Faigaluega i le Android

Pin
Send
Share
Send

E toatele tagata ola le soifua maloloina, faifai pea faamalositino, 'ai lelei. Faʻafetai i le free Fit Diary app, e mafai ona e setiina galuega mo se taimi faʻapitoa ma e mataituina o lou tino suia faʻafetai i le faʻamaumauga o taunuʻuga. Sei o tatou vaʻai totoʻa i lenei polokalama.

Amataina

I le taimi muamua amata, oe manaʻomia le ulufale i au faʻamatalaga. O le mea taua o le mamafa ma le maualuga, faʻavae i luga o nei tapulaʻa, o le polokalama o le a tusia se faʻasologa o mea na ausia ma suiga. Ulufale se igoa e le talafeagai, e le o aafia i le galuega.

Galuega

Faatumu ma tusia i lalo uma gaioiga talafeagai o loʻo faia i nai aso. O lenei faiga e fesoasoani ia te oe e aua neʻi galo se mea ma ia faifai pea le aʻoaʻoina o lesona taʻitasi. Faʻailoa le aso ma le taimi ma tuʻu se tusi i le igoa o le faamalositino.

O loʻo faʻaalia galuega i le faamalama autu, aua o loʻo i ai le faʻapitoa tab. Ua vali i le faasologa, ma ua maeʻa ona siakiina. E sili atu ona talafeagai le lafo o faʻaaliga, atonu o se galuega o le a faʻalauiloaina i nisi lata mai lata mai.

Iʻuga

I le maeʻa ai o aso taʻitasi, o tagata faʻaaoga e ulufale i mea taua i faʻailoga talafeagai. Oe manaʻomia faʻailoa le mamafa, numera o kalori na faʻaaogaina i le aso, faʻaopopo se ata, tusi ma faʻailoa mai le aso. O lea taualumaga o le a fesoasoani i le lumanaʻi e seti ai se faasologa o taunuʻuga ma taunuʻuga.

Faʻamatalaga mo aso taʻitasi e mafai ona maua i le laupepa "Iʻuga"tu i totonu ole faamalama autu. Ina ia vaʻai i auiliiliga, kiliki i le aso lava ia.

Ata

Le ata o loʻo vaevaeina i ni tolu laupepa taʻitasi, ma faʻaalia ai eseese taua. E faia peʻa maeʻa galuega maeʻa poʻo faʻamaumauga o galuega na ausia. Le faʻaaogaina o lenei faʻatinoga e faigofie tele le mataituina pe faʻafefea ona suia le tino, galuega ma meaʻai. E le gata i lea, aofaʻi mamafa tau ma le numera o kalori na taumafaina i le aso o loʻo faʻaalia.

Lelei

  • E leai se totogi o le polokalama;
  • E i ai le gagana Lusia;
  • O le faasologa o faʻaiuga e otometi ona tuufaatasia;
  • Tagata e faaaogāina-faauo Ofisa ma pulega.

Le atoatoa

Leai ni faaletonu na maua i le taimi o le faʻaaogaina o le Fit Diary.

Fit Diary o se polokalama telefoni fua e leai se fesoasoani e fesoasoani i tagata e mataituina o latou tino suia, tino faʻamalositino, ma kalori na susunuina. E le aveina se tele o avanoa ma e faigofie ona faʻaaoga.

Sii mai le Fit Diary mo le leai

Sii mai ai le lata mai faʻamatalaga o le app mai le Google Play Store

Pin
Send
Share
Send