai le va o tagata, tuʻufaʻatasia, le fua ma ua faʻatulagaina le amio OpenType.

Parakalafa fua meafaigaluega

Eseese ituaiga pepa e manaʻomia ai palakalafa fausia. E mafai ona filifili se filifiliga se tasi mo le tulaga o loʻo iai le tusitusiga, ma i le lumanaʻi o le a otometi ona faʻaogaina e le polokalame nei tulaga. Le avanoa o laulau, maka ma numera e avanoa foi iinei. Mo le faʻatinoina o faʻailoga faigata, faʻaaoga le gaioiga "Faaali uma amio".

Sauni-tuʻutuʻuga mo le folasaga

Faʻamamaina, ulutala ma isi sitaili e filifilia i le faʻapitoa menu. E i ai le tele o filifiliga mo ituaiga taʻitasi, o le a fesoasoani i le faʻavaeina o le ituaiga o pepa, faʻapea foi ma le tusi lesona faʻaavanoaina avanoa e ala i se faʻamalama faʻapitoa.

Faʻaopopo mea faitino i totonu o tusitusiga

Tatou agai i se isi laupepa, lea e te mafai ona faʻapipiʻi ai elemene eseese i se pepa, ata, foliga, vitio poʻo laulau. Faʻamolemole ia manatua o loʻo iai sau fesoʻotaʻiga Initaneti, e mafai ona e faʻauluina se ata mai iina ma faʻapipiʻi i luga o se laupepa, tutusa lava faʻaaoga i vitio.

E taua le mataala i tusitusiga. Filifili se vaega faʻapitoa o le tusitusiga i le uuina o le mumū tauagavale kiliki ma kiliki i luga Faʻaofi i totonu Manatua. O se galuega faʻapea e aoga mo le faʻailoaina o soʻo se faʻamatalaga poʻo le faʻamatalaina o le laina - e aoga lea pe a fai o le pepa e ave i se isi tagata.

Filifiliga o le mamanu ma pepa autu

Sili lautele lautele fetuutuunaiga o sitaili, lanu ma vaifusi iinei. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaopopo aʻafiaga, faʻafetaui le lanu o le laupepa ma tuaoi. Faʻalogo i mataʻupu ua fausia - o le a latou fesoasoani ia te oe e vave tusia se pepa i se tasi o filifiliga fuafuaina.

Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻatiaga

Faʻaaoga lenei laupepa e faʻailoa mai ai tuaoi, itulau malepe, poʻo le va. Naʻo le faʻatonutonu tasi, ma o nei tapulaʻa o le a faʻaaoga i pepa uma i le poloketi. Ina ia maua sili faʻapitoa filifiliga, e tatau ona e tatalaina se elemene faʻapitoa, ina ua maeʻa ona faʻaali mai se fou faamalama ma mea uma.

Faʻaopopo fesoʻotaʻiga ma nisi faʻamatalaga

Mai i lea, o loʻo faʻaopopo ai laulau o faʻamatalaga, vaefaamatalaga, tusi o loʻo tusia, ulutala ma mataupu o loʻo iai. Faʻafetai i nei galuega, o le saunia o tuʻufaʻatasi ma isi pepa faʻapena e vave tele.

Tele meli se pepa

Upu e faʻatagaina oe e fausia se kopi o se faila ma tufa atu i le tele o tagata e faʻaaogaina. Aemaise mo lenei, o loʻo faʻaalia se tuʻuese tab. Oe oe lava faʻamaoniga tagata e mauaina le faʻaaogaina o le lisi o loʻo iai, pe filifili mai i fesoʻotaʻiga Outlook.

Suʻesuʻe Faʻavave Avanoa Toolbar

A faʻapea e masani ona e faʻaogaina ni galuega masani, e fetaui lelei la le aumai o latou i le laulau lea ina ia latou masani i mataala. I le faʻatulagaga o ia poloaiga o loʻo i ai ni fiasefulu, na ona e manaʻomia le filifilia o le talafeagai ma faʻaopopo.

Uma faʻamalosia tulafono o loʻo faʻaalia i le pito i luga i le faʻamalama autu, lea e faʻatagaina ai oe e faʻaoga vave se tasi oi latou. I se faʻaopopoga, aua neʻi galo o loʻo i ai foʻi isi auala 'alo matauila, o le a faʻaalia pe a e faʻapelepele i luga o se mea taua.

Otometi sefe faila

O nisi taimi, o le mana e tape vave i luga pe le komepiuta malulu. I lenei tulaga, oe ono leiloa le faʻapolopoina tusitusiga tusitusia. Ina ia taofia lenei mea mai le tupu, faʻaaoga le faʻapitoa galuega, faʻafetai i lea o le pepa o le a otometi ona teuina i taimi uma o le taimi. O tagata faʻaaoga faʻatulagaina lenei vaitau ma filifilia se nofoaga faʻasaoina.

Pepa Tautino

Faʻaaoga le nei meafaigaluega e suʻe ai i se pepa. O ulutala ma itulau o loʻo faʻaalia iinei, ma o le laina i le pito i luga e mafai ai ona e mauaina soʻo se vaega, o le a fesoasoani foi pe a e manaʻomia e sailia se ata poʻo se vitio.

Macro Faamaumauga

Ina ia aua le faʻataunuʻu o le faiga tutusa i le tele o taimi, e mafai ona e faʻatulagaina le makro. O lenei faʻatinoga fesoasoani e tuʻufaʻatasia ni gaioiga i se tasi, ona amata loa lea e faʻaaogaina ki ki vevela poʻo se faʻamau i luga ole vave vaega e avanoa. O se faʻataʻitaʻiga e sefe mo pepa uma e ala i le faʻatulagaina.

Lelei

  • O le polokalame o loʻo faʻaaogaina atoatoa i Lusia;
  • Lagolagoina le tele o gagana sao;
  • Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga;
  • O le tele o aoga aoga ma mea faigaluega e avanoa.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se tau.

Seʻi o tatou vaʻavaʻai i le Microsoft Word, o se sili tusitusiga tusitusiga faʻatonutonu o loʻo faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta e le faitau miliona o tagata faʻaaogaina le lalolagi, o loʻo faʻailoa mai ai lona aoga ma lona tulaga lelei. E oʻo lava i se tagata fou faʻafaigofie ona faigofie ma vave faʻatautaia lenei polokalama.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le Microsoft Word

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.93 mai le 5 (15 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Lolomiina pepa i le Microsoft Word Fausia se ulutala i se Microsoft Word pepa aloaia Faʻafefea ona aveese se watermark i le Microsoft Word Taavale faʻasao pepa faʻamatalaga i Microsoft Word

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Microsoft Word o se lalolagi faʻasalalau lauiloa tusitusiga. Faʻatinoina i mea talafeagai uma meafaigaluega ma gaioiga mo le sologa lelei galuega. Faʻaaogaina e le faitau miliona o tagata faʻaaogaina i aso uma.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3.93 mai le 5 (15 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Faʻatonu Tusitala mo Windows
Atiaʻe: Microsoft
Tau: 68 $
Tele: 5400 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2016

Pin
Send
Share
Send