Initaneti Auaunaga mo Siaki le Initaneti

Pin
Send
Share
Send

E iai taimi e manaʻomia ai le siakiina ole saoasaoa ole Initaneti, masalo ona o le fia iloa pe i luga ole masalosalo o lona pa'ū ona o le sese ole tautua. Mo mataupu faapena, e tele itulagi 'eseʻese e tuʻuina atu le manaʻomia tele foliga.

E tatau ona matauina i le taimi nei le gaioiga o 'auʻaunaga uma o loʻo iai faila ma nofoaga e eseʻese, ma e faʻamoemoe i le gafatia ma le uta a le server i se taimi patino ile taimi. O le fua faʻatapulaʻaina fuaina e mafai ona eseese, ma i le lautele o oe o le a le maua se saʻo, ae o se tau averesi saoasaoa.

Laina o le saoasaoa i luga ole initaneti

O le faʻatinoina o loʻo faia e tusa ai ma faʻailoga e lua - o le saoasaoa lea o le download ma, i le isi itu, o le saoasaoa o le puʻeina o faila mai le komipiuta a le tagata i le server. O le muamua faʻatulagaina e masani lava ona malamalama i ai - o le lalagaina o se nofoaga poʻo faila e faʻaaoga ai se browser, ma o le lona lua o loʻo faʻaaoga i mataupu pe a e lafoina se faila mai se komupiuta i se tautua i luga ole laiga. Mafaufau i eseese filifiliga mo fuaina Initaneti saosaoa i sili auiliiliga.

Metotia 1: Suʻega i le Lumpics.ru

E mafai ona e siakiina le initaneti fesoʻotaʻiga i la matou 'upega tafaʻilagi.

Alu ile suʻega

I le itulau e matala, kiliki i luga o le tusifaitau "ALU"e amata siaki.

O le tautua o le a filifilia le sili ona lelei le server, iloa ai lau saoasaoa, vaʻaia vaʻaia le speedometer, ona tuʻuina atu lea o faʻailoga.

Mo saʻo sili, e fautuaina le toe faia o le suʻega ma faʻamaonia faʻaiuga.

Metotia 2: Yandex.Internetometer

O loʻo i ai foʻi le auaunaga a le Yandex mo le siakiina ole saoasaoa ole Initaneti.

Alu ile Yandex.Internetometer tautua

I le itulau e matala, kiliki i le ki "Fuaina"e amata siaki.

I le faʻaopopoga i le saoasaoa, o le tautua o loʻo faʻaalia ai foi faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le tuatusi IP, browser, faʻaiuga lau ma lou tulaga.

Metotia 3: Speedtest.net

O lea tautua e i ai se amataga vaʻaiga, ma i se faʻaopopoga mo le siakiina o le saoasaoa, e maua ai foʻi faʻaopoopoga faʻamatalaga.

Alu i le Speedtest.net tautua

I le itulau e matala, kiliki i le ki "AMATA siaki"e amata suʻega.

I le faʻaopopoga i le faʻavavevave o faʻailoga, o le ae vaʻai ai i le igoa o lau tautua, IP tuatusi ma le igoa talimalo

Faiga 4: 2ip.ru

O le tautua 2ip.ru e siaki le saoasaoa o fesoʻotaʻiga ma e iai isi faʻagaioiga e siaki ai le leiloa.

Alu i le 2ip.ru auaunaga

I le itulau e matala, kiliki i le ki "Suega"e amata siaki.

Ole 2ip.ru e maua ai foʻi faʻamatalaga e uiga i lau IP, faʻaalia le mamao ile nofoaga ma e iai foi isi mea o loʻo avanoa.

Metotia 5: Speed.yoip.ru

O lenei 'upega tafaʻilagi mafai ona fuaina le saoasaoa o le Initaneti ma isi faʻaaliga mulimuli ane o taunuʻuga. Na ia siaki foi le sao o le suʻega.

Alu i le speed.yoip.ru auaunaga

I le itulau e matala, kiliki i le ki "Amata le suʻega"e amata siaki.

A fuaina saoasaoa, e ono tuai ona tupu, lea e afaina ai le aofaʻi atoa. Speed.yoip.ru faʻamanino lenei nuance ma logoina oe pe a i ai ni eseesega i le taimi o le siaki.

Metotia 6: Myconnect.ru

I le faaopoopo atu i le fuaina o le saoasaoa, Myconnect.ru 'upega tafaʻilagi ofoina le tagata faʻaaoga e tuʻuina mai faʻamatalaga e uiga i a latou tautua.

Alu i le Myconnect.ru auaunaga

I le itulau e matala, kiliki i le ki "Suega"e amata siaki.

I se faʻaopopoga i le faʻavaveina o faʻailoga, oe mafai ona vaʻaia le faʻatulagaina o tautua ma faʻatusatusa lau tautua, mo se faʻataʻitaʻiga, Rostelecom, ma isi, ma vaʻai foʻi i tau o auaunaga e ofoina.

Ile faʻaiuga ole iloiloga, e tatau ona maitauina e manaʻomia le faʻaaogaina o ni tautua ma maua ai le averesi o faʻavae e faʻavae i luga o latou faʻailo, lea i le iʻuga e mafai ona taua o lau Initaneti. O le faʻamatalaga tonu e mafai ona iloa pe a na o le tulaga o se server tuʻusaʻo, ae talu ai o nofoaga 'eseʻese o loʻo i luga o' eseʻese 'auʻaunaga, ma le mea mulimuli e mafai foi ona utaina ma galuega i se taimi i le taimi, e mafai ona iloa na o le saoasaoa latalata.

Mo se malamalama sili atu, oe mafai ona tuʻuina mai se faʻataʻitaʻiga - o se tautua i Ausetalia e mafai ona faʻaalia se saoasaoa maualalo nai lo se 'auvaʻa o loʻo i se mea lata ane, mo se faʻataʻitaʻiga, i Belarus. Ae afai e te alu ai i se 'upega tafaʻilagi i Belarus, ma o le server lea o loʻo iai ova le avevaʻa pe faʻateʻa vaivai nai lo le Ausetalia, ona mafai ai lea ona tuʻuina atu le saoasaoa lemu nai lo le Ausetalia.

Pin
Send
Share
Send