Masini polokalama tuusaunoaga isumu

Pin
Send
Share
Send

I Pupuni, o loʻo i ai se sili atu faigofie ae aoga meafaigaluega mo le fausiaina o se isumu. Ae ui i lea, o lona aoga e le lava mo le sili atu auiliiliga suiga i tapulaa o le manipulator. Ina ia toe faʻatuina uma ki ma le uili o loʻo i ai le tele o polokalame ma aoga, ma o nisi o latou o le a talanoaina i lenei mea.

X-isumu Pamu Pulea

Lautele polokalame mo le setiina o isumu isumu. E i ai se lautele lautele o mea faigaluega mo le suia o meatotino o faʻamau ma le uili. E iai foi le galuega faʻatulagaina o ki vevela ma faia le tele o faʻasologa faʻataʻitaʻiga, e aofia ai ma nisi talosaga.

X-Mouse Button Control o se mea sili ona lelei mo le puleaina o meatotino a le manipulator ma galue ma ituaiga uma o masini.

Sii maia le X-Mouse Faʻamau Pulea

Pulea uili isumu

O se tamai aoga e faʻatagaina oe e suia suiga o faʻavae o le uili uili. I le Mouse Wheel Control o loʻo i ai le agavaʻa e tuʻuina ai ni gaioiga eseese o le a faia peʻa faʻavili le uili.

O le polokalame na faia faapitoa mo le faʻafetauia o le manipulator uili ma fetaui lelei ma lenei galuega.

Sii mai le Uili Pulea Pulea

Logitech seti

O lenei polokalame e foliga tutusa ma le X-Mouse Button Control i lona aoga, ae e faʻapitoa lava ma masini gaosia e Logitech. I Logitech SetPoint o loʻo i ai le agavaʻa e faʻatonutonu uma ai tulaga faʻavae o le isumu, faʻapea foi ma le pine i ni faʻapitoa.

I le faaopoopo atu i le isumu, ua iai i le polokalame le tomai e faʻalautele le keyboard, e faʻatagaina ai oe ona toe faʻauʻu nisi ki.

Sii maia le Logitech SetPoint

O polokalame uma o loʻo talanoaina i luga e faia se galuega lelei lava o le fetuʻutuʻunaʻi ia faʻasologa o le isumu, toe faʻatulaga ona ki, ma faʻatino isi galuega e le mafai ona faʻatautaia e le mea faigaluega na fausia i totonu o le faʻagaioiga faiga.

Pin
Send
Share
Send