Mafuaaga Flash Player le aoga i Google Chrome

Pin
Send
Share
Send

O le faʻasalalauga faʻavavevaveina o le Google Chrome Initaneti suʻesuʻe e mafua tele ona o lona lautele galuega ma lagolago mo tekonolosi fou uma Initoneti, e aofia ai le lata mai ma e oʻo lava na faʻataʻitaʻiga. Peitaʻi o na galuega na tele i manaoga o tagata faʻaaoga ma tagata e ana le upega tafailagi mo le tele o tausaga, aemaise lava, o loʻo galulue ma mea e fesoʻotaʻi na fausia i luga o le tulaga o le Adobe Flash multimedia platform, o loʻo faʻatinoina i se browser i se tulaga maualuga. O mea sese pe a faʻaaogaina le Flash Player i Google Chrome o loʻo tupu mai lava i lea taimi ma lea taimi, ae e faigofie uma ona toe faaleleia. E mafai ona faʻamaonia lea i le faitauina o le mea fautuaina i lalo.

O le faʻaalia o le multimedia content o itulau itulau na fausia e ala i le Adobe Flash technology, e faʻaaoga e le Google Chrome le faʻapipiʻi PPAPI, o se faʻaopoopoga i totonu o le browser. O le saʻo fegalegaleaiga o le vaega ma le browser i nisi tulaga e mafai ona solia mo le tele o mafuaʻaga, faʻateʻa ese lea e mafai ona e mauaina le saʻo faʻaalia o soʻo se mea i totonu flash.

Mafuaʻaga 1: Faʻaletonu tulaga o mea

Afai o se tulaga e tulaʻi mai pe a vavaeʻese ata kiliva le taʻalo i Chrome e ala i Flash Player poʻo se faʻapitoa web apalai na fausia faʻaaogaina tekinolosi flash e le amataina, e tatau ona e muamua mautinoa o le tagata solitulafono o le polokalama, ae le o le anotusi o le web punaoa.

  1. Tatala le itulau o loʻo i ai le mea o loʻo manaʻomia i seisi polokalame. Afai o le anotusi e le faʻaalia na o le Chrome, ma isi faʻasalalauga fegalegaleai ma le punaoa masani, ona o le aʻa o le faʻafitauli o le tonu lea i le polokalama ma / pe faʻaopopo manatu.
  2. Siaki o loʻo i ai isi itulau uʻumi o loʻo i totonu o le Chrome mea i totonu Tulaga lelei, alu i le aloaia Adobe itulau o loʻo i ai Flash Player fesoasoani.

    Fesoasoani ile Adobe Flash Player ile upega tafaʻilagi aloaʻia ole tagata atiaʻe

    Faatasi ai ma isi mea, o le itulau o loʻo aofia ai mea faʻanatura, vaʻai i ai e mafai ona e iloa pe o le faʻaopoopoga o loʻo galue ma le Adobe Flash multimedia platform i Google Chrome e saʻo lona aoga:

    • Faatasi ai ma le masini suʻesuʻe ma faʻapipiʻi, o loʻo lelei mea uma:
    • E i ai faʻafitauli ma le browser ma / pe faʻaopopo:

I le mea e na o itulau eseese o loʻo faʻaavanoaina ma flash elemene e le galue i le Google Chrome, e le tatau ona e taumafai e faʻasaʻo le tulaga e ala i le faʻalavelave i le browser ma / pe faʻapipiʻi, ona o le tagata solitulafono o le faʻafitauli e ono sili atu i luga o le upega tafailagi na lafoina sese mea. O ana tagata e tatau ona faʻafesoʻotaʻia e foia le mataupu pe afai e le faʻaalia mea e taua tele i le tagata faʻaaogaina.

Mafuaaga 2: Flash vaega le aoga tasi

O le flash player i Google Chrome o se mea atoa e mafai ona aoga masani, ma na o nisi taimi toilalo. I le mea na tupu e tupu se faʻafitauli sese i le taimi o le galuega ma fegalegaleaiga faʻapitoa, e masani ona o faatasi ma se savali savali “Ua le manuia le isi polokiki” ma / pe o le faʻaali atu le ata, e pei ona i ai i le ata i lalo ifo, e faigofie ona foia le mea sese.

I ia tulaga, na o le toe amataina le faʻaopoopo, mo le faia mea nei:

  1. A aunoa ma le tapunia o le itulau ma flash mea, tatala le Google Chrome menu i le kiliki i luga o le eria ma le ata o le tolu dash (po o togi e faʻatatau i le browser version) i le pito i luga taumatau o le browser window ma alu i le Meafaigaluega Faaopoopoona tamoʻe lea Galuega Pule.
  2. O le faʻamalama e tatalaina ai lisi mea uma o loʻo faʻatautaia nei e le masini suʻesuʻe, ma e mafai ona faʻamalosia tagata taʻitasi e faʻaiʻu.
  3. Kiliki agavale GPU Faagasologafaailogaina i se lē faigaluega Flash Player faʻailoga ma kiliki "Faamaʻa le gaioiga".
  4. Toe foʻi i le itulau web i le mea na tupu ai le faʻalavelave ma toe faʻafouina e ala i le kiliki "F5" luga o le keyboard pe kiliki ile kiliki "Faʻafou".

Afai e paʻu faasee le Adobe Flash Player, siaki mo isi mea e mafua ai mea sese ma mulimuli i sitepu e foia ai.

Mafuaaga 3: Plugin faila ua leaga / tape

Afai e te iloa ni faʻafitauli ma mea e fesoʻotaʻi ai i luga o itulau uma o loʻo tatalaina i le Google Chrome, ia e mautinoa o loʻo iai le vaega o le Flash Player i luga o le polokalama. E ui lava i le mea moni o le plugin ua faapipiiina ma le browser, e mafai ona aveeseina faafuasei.

  1. Faaoso le Google Chrome browser ma ulufale i le tuatusi pa:
    chrome: // vaega /

    Ona kiliki lea Ulufale luga o le keyboard.

  2. I le faamalama matala plug-in tatalaina, saili le aitema i le lisi "Adobe faʻamama taʻalo". Afai o le faʻaopopo o loʻo iai ma galue, o le numera numera o loʻo faʻaalia i tafatafa o lona igoa:
  3. Afai o le faʻamatalaga numera numera e faʻapitoa mai "0.0.0.0", ona faʻasaʻo lea pe tape faila faila a le Flash Player.
  4. To restore le plugin ile Google Chrome, i le tele o tulaga, na o le kiliki Siaki mo Faʻafouga,

    lea o le a otometi lava download le leiloa faila ma tuʻufaʻatasia i latou i le galulue faʻasino o le browser.

Afai o le ata pito i luga e le aoga pe o lona faʻaaogaina e le galue, download le lata mai faʻamatalaga o le tufatufaina faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi Flash Player mai le aloaʻia tuatusi a Adobe website, mulimuli i faʻatonuga i totonu o le tusitusiga:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

Mafuaaga 4: Ua poloka le plugin

Le tulaga o le saogalemu puipuiga, lea e iloga i le Adobe Flash platform, mafua ai le tele o faitioga mai le browser e atiaʻe. Ina ia ausia le maualuga tikeri o le saogalemu, e toatele tagata atamamai ua fautuaina e aofia ai le lafoaia atoa le faʻaaogaina o le Flash Player pe liliu i luga o le vaega na o le taimi e matua tatau ma mautinoa i le saogalemu o le asiasi punaoa 'upega tafaʻilagi.

E faʻaavanoaina e Google Chrome le avanoa e poloka ai le plugin, ma o tulaga saogalemu ia e mafai ona taʻitaʻia ai i le mea moni e leʻo faʻaalia e le itulau itulau.

  1. Faaoso Google Chrome ma alu i lau browser tulaga e ala i le valaʻauina o le anotusi lisi e ala i le kiliki i luga o le eria ma le faʻailoga o togi e tolu i le pito i luga taumatau o le faamalama. I le lisi o gaioiga, filifili "Tulaga".
  2. Tusi i lalo o le lisi o filifiliga ma kiliki i luga ole sootaga "Avea",

    mafua ai le faʻailoaina o seisi lisi o tapulaʻa.

  3. Saili le aitema i le lisi faaopoopo "Faʻavae o mea" ma ulufale i totonu ile kiliki-kiliki ile igoa.
  4. I totonu o filifiliga vaega "Faʻavae o mea" maua "Sasaʻe" ma tatala.
  5. I le lisi lisi "Sasaʻe" muamua o se fesuiaiga e mafai ona i totonu o se tasi o le lua tulaga. Afai ole igoa o lenei faʻatulagaina "Block poloka i luga o upega tafailagi", ki le fesuiaʻi i le isi itu. I le faaiuga o le faʻamalama faʻamatalaina, toe amata le Google Chrome.

    I le tulaga pe a o le igoa o le palakalafa muamua o le vaega "Sasaʻe" faitauina "Faataga Flash i Nofoaga" muamua, alu i le iloiloga o isi mafuaʻaga mo le lē aoga multimedia mea o loʻo i luga o upega tafailagi, o le aʻa o le faʻafitauli e le o i le "polokaina" o le faʻaopopo.

Mafuaaga 5: Le faʻaaogaina le browser / plugin version

O le atiaʻeina o Initaneti tekonolosi e manaʻomia le faʻaauau pea ona faʻaleleia polokalama e faʻaaogaina e maua ai le punaoa o le fesoʻotaʻiga lalolagi. Google Chrome e masani ona faʻafouina ma o le polokalame o le browser e aofia ai le mea moni o le faʻafouga e otometi ona faʻafouina e ala i le le masani. Faatasi ai ma le browser, o mea faʻapipiʻi o loʻo faʻaleleia, ma Flash Player i totonu oi latou.

Masani vaega mafai ona poloka e le browser pe na o le le galue lelei, o lea mumusu e faafouina e le fautuaina!

  1. Faafou le Google Chrome. E faigofie tele le faia o lenei mea pe afai e te mulimuli i faʻatonuga mai mea i luga o la matou 'upega tafaʻilagi:

    Lesona: Faʻafefea ona toe faafou le Google Chrome browser

  2. Naʻo le pau lava le mea, faʻaopopo siaki mo faʻafouga i le Flash Player plugin ma faʻafou le faʻamatalaga pe a mafai. Laʻasaga e aofia ai le faʻafouina o le vaega e mafua mai i a latou faʻatinoga tonu ia toe faʻamaninoina ai le i luga o faʻamatalaga i luga e tineia "Mafuaaga 2: Plugin faila ua leaga / tape". E mafai foi ona faʻaogaina fautuaga mai le mea:

    Vaʻai foʻi e: Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player

Mafuaʻaga 6: Faʻaletonu Polokalama Faigaluega

E ono tupu e le mafai ona iloa se mea patino faʻafitauli ma le Flash Player i Google Chrome. O le eseese o polokalame e faʻaaoga ai polokalame ma mea taua, e aofia ai aʻafiaga o komepiuta, e mafua ai le faigata ona toe faʻaleleia mea i le galuega. I lenei filifiliga, o le mea sa sili ona aoga fofo o le toe faʻapipiʻi atoa le browser ma le plugin.

  1. Toe faʻatuina le Google Chrome e faigofie lava le faia i le mulimuli i sitepu i le tusitusiga mai le soʻotaga:

    Faitau atili: Faʻafefea ona toe tuʻu le Google Chrome browser

  2. O le aveʻesea ma le toe tuʻuga o le Flash Player o loʻo faʻamatala mai foi i mea o loʻo i luga o le tatou 'upega tafaʻilagi, e ui lava o lenei auala e ono le manaʻomia pe a maeʻa le toe tuʻuina atoa o le Google Chrome browser ma faʻapea ona faʻafou le faʻamatalaga o le polokalama, e aofia ai ma plugins.

    Nisi faʻamatalaga:
    Faʻafefea ona aveese atoa le Adobe Flash Player mai lau komepiuta
    Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

Pei ona outou vaʻai, o le tele o mea e mafai ona atagia mai ai faʻafitauli i le Flash Player i Google Chrome. I le taimi lava e tasi, e le tatau ona popole tele i le multimedia platform e le o galue i luga o itulau web; i le tele o tulaga, mea sese ma faʻaletonu o le browser ma / po o le plug-in ua soloia i le mulimuli i le na o ni nai faigofie faigofie!

Pin
Send
Share
Send