Polokalama mo le fausiaina o siata tioata

Pin
Send
Share
Send

I aso nei, o tagata fai togafiti ma faʻataʻitaʻiga o loʻo feagai ma le fausiaina o ituaiga eseese o ata ma flowcharts. Afai e leʻi nofoia e le tekonolosi faamatalaga se vaega taua o tatou olaga, e tatau ona tatou tusia fausaga nei i se fasi pepa. O le mea e malie ai, o lenei o nei gaioiga uma o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina polokalama otometi faʻapipiʻi i luga o le komepiuta a le tagata faʻaaoga.

I luga o le Initaneti e faigofie lava ona maua le tele o faʻatonutonu e maua ai le agavaʻa e fausiaina, faʻatonutonu ma faʻatau atu algorithmic ma pisinisi ata. Ae ui i lea, e le faigofie i taimi uma ona fuafua poʻo fea faʻaaoga e manaʻomia i se tulaga.

Microsoft visio

Ona o lona lautele, o le oloa mai Microsoft e mafai ona aoga uma i polofesa oe ua fausiaina le tele o fausaga mo sili atu nai lo le tausaga, ma tagata masani tagata e manaʻomia le tusia o se faigofie ata.

E pei lava o isi polokalame mai le Microsoft Office series, o Visio e iai uma mea faigaluega e manaʻomia mo le sologa lelei o galuega: fausiaina, teuteuina, fesoʻotaʻiga ma suia isi meatotino o foliga. Ua faʻatinoina foi se suʻesuʻega faʻapitoa o le fausia o le sisitema.

Sii mai le Microsoft Visio

O ia

I le tulaga lona lua i lenei lisi, ia ua saʻo lelei Dia, i totonu o loʻo faʻamamalu uma galuega talafeagai mo le tagata faʻaonapo nei e fausia fale. E le gata i lea, o le faatonu e tufatufaina leai se totogi, e faigofie ai lona faʻaaogaina mo faʻamoemoega faʻaleaʻoaʻoga.

O le tele o tulaga lusi tusi o fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga, faʻatasi ai ma ni mea uiga ese e le ofoina mai e faʻatusa o taimi nei - o loʻo faʻatalitali le tagata faʻaaoga pe a ulufale atu ia Dia.

Sii Mai ia

Manatu faʻatau

Afai o loʻo e sailia ni polokalama e mafai ona vave ma faigofie e fausia ai lau matagaluega e tatau ona faia, o le Flying Logic polokalama o le mea tonu e te manaʻomia. E leai se faʻaosoosoga faʻamatalaga faigata ma se numera tele o faʻasologa ata vaʻaia. Tasi kiliki - faʻaopopoina se mea fou, o le lona lua - faʻatuina se tuʻufaʻatasiga ma isi poloka. E mafai foi ona tuʻufaʻatasiga matagaluega i vaega.

E le pei o isi vaega, o lenei faatonu e leai se tele tele o ituaiga foliga ma mafutaga. Ma le isi, o loʻo i ai le avanoa o le faʻaalia o faʻamatalaga faaopoopo i poloka, lea e faʻamatalaina auiliili i iloiloga i la matou '' upega tafaʻilagi.

Sii maia Le Faʻatau

BreezeTree Polokalama FlowBreeze

FlowBreeze e le o se isi polokalama, ae o le tutoatasi faʻatulagaina o fesoʻotaʻiga ma Microsoft Excel, e faʻafaigofie tele le atinaʻeina o ata, flowcharts ma isi infographics.

O le mea moni, FlowBriz o se polokalama faʻapitoa, mo le tele o vaega ua fuafuaina mo tagata atamamai faʻapitoa ma isi mea, oe malamalama i le tele o faigata o le gaioiga ma malamalama i latou mea latou te tuuina atu tupe mo. O le a matua faigata tele i le averesi tagata faʻaaoga e malamalama i le faʻatonu, ae maise lava le mafaufauina le faʻamatalaga i le Igilisi.

Sii maia Le Faʻatau

Edraw Max

Pei o le sa tusia muamua, Edraw MAX o se oloa mo le aufaʻailogaina ua leva ona faʻapolofesa i ia gaioiga. Ae ui i lea, e le pei o FlowBreeze, o se tumaʻoti polokalama ma le anoanoai o avanoa.

O le sitaili o le Ofisa ma le galuega a Edraw e talitutusa lava ma Microsoft Visio. Leitioa a taʻua o ia o le tauva autu o le mea mulimuli.

Sii mai ia Edraw MAX

AFCE Algorithm Flowcharts Faʻatonu

O lenei faatonu o se tasi o sili le masani ai i latou ua taua i lenei tusitusiga. E mafua mai i le mea moni o lona tagata atiaeina - o se faiaoga masani mai Rusia - na matua lafoaia le atinae. Peitaʻi o lana oloa o loʻo manaʻomia lava i aso nei, aua e aoga tele mo soʻo se tamaititi aʻoga poʻo se tamaititi aʻoga o aʻoaʻoina ai faʻavae o polokalame.

I se faʻaopopoga i lenei mea, o le polokalama e leai se totogi, ma o lona faʻasalalauga e faʻapitoa lava ile Lusia.

Talia le AFCE Block Diagram Editor

Failautusi

O le talitonuga o le polokalame FCEditor e matua ese ese lava ma isi na faʻaalia i lenei tusitusiga. Muamua, o le galuega e faia faapitoa ma algorithmic flowcharts, o loʻo faʻaaogaina malosi i polokalame.

Lua, FSEDitor tutoatasi, otometi fausia uma fausaga. Pau le mea e manaʻomia e le tagata o le faʻaulufale mai o le sauni saunia-faʻavae code i se tasi o avanoa faʻapolokalame gagana, ma faʻatau atu i fafo le code liliu i se matagaluega.

Sii mai le FCEditor

Blockhem

BlockShem, o le mea e leaga ai, e itiiti ifo foliga ma faʻaaogaina tagata. E leai se otometi o le faiga i soo se ituaiga. I le poloka ata, e tatau i le tagata faaaoga tatau ona tusia fuainumera, ona tuʻufaʻatasi lea. O lenei faatonu e foliga mai e sili atu ata nai lo mea faitino, fuafuaina e fatuina fale.

Le faletusi a fuainumera, faʻanoanoa lava, ua matua matitiva lava i lenei polokalama.

Sii mai BlockShem

Oe pei ona e vaʻai, o loʻo iai le tele o filifiliga polokalama e faʻatulaga e fau ai siata. E le gata i lea, o talosaga e ese mai e le gata i le numera o galuega - o nisi o latou e faʻataʻitaʻia ai le eseʻesega faʻavae faʻavae faʻavae, e iloga i faʻatusatusaina. O le mea lea, e faigata ona fautuaina poʻo le fea faatonu e faʻaaogaina - e mafai e tagata uma ona filifili tonu le oloa na te manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send