S&M 1.9.1+

Pin
Send
Share
Send

S & M siakiina le faʻagaioiga lelei o le komepiuta i lalo ole tele o gafatia. Le faʻaaogaina o lenei polokalame, e mafai ona e iloa le aoga tele o vaega o le tagata faʻaaoga komipiuta poʻo le komepiuta. S & M faʻataʻitaʻi suʻega i le moni taimi, sui le utaina o vaega autu o le faiga: faʻagaioiga, RAM, mea malo. O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaogaina ona iloa manino le maualuga o le uta ona mafai e lana PC. O suega na faʻatautaia e le polokalame e mafai ai ona faʻamaonia le lava o le mana o le sapalai ma le faʻamalologa o le eletise. Ina ua maeʻa suʻega, na tuʻuina atu e le S&M se lipoti atoatoa i galuega na faia.

CPU suʻega

I le amataga amata, o le polokalama oloa faʻailoa atu se mataala o suʻega o loʻo faʻatautaia e faʻaaogaina ai le maualuga o le mana o lana komepiuta. E tatau ona e faʻataʻitaʻi le suʻega pe a mautinoa o le tagata faʻaaogaina o loʻo galue lelei vaega uma o le sisitema. E taua foi le latou tulaga saʻo ma le mafai ona tatalia avega maualuluga mo se vaitaimi umi.

O le polokalame faʻamalama foliga foliga itiiti lava. I le pito i luga o loʻo i ai se lisi ma faʻataʻitaʻiga uma, faʻatulagaina ma faʻamatalaga lautele. Faʻamatalaga o loʻo i le masini e maua i le itu tauagavale o le faʻamalama: faʻataʻitaʻiga, soʻotaga autu, pasene ma kalafi o lona utaina.

I le itu taumatau o le faamalama oe mafai ona vaʻaia se lisi o suʻega e faʻatautaia e le polokalame. O nisi o latou, ona o le le aoga, tuʻu i lalo o le aotelega o le avega, pe faʻaititia le taimi o le suʻega, e mafai ona le mafaia e le le tatalaina o le pusa siaki i autafa o le siaki.

I le amataga lava o le PC masini suʻega, kalibrasi faia, lea e mafai ona maitauina i se puʻupuʻu puʻupuʻu ae leʻi amataina. O le CPU faʻaaogaina fua faatatau ua suia, lea e tatau ona tele i le taimi e fesuiaʻi ai i le va o le 90-100 pasene, o loʻo faʻaalia ai le lelei o lenei polokalama. O loʻo faʻaalia foʻi le aofaʻiga o gaioiga na maeʻa, le umi o le suʻega ma le taimi fuafuaina e maeʻa ai.

O le faʻataunuʻuina o poloka taʻitasi o le a lipotia mai i se tusitusiga faʻasaga i o latou igoa. O le mana sapalai suʻega, faʻatasi ai ma lata mai fou S & M faʻafouga, avega faʻapitoa foi ata suiga, lea e mafai ai ona e fausiaina le maualuga mana taumafaina e se komepiuta a le tagata lava ia.

Afai e leʻi faia e le tagata faʻaaoga ni isi faʻapipiʻi aʻo leʻi amataina le suʻega, o le umi ole suʻega muamua e faia le suʻega e tusa ma le 23 minute.

RAM Sueina

Le vaʻaiga vaʻaia o le PC manatua siaki teteʻe tumau toetoe e le suia. I le itu tauagavale, e mafai ona matauina faʻailoga o le aofaʻi atoa o RAM, lona avanoa i ai, faapea foʻi ma le nofoia manatua manatua i le taimi o suʻega. O le itu taumatau o le faamalama o loʻo faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i ituaiga o mea sese ma la latou numera, pe a na latou iloaina i le taimi o le faʻamaoniga.

Afai o le suʻega tulaga e le o taʻu maia faʻamanuiaga siaki i le tasi filo, o lona uiga o le polokalama o le a faʻataʻitaʻiina uma faʻaavanoa avanoa. Oe mafai foʻi ona taʻu mai ai le malosi o le suʻega i le tulaga, o le a faʻaititia pe faʻateleina le avega ma le aofaʻi atoa o le suʻega.

Faʻataʻitaʻiga Faiva faigata

Ae le i amataina le suʻega, e tatau i le tagata faʻaogaina ona faʻauiga uiga o le hard disk, pe afai e i ai ni mea i lona faʻaoga.

Suʻega e faʻatautaia e le polokalame ile tolu auala. Ole siakiina ole tusi e mafai ai ona e iloa le auala maualuga-lelei faʻamaumauga feaveaʻi i le va o le faagaoioia faiga ma le disk lava ia. O le siakiina o le laufanua fuafua le lelei o le faitauina o faʻamatalaga mai le tisiketi, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e soʻona faʻataʻavaleina pe laina, o lona uiga, faasologa filifilia vaega o tupu. Suega "Taofi" faatagaina oe e faailoa faʻafitauli i le faiga mo le tulaga o le HDD, o le a faʻaalia i le moni taimi i luga o le kalafi o loʻo i le itu taumatau o le faamalama.

Afai o faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le taimi moni i taimi o suʻega e le lava mo le tagata faʻaaoga, e mafai ona e muamua faʻatagaina le puʻeina o faʻamatalaga i totonu o le ogalaau. Ma, ina ua uma overstating uma siaki, S & M o le a faʻaali se faʻamalama ma faʻamaumauga o faʻamatalaga.

Lelei

  • Ofisa gagana Rusia;
  • Malosiaga e faʻalelei faʻalelei suʻega uma;
  • Faigofie i le galuega;
  • Laʻasaga puʻupuʻu polokalama.

Le atoatoa

  • Faifai sese i le taimi o suʻega;
  • Le lava o polokalame lagolago ma faʻafouga masani.

O le polokalame S&M, na faia e le atumotu atiaʻe, lava e atiaʻe ma lana galuega autu. O le atoa fua lea oloa, o le mafuaʻaga e leai se lagolago mo ia pei o lea. I le taimi o suʻega, e mafai ona tupu ni mea le lelei. E i ai foʻi faʻatapulaʻa o mea o loʻo i totonu o le komipiuta a le tagata lava ia, mo se faʻataʻitaʻiga, e le mafai e le S&M ona faʻataʻitaʻia le tagata e faʻaaogaina, o loʻo i ai le sili atu ma le valu cores (e aofia ai ma isi).

O lenei polokalama e faʻatauvaʻa i le tele o ana tagata tauva, ae i latou, latou, e sili atu faʻatiga ma faigata ona malamalama i ai e tagata masani. E le gata i lea, i le tele o taimi, e totogi polokalame ia.

Sii mai S & M mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Dacris tagavai Memtach Suʻega faʻailoga faʻataʻitaʻiga Unigine lagi

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
S & M o se polokalama mo le siakiina lelei le faʻagaioiga o vaega PC i lalo o mamafa avega.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.50 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiaʻe: TestMem
Tau: leai se totogi
Toa: 0.3 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1.9.1+

Pin
Send
Share
Send