O mafuaʻaga o le loper talafeagai le Flash Player i Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

E ui i le faʻaiuga o le lagolago mo Flash na faasilasilaina i le 2020 e le Adobe, o le Flash Player plugin o loʻo faʻaaogaina tele faʻaaogaina i Initaneti suʻesuʻega e momoli ai aitema vitio i tagata faʻaaoga, ma o le faʻasalalauga tulaga o se masani masani mo 'upega tafaʻilagi. I le lauiloa Yandex.Browser, o le plugin o loʻo tuʻufaʻatasia, ma e masani lava itulau o loʻo i ai ni mea paʻu faʻaali e aunoa ma ni faʻafitauli. Afai faʻaletonu mea e tupu, e tatau ona e malamalama i mafuaʻaga ma faʻaaoga se tasi o metotia e faʻateʻa ai mea sese.

E mafai ona i ai ni mafuaʻaga mo le le aoga o le Flash Player i Yandex.Browser, faʻapea foi ma auala e mafai ai ona foia le faʻafitauli. Mafaufau i le faʻatonuga o loʻo taua i lalo, o loʻo fautuaina e alu i lea sitepu ma lea laasaga, mulimulitaʻi i faʻatonuga ia tasi ma le tasi seʻia oʻo i se tulaga o loʻo tupu mai ai ma le leiloa ma mea sese.

Mafuaʻaga 1: Faʻafitauli mai le upega tafailagi

Suʻesuʻe sese o loʻo tupu pe a taumafai e vaʻavaʻai i le flash mataupu o itulau uepesite e le o mafua mai ona o le le aoga o soʻo se polokalama faakomepiuta poʻo mea faigaluega i le faiga faʻaaogaina. Tele taimi, mea faʻasalalau multimedia e le o faʻaalia saʻo ona o faʻafitauli ma 'upega tafaʻilagi punaoa o loʻo talimalo ai. O le mea lea, aʻo leʻi agaʻi atu i le cardinal auala e fofo ai faʻafitauli ma le Flash Player i Yandex.Browser, e tatau ona e mautinoa e le aoga le tekonolosi i le lalolagi atoa pe a tatalaina itulau eseese web.

  1. Ina ia siaki le faʻaaogaina o le polokalama i le itu o le faʻatinoina flash mea, e sili ona faigofie le faʻaaogaina o se itulau fesoasoani faʻapitoa mo le galulue ma le tulaga o le tulaga aloaʻia Adobe site e ala i le tatalaina i le Yandex.Browser.
  2. Itulau a Adobe Flash Player Technical Support

  3. E i ai se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ata tifaga, lea e manino ona tatau ona faʻaalia saʻo. Afai o loʻo faʻaalia saʻo le faʻaupuga, ma o loʻo i ai ni faʻafitauli i luga o le itulau o seisi nofoaga, e mafai ona matou faapea atu, o le vaega vaega lona tolu o le upega tafailagi na lafoina le anotusi o le "ia tuuaia" ae le o Yandex.Browser poʻo le plugin.

    Afai e le aoga le animation, alu i le faiga nei mo le foia o le Flash Player sese.

Mafuaʻaga 2: Flash Player ua leiloa mai le polokalama

O le mea muamua e siaki pe a le saʻo le faʻaalia o le flash mataupu o itulau itulau i totonu o le Yandex.Browser ua maitauina o le i ai o le tulaga vaega i totonu o le polokalama. Mo ni isi mafuaaga pe faafuaseʻi, o le Flash Player mafai ona tape.

  1. Tatala Yandex.Browser
  2. Tusi i le tuatusi pa:

    browser: // Suluini

    Ona kiliki lea Ulufale luga o le keyboard.

  3. I le lisi o faʻaopoopoga isi vaega e tatalaina, e tatau ona i ai se laina "Adobe Flash Player - Lomiga XXX.XX.XX.X". O lona iai ua faʻailoa ai le i ai o le plugin i le system.
  4. Afai ua leiloa le mea,

    faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o faʻatonuga mai le meafaitino:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

Talu ai o Yandex.Browser faʻaaogaina le PPAPI lomiga o Flash Player, ma o le browser o loʻo fausia lava i luga o le Blink engine faaaogaina i Chromium, e taua le filifilia o le saʻo vaega faʻamatalaga pe a download mai le vaega mea mai le itulau Adobe!

Mafuaaga 3: O le faʻapipiʻi ua le ola

O le tulaga o loʻo faʻapipiʻi ai le tulaga i totonu o le sisitema, ma o le Flash Player plugin e le galue faʻapitoa i Yandex.Browser, ma i isi browser o loʻo galue masani, e ono faʻaalia ai o loʻo faʻaleaogaina ai le vaega i le lisi polokalama.

Ina ia foia le faʻafitauli, mulimuli i ni sitepu e faʻagaioia ai le Flash Player i Yandex.Browser.

Faitau atili: Flash Player i Yandex.Browser: mafai, faʻamuta, ma otometi-faʻafouga

Mafuaʻaga 4: Le faʻaaogaina le faʻaogaina o vaega ma / poʻo se isi polokalame

O loʻo tuʻufaʻatasia e Adobe faʻafouga o le faʻaopoopoga mo tagata suʻesuʻe, ua aveese ai le tulaga vaivai o loʻo mauaina ma fofo isi faʻafitauli. Se lomiga tuai o le plugin, faʻatasi ai ma isi mafuaʻaga, e mafai ona taʻitaʻia ai le le mafai ona faʻaali flash-mea o loʻo i itulau uepesite.

Tele taimi, faʻaleleia le plug-in faʻamatalaga i Yandex.Browser tupu otometi lava ma o loʻo faia i le taimi e tasi ma le faʻafouina o le browser, e le manaʻomia le faʻalavelave a tagata. O le mea lea, o le faigofie auala e maua ai le lata mai faʻamatalaga o le faʻaopopo i le fesili o le faʻafou le browser. O le faiga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusitusiga ile soʻotaga i lalo, mulimuli i sitepu i faʻatonuga o loʻo lisiina i totonu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou le Yandex.Browser i le faʻaaliga lata mai

Afai e le o mou atu le leaga o le multimedia platform pe a uma ona toe faʻafouina Yandex.Browser, o le a le o se mea e sili ai le siakiina o le faʻapipiʻi lomiga ma toe faʻafouina ia lima lava pe a tatau ai. Ina ia siaki le taua o le Flash Player faʻamatalaga:

  1. Tatala le lisi na faʻapipiʻi vaega filifilia e ala ile tainabrowser: // Suluinii le tuatusi pa ma kiliki Ulufale luga o le keyboard.
  2. Faatulaga le numera numera o le faʻapipiʻi vaega "Adobe faʻamama taʻalo".
  3. Alu i le itulau itulau "E uiga i le FlashPlayer" tulaga aloaia a le Adobe ma saili ai le numera o le taimi nei laiga o vaega mai le laulau faʻapitoa.

Afai o le numera o le tulaga avanoa avanoa mo faapipiiina e maualuga atu nai lo le numera o le faapipiiina plug-in, faatino le lata mai. O le faʻamatalaga o le faʻagasologa o le faʻafouina o le faʻaliliuga Flash Player i otometi ma tusi lesona auala o loʻo avanoa i le mea:

Lesona: Faʻafefea ona faafou le Adobe Flash Player i le Yandex.Browser?

Mafuaaga 5: Plugin Conflict

I le taimi o faʻagaioiga o le Windows, o le faifai pea faʻapipiʻi o polokalame ma / poʻo vaega o le system, o le mea e ono tupu pe a iai ni ituaiga se lua o le Flash Player plug-in o loʻo i ai i le OS - NPAPI - ma se vaega o le sili atu ona po nei ma le saogalemu ituaiga PPAPI, lea e sau ma Yandex.Browser. I nisi o tulaga, o vaega o feteʻenaʻi, e oʻo ai i le le mafai ona faʻagaioia ia elemene tagata taʻitoʻatasi o itulau i le upega tafailagi. Ina ia faʻamaonia ma le aofia ai o lenei mea, o mea nei e tatau ona faia:

  1. Tatala Yandex.Browser ma alu i le itulau o loʻo iai le lisi o faʻaopoopoga. A uma ona tatala le lisi, kiliki i le filifiliga "Auiliiliga".
  2. I le tulaga e sili atu ma le tasi vaega ma le igoa "Adobe faʻamama taʻalo", tape le mea muamua i le kiliki i luga ole sootaga Taofia ia.
  3. Toe amata lau browser ma siaki pe aoga le plugin. Afai e le talia le gaioiga, faʻamuta le faʻapipiʻi lona lua i le lisi ma toe faʻagaioi le muamua.
  4. Afai e leai ni faʻaiuga lelei pe a maeʻa le tolu laʻasaga i luga, faʻafesoʻotaʻi vaega uma e lua o loʻo i le lisi o faʻaopopo ma agaʻi atu e mafaufau i isi mafuaʻaga mo le faʻaalia o toilalo pe a galue le Flash Player i Yandex.Browser

Mafuaʻaga 6: Mea faigata le talafeagai

O mea sese pe a vaʻaia multimedia mea o loʻo i totonu o itulau itulau na tatalaina i le faʻaogaina o le Yandex.Browser ma faia faʻaaogaina le tekinolosi kilia e mafai ona mafua mai i mea faigata masini na mafua mai i le le talafeagai o vaega taitoatasi ma polokalama. Ina ia faʻaumatia lenei mea taua, e tatau ona e faʻamaʻapeina masini faʻavavevave faʻaaogaina e le Flash Player e faʻaititia le avega i luga ole masini afi.

  1. Tatala se itulau e aofia ai soʻo se flash mea, ma kiliki taumatau i luga o le vaega a le tagata taʻalo, lea o le a aumaia ai se faʻamatalaga mataupu lea e te manaʻomia e filifili ai "Filifiliga ...".
  2. I le faʻamalama e aliali mai "Filemu a le Adobe Flash Player" luga o le laupepa "Faaali" tatala le checkbox Faʻatino le saoasaoa o masini ma faʻamau le faʻamau Tapunia.
  3. Toe amata lau browser, tatala le flash mataupu itulau ma siaki pe ua maeʻa le faʻafitauli. A faʻapea e i ai pea ni mea sese, siaki le pusa Faʻatino le saoasaoa o masini toe ma faʻaaoga isi faʻafitauli auala.

Mafuaʻaga 7: E le saʻo le faʻagaioiga o le polokalama

Afai o i luga mafuaʻaga mo le le aoga o le Flash Player pe a uma ona tiaʻina latou le aumaia se suiga i le tulaga, e tatau ona e faʻaogaina le tele metotia metotia - o se atoatoa toe tuʻutuʻu o le vaega vaega e aofia ai i le galulue ma le tulaga. Toe faʻatu le laupepa uma e lua ma le Flash vaega na setiina e ala i le faʻatinoina o laasaga nei.

  1. Aveese Yandex.Browser atoatoa i le mulimulitaʻi i faʻatonuga mai mea i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo. E fautuaina le faʻaaogaina o le auala lona lua e faʻamatala i totonu o tusitusiga.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona aveese atoa Yandex.Browser mai se komipiuta?

  3. Aveese le Adobe Flash Player e ala i le mulimuli i sitepu i le lesona:
  4. Lesona: Faʻafefea ona aveese atoa le Adobe Flash Player mai lau komepiuta

  5. Toe fai le PC.
  6. Faapipiiina Yandex.Browser. Faʻafefea ona fai lelei lenei faʻamatalaina i se tusitusiga i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi:
  7. Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Yandex.Browser i lau komepiuta

  8. A maeʻa ona faʻapipiʻi le browser, siaki pe o loʻo faʻaalia saʻo le mea i totonu. E iʻu lava i le isi tulaga e le manaʻomia, ona o loʻo i ai foi le laiga faʻapipiʻi e aofia ai ma le lata mai faʻamatalaga o le Adobe Flash Player plugin ma toe tuʻu i ai e masani ona foia ai faʻafitauli uma.
  9. Vaʻai foi: Aisea e le faʻapipiʻi ai Yandex.Browser

  10. Afai o le muamua tulaga e fa o lenei faʻatonuga e le aumaia ni faʻaiuga, faʻapipiʻi le Flash Player afifi na mauaina mai le tulaga aloaia a le 'upega tafaʻilagi a le tagata atiaʻeina, mulimuli ane i faʻatonuga mai mea e maua i le sootaga:

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i se komupiuta

O le mea lea, pe a uma ona mulimuli i fautuaga ua otootoina i luga, o faʻafitauli uma i le Adobe Flash Player i Yandex.Browser e tatau ona avea ma mea o le taimi ua tuanaʻi. Matou te faʻamoemoe o le faʻaaogaina o se tasi o sili ona lauiloa 'upega tafaʻilagi Initaneti ma o le sili masani faʻateleina faʻasalalauga tulaga o le a le toe faia se faʻafitauli mo le tagata faitau!

Pin
Send
Share
Send