Mea fuafua mo Android

Pin
Send
Share
Send


O polokalame kalama i luga o telefoni feaveaʻi ua leva ona i ai mo sina taimi. I faila faigofie, latou masani ona sili atu le lelei nai lo masini taitoatasi, ae i sili atu masini tele le galuega lautele sa lautele. I aso nei, pe a fai e le sili atu le averesi Android telefoni i luga o komipiuta tuai i komipiuta mana, ua suia foi talosaga mo le fuafuaina. O le aso o le a matou folasia atu ia te oe se filifiliga o le sili ona lelei latou.

Mea fuafua

O se talosaga mai Google, faʻapipiʻi i luga o masini Nexus ma Pixel, ma se mea faʻapitoa kalama i luga o masini ma "mama" Android.

O se mea fuafua fua faʻatusa ma numera ma inisinia galuega faʻatinoina i totonu o le masani Google Mea Fuafuaga sitaili. O vala e taua taulaʻi atu le faʻasaoina o le talaʻaga o tala faʻasino.

Sii mai Le Fuafua

Mobi Mea fuafua

O se saoloto ma faigofie tele talosaga mo komepiuta ma alualu i luma gaioiga. I se faʻaopopoga i le masani numera faʻaaliga, i Moby Calculator mafai ona e setiina le faʻamuamua o gaioiga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le iʻuga o le faʻaaliga 2 + 2 * 2 - e mafai ona e filifilia le 6, pe mafai foi ona e filifilia 8). E i ai foʻi le lagolago mo isi numera numera.

Mea e fiafia i ai - faʻataʻitaʻi taʻitaʻi i le pu o faʻamau (seti eseese), faʻaalia o le faʻatulagaina fuafuaina i le vaega i lalo ifo o le faʻamalama faʻaaliga ma numera faʻagaioiga ma tikeri.

Sii maia Mobi Mea fuafua

Calc +

Alualu i luma meafaigaluega mo le komepiuta. O loʻo iai le seti tele o galuega inisinia eseese. I se faʻaopopoga, oe mafai ona faʻaopopo au lava konstanina i mea oi ai nei e ala i le kiliki i luga o faʻamau ki i le vaega inisinia.

Fuafuaina o soʻo se tikeri, tolu ituaiga o logarithms ma lua ituaiga o aʻa e aoga tele mo tamaiti aʻoga o tomai faʻapitoa. Ole iʻuga o tupe faʻafaigaluegaina e faigofie ona faʻatau atu.

Sii mai Calc +

HiPER Faasaienisi Calculator

Se tasi o sili ona alualu i luma tali mo Android. Faia i le sitaili skeuomorphism, atoatoa fafo fafo tutusa ituaiga lauiloa o inisinia calculators.

O le aofaʻiga o gaioiga e ofoofogia - o se fuainumera fuainumera generator, faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina, lagolago mo faʻasalalauga masani ma faʻafoi Polani, galulue ma vavaeina ma e oʻo lava faʻaliliu le iʻuga i se faʻaaliga Roma. Ma o lenei e mamao ese mai se lisi atoa. Le mautonu - atoatoa le faʻaaogaina (faʻalauteleina vaʻaiga) ua naʻo le faʻaaliga totogi, e leai foi se gagana Lusia.

Sii maia ole HiPER Scientific Calculator

Kalaka

A faigofie ae aulelei tele calculator ma lautele faʻapitoa filifiliga. E faʻatino lelei ana galuega faʻatino, i lena faigofie faʻatonutonu faʻamalosi fesoasoani ia (swipe i lalo le keyboard o le a faʻaalia ai le sailiga talafaasolopito, i luga - o le a suia i le inisinia mode). O le filifiliga a le au atiae na saunia le tele o autu.

Ae le tutusa autu - i le talosaga e mafai ona fetuunai le faʻaali o le tulaga pa po o le vavaeʻesega o faʻailoga, mafai faʻatumu le keyboard atoa (fautuaina i luga o laupepa) ma sili atu. O le talosaga e matagofie Lusia. O loʻo i ai se faʻasalalauga e mafai ona aveʻese e ala i le faʻatau mai le atoaga o faʻamatalaga.

Sii mai le CALCU

Mea fuafua ++

Talosaga mai le tagata Rusia atinae. E eseʻesea i se auala e le masani ai i le pulega - avanoa i isi gaioiga e tupu i le fesoasoani o gaioiga: salu i luga faʻamalosi le filifiliga pito i luga, lalo, faʻatulagaina, lalo ifo. I se faʻaopopoga, o le Calculator ++ ua i ai le agavaʻa e fausia kalafi, e aofia ai ma 3D.

I se faʻaopopoga, o le tusi talosaga o loʻo lagolagoina le faʻamalama mode, tamoe i luga o polokalame tatala. Na pau lava le faʻalavelave o le i ai o faʻasalalauga, e mafai ona aveʻesea e ala i le faʻatauina se totogi totogi.

Sii mai Le Calculator ++

Engineering Calculator + Siata

Fuafuaina mo le siata o se fofo mai MathLab. Na faʻaalia e le au atiaʻe, o agavaʻa lava i fanau aʻoga ma fanau aʻoga. O le faʻatulagaga, pe a faʻatusatusa ma paaga, e tele lava.

E tamaoaiga le vaega o avanoa. Tolu fetuunai potu faigaluega, vavae ese keyboard mo le ulufale atu i mataitusi elemene o le fuainumera (o loo i ai foi le faʻa Eleni lomiga), o galuega mo faʻasaienisi fuafuaina. E iai foi le fausia-i le faletusi o Constants ma le tomai e fatu ai oe oe lava galuega faʻatulagaina. O le fua fua e manaʻomia se fesoʻotaʻiga tumau i le Initaneti, e le gata i lea, ae e leʻo iai ni isi filifiliga.

Sii Inisinia Calculator + Siata

Photomath

O lenei app e le o se faigofie mea fuafua. E le pei o le tele o polokalame o loʻo i luga mo le faia o le fuafuaina, Photomat faia toetoe o galuega uma mo oe - naʻo le tusi lau galuega i luga o pepa ma siaki.

Ma, mulimuli i musumusuga a le tusi talosaga, e mafai ona e fuafua le tali. Mai le itu e foliga moni lava i togafiti. Ae ui i lea, o Photomath ei ai se masani masani calculator, ma talu ai nei lava, ei ai foi tusilima sao. Masalo e naʻo le pau o mea e te maua i le faʻagaioiga o le iloaina algorithms: o le suʻesuʻeina o faʻamatalaga e leʻo saʻo ona iloa lelei.

Sii Ata

Clevcalc

I le taimi muamua na tilotilo ai, o le masani masani kalkulator talosaga, e aunoa ma ni foliga. Ae peitai, ClevSoft atinaʻe faʻamaualuga ai se mautu seti o mea fuafua, i le tele.

O le seti o fuainumera faʻatulagaina mo galuega e tele lautele - mai masani faʻamaumauga fuafuaina i le averesi togi mata. O lenei laupepa e sefe ai le tele o taimi, aloese mai le tele o mea sese. Talofa, i lea matagofie ua i ai se tau - o loʻo i ai se faʻasalalauga i totonu o le tusi talosaga, ua fautuaina e aveese e ala i le faʻatautaia o le faʻaleleia atili i le Pro version.

Sii maia le ClevCalc

WolframAlpha

Masalo o le mea e le masani ai o le aofaʻi o mea uma na i ai. O le mea moni, e leʻo se mea fuafua se mea, ae o se tagata o tausia se mana malosi komepiuta. E leai ni faʻamau masani i totonu o le talosaga - naʻo le mau tusitusiga e faʻaaoga e mafai ai ona e ulufale i soʻo se faʻasologa poʻo ni faʻailoga. Ma o le talosaga o le a faia le faʻatulagaina ma faʻaalia le iʻuga.

E mafai ona e vaʻaia se laʻasaga ma lea laasaga faʻamatalaga o le faʻaiuga, o se vaʻaiga vaʻaia, o se kalafi poʻo se fuainumera faʻavae (mo mea faʻasoasoaina tino poʻo vailaʻau) ma isi mea. Ae paga lea, o le polokalama e totogia atoa - e leai se faʻataʻitaʻiga lomiga. O vaivaiga e aofia ai le leai o se gagana Rusia.

Faatau WolframAlpha

MyScript mea fuafua

Ole isi sui ole "e le naʻo mea ole calculators", ile mea lea, e faʻapitoa ile tusitusi lima. Lagolagoina faavae faʻasologa numera ma algebraic.

I le tulaga masani, otometi fuafuaina e mafai, ae e mafai ona faʻalea oe i le tulaga. Aloaʻia e saʻo, e oo lava i le sili ona leaga tusilima e le o se faʻalavelave. E sili ona aoga le faʻaaoga o lenei mea i masini ma le stylus, pei o le Galaxy Note series, ae mafai ona e faia i se tamatamailima. O loʻo i ai se faʻasalalauga i le fua faʻasalalau o le talosaga.

Sii maia le MyScript Calculator

E le gata i mea i luga, e tele, pe a le selau, o polokalame eseese mo le faia o le fuafuaina: faigofie, lavelave, e i ai lava e i ai ni emulators o programmable calculators pei B3-34 ma MK-61, mo nostalgic connoisseurs. Matou te mautinoa o tagata taʻitasi o le a mauaina se talafeagai mo ia lava.

Pin
Send
Share
Send