Faʻafefea ona tusia se pese i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Fuafua e tusi sau oe lava pese? O le fatuina o upu mo le lumanaʻi ua naʻo se vaega o le faʻafitauli; e amata faigata i le taimi na e manaʻomia ai le faʻatinoina o le musika saʻo. Afai e leai sau mea fai musika, ma e te le manaʻo e faʻatau ni polokalama taugata mo le galue ma le leo, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o 'upega tafaʻilagi e ofoina atu mea faigaluega mo le fausiaina o se ala matua leai se totogi.

Pese Pese

O auaunaga mafaufau e apili atu i musika faapolofesa ma i latou o loʻo amata ona latou auala i le ala e fatu ai a latou lava pese. Auaunaga i luga ole laiga, e le pei o polokalame mo le desktop, e tele ni ona aoga. Le faʻaopoopoga sili o le faigofie o le faʻaaogaina - pe a fai o le taimi lena e te le i feagai ma polokalame tutusa, o le a faigofie tele le malamalama i galuega o le tulaga.

Metotia 1: Jam Studio

Le faʻaoga Igilisi punaoa o le a fesoasoani ia te oe e fatuina lau oe lava musika aoga fatuga i le na o ni nai kiliki o le isumu. E valaʻaulia le tagata faʻaaoga e tutoatasi ulufale faʻamatalaga o le ala i le lumanaʻi, filifili le saoasaoa, tone ma le manaʻomia mea fai musika. E taua le maitauina o le mea faigaluega foliga faʻamaoni pe a mafai. O faʻaletonu e aofia ai le le lava o le gagana Rusia, e ui i lea, e le afaina ai le malamalama i le aoga o le upega tafailagi.

Alu i le Jam Studio 'upega tafaʻilagi

  1. I le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i le faʻamau "Taumafai nei" amata galue ma le faatonu.
  2. Matou te ulufale atu i le faatonu faamalama, o le taimi muamua e te faʻaogaina ai le 'upega tafaʻilagi o le a faʻaalia ai se ata faʻalauiloa.
  3. Tusi resitala i le tulaga pe kiliki "Auai fua". Ulufale le imeli tuatusi, upu faataga, toe fai le password, sau ma se faalilolilo code ma kiliki i le faamau "Ua lelei". Maua fua avanoa i tagata faʻaaogaina mo le tolu aso.
  4. Kiliki i luga "Amata" ma amata fausia lau muamua ala.
  5. O le faʻamalama muamua e ulufale ai i musika vaega ma faʻaʻauʻau. O le nofoaga e aoga pe a fai e te laʻitiiti le poto i le vaʻaiga o faʻafiafiaga, peitaʻi o ala talafeagai e fanau mai i nisi taimi.
  6. O le faʻamalama i le itu taumatau ua mamanuina e filifili ai le manaʻo manaʻo. Afai e le fetaui tulaga lelei, naʻo le pusa i autafa "Fesuiaiga".
  7. O le taimi lava ua maeʻa tuʻufaʻatasia le musika pese a le lumanaʻi, tatou agai i le filifiliga o mea faigaluega talafeagai. O le faʻamamaina e mafai ai ona e faʻalogo i le leo o se mea faʻapitoa. I le lava faʻamalama, e mafai e le tagata faʻaaoga ona fetuunai le leo. Ina ia faʻaola i se mea faigaluega, naʻo le kiliki i luga ole igoa ole failauga.
  8. I le isi faamalama, e mafai ona filifili meafaigaluega faaopoopo, o lo o tuʻu faʻatasi uma i vaega e faʻafaigofie ai le sailiga. I se tasi auala e mafai ona aofia ai le sili atu nai lo 8 meafaigaluega i le taimi.
  9. Ina ia sefe le maeʻa tuʻuina, kiliki i le faʻamau "Sefe" luga o le pito i luga.

Faʻamolemole ia maitau o le pese e sefe lava ile server, e leʻi resitaraina tagata faʻaaoga e le aumaia le avanoa e download ai le pese i se komepiuta. I lea tulaga, e mafai lava ona e faʻasoa atu le taunuʻuga ala i au uo, na o le kiliki i luga o le ki "Faasoa" ma aumai tuatusi imeli.

Faiga 2: Audiotool

Audiotool o se seti aoga tele meafaigaluega e mafai ai ona e fatuina au oe lava auala i luga ole laiga ma le laititi musika malamalama. O le tautua o le a apili faapitoa i tagata faʻaaogaina fuafuaga e fausiaina musika i totonu ole eletise.

E pei lava o le upega tafaʻilagi muamua, Audiotool o loʻo atoa lona Igilisi, faʻaopopo atu i le mauaina o le ulufale atu i le atoatoa le faʻatinoina o le punaoa, e tatau ona e faʻatau se saofaga totogi.

Alu i le Audiotool 'upega tafaʻilagi

  1. I le laupepa autu o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i le faʻamau "Amata Fausia".
  2. Matou te filifilia se taotoga faʻaaogaina ma le tusi talosaga. Mo tagata amata, o le mulimuli auala e sili atu talafeagai "Itiiti".
  3. O se seti o mea faigaluega o le a faʻaalia i luga o le lau e mafai ona e faʻataʻitaʻia pe a fatuina musika. E mafai ona fesuiaʻi i latou ma toso le lau. O le fua i le faʻatonutonu faʻamalama e mafai ona faʻateleina ma faʻaitiitia e faʻaaoga ai le uili uili.
  4. I le pito i lalo o loʻo i ai se faʻamatalaga faʻapitoa e mafai ai ona e maua e uiga i aʻafiaga o loʻo faʻaaoga i le tuʻuina atu, taʻalo leo pe taofi.
  5. O le itu taumatau vaega e mafai ai ona e faʻaopopo mea faigaluega talafeagai. Kiliki i luga ole meafaigaluega manaʻomia ma na ona toso i le vaega manaʻomia o le faatonu, a maeʻa ona faʻaopopoina lea i le mata.

Faasaoina o le ala tupu tupu i luga o le lisi luga, e pei ona i le metotia muamua, e le mafai ona downloadina o se leo leo i luga o le PC, na o le sefe i luga o le saite avanoa. Ae o le 'upega tafaʻilagi ofo atu e otometi maua ai le taunuʻuga taunuʻuga i se leo masini fesoʻotaʻi i lau komepiuta.

Metotia 3: Audiosauna

Galulue ma faʻataʻitaʻiga e faʻavae i luga o le JAVA platform, o le mea lea o le a e malie ai le galulue ma le faʻatonutonu ae e na o PC fua. Le 'upega tafaʻilagi ofoina tagata faʻatele se lautele tele o mea fai musika e filifili mai ai, lea o le a fesoasoani e fausia se fati mo se pese i le lumanaʻi.

E le pei o server muamua e lua, e mafai ona e sefe le faʻasologa mulimuli i lau komepiuta, o le isi o le leai o le faamalosia faʻamalosia.

Alu ile Audiosauna

  1. I le laupepa autu, kiliki i le faamau "Tatala Fale", a maeʻa ona matou oʻo atu i le faʻamalama autu autu.
  2. Ole galuega autu ile ala ole faʻatino e faʻaaogaina se synthesizer. I le faʻamalama "Preset Leo" E mafai ona e filifilia le musika talafeagai, ma faʻaaogaina ki lalo e faʻalogologo ai pe faʻapefea ona leo se nota.
  3. O le faia o se ala e sili atu ona talafeagai ma se ituaiga o le tusi. Sui mai le faʻasino i le peni faiga i luga o le pito i luga ma faʻaopopo ni faʻamatalaga i nofoaga saʻo i le faʻatonu fanua. O nota e mafai ona vaʻaia ma faʻasaʻo.
  4. E mafai ona e taina le pese ua faʻaaogaina e faʻaaoga ai le ata e fetaui i luga o le pito i lalo. Lenei oe mafai foi ona fetuʻutuʻunaʻi le saoasaoa o le lumanaʻi faʻavae.
  5. Ina ia sefe le fatufatuga, alu i le lisi "Faila"le mea tatou te filifilia ai le aitema "Faʻafo atu pese e pei o faila leo".

O le maeʻa pese ua sefe i se faʻaaoga-faʻasino faʻasino i WAV format, ina ua maeʻa ona faigofie ona taina i soo se tama taalo.

Faitau foi: Liliu mai le WAV i le MP3 i luga ole laiga

I totonu o faʻamatalaga ua maeʻa, o le sili ona faigofie na faʻaaogaina le upega tafailagi o le Audiosauna. Na ia manumalo i le tauvaga ma se fesoʻotaʻiga talafeagai, faʻapea foʻi ma le mea moni e mafai ona e galue e aunoa ma le iloa o tusitusiga. I se faʻaopopoga, o le mulimuli punaoa e faʻatagaina ai tagata e sefe le faʻamaeʻaina tuʻufaʻatasiga i se komepiuta e aunoa ma ni lavelave faʻatautaia ma le lesitala.

Pin
Send
Share
Send