Polokalama mo le puʻeina o se ata i luga o le USB flash drive

Pin
Send
Share
Send


Afai e te manaʻo e fausia se bootable USB flash drive poʻo le puʻeina o le tufatufaina pusa o soʻo se aoga / polokalama luga o ia, oe manaʻomia le polokalama talafeagai. O lenei tusitusiga o le a faʻaalia nisi o mea sili ona talafeagai ma faigofie e faʻaaogaina polokalame ma faʻaaogaina. E tumau na o le filifilia o le sili ona talafeagai mo oe lava.

Ala o faʻasalalauga mea faigaluega

O le faʻaiuga muamua o le polokalama aloaʻia mai Microsoft, ua faʻaigoaina Media Creation Tool. O lona aoga e laʻititi, ma na pau lava le mea e mafai ona ia faia o le toe faʻaleleia o le lomiga o Windows e oʻo atu i le taimi nei 10k ma / poʻo le susunuina o lona ata i le USB flash drive.

O le faʻaopopoga o le faʻasaoina oe mai le sailia o se ata mama ma galue, faʻafetai i le mea moni o loʻo tusia ai le pusa tufatufaina aloaia i le USB stick.

Sii maia Ala o Faasalalauga Meafaigaluega

Rufus

Lenei e sili atu ogaoga polokalama, o loʻo i ai uma manaʻomia galuega e fausia ai se atoatoa bootable USB-drive. Muamua, Rufus a o lei faia le tufaina o tufatufaina ofo atu e fai ni mamanu. O lona lua, faʻaeteete siakiina le USB flash drive mo vaega ua faʻaleagaina ina ia mafai ona suia le ala o faasalalauga, pe a talafeagai ai. Tulaga tolu, e ofoina faʻavasega ituaiga e lua: vave ma tumu. Ioe, o le lona lua o le a soloia faʻamatalaga sili atu le agavaʻa.

E lagolagoina e Rufus ituaiga uma o faila faila ma o se polokalama feaveaʻi. Ui i lea, faʻafetai i le gafatia o le Windows To Go, e mafai ona e tusia le Windows 8, 8.1, 10 i le USB flash drive ma faʻatautaia lenei faiga i luga o soʻo se PC.

Faʻaola Rufus

WinSetupFromUSB

O le isi tali o Vin Setap Mai le YUSB. E le pei o le polokalama muamua, o lenei aoga e mafai ona puʻeina ni ata se tasi i le taimi lava, fausiaina se tele-bootable ala o faʻasalalauga.

Ae le i faʻaogaina, na ia fautuaina le faia o se kopi faaleoleo o faʻamatalaga uma i luga o ala o faasalalauga, atoa ai ma le faʻatuina o le laupepa lisi. Ae peitai, e le o Russified le aoga, ma o le lisi e ala atu i le faʻatautaia faia e sili atu faigata.

Sii mai WinSetupFromUSB

Saru

O lenei polokalame o le a sefe ai oe mai le manaʻomia e saili mo tufatufaina talafeagai i luga o le Initaneti, talu ai e mafai ona e filifilia mea e te manaʻomia i le tuʻusaʻo. O ia lava o le a laʻuina mai mea uma e te manaʻomia mai i ofisa aloaia ma tusi i le faʻasalalauga manaʻomia. O le faia ata mafai ona faigofie ona siakiina mo le faʻatinoga e ala i le fausiaina QEMU emulator, lea foi sa i ai i muamua polokalama polokalama.

Leai ma le leaga. O le mea moni o le tele o ata e mafai ona laʻuina i lalo e ala i le SARDU interface mo le mulimuli ane puʻeina i le aufaasālalau pe a uma ona faʻatauina le PRO version, a le o lea o le filifiliga e faʻatapulaʻaina.

Sii mai le SARDU

Xboot

O lenei polokalama e faigofie ona faʻaaoga. Pau lava le mea e manaʻomia e amata faʻaaogaina o le isumu e toso le talafeagai tufatufaina atu i le faʻamalama autu autu. O iina e te faʻavasega ai latou ma fausia se faʻamatalaga mo lou faigofie. I le faamalama tele, e mafai ona e vaʻai i le aofaʻi atoa o tufatufaina uma lafo i le polokalama, ina ia mafai ai ona filifili le faʻasalalauga o le tele manaʻomia.

E pei ona i ai i le fofo muamua, e mafai ona e download nisi ata mai le Initaneti tuusaʻo e ala i le XBoot Ofisa. O le filifiliga, e moni lava, e laitiiti, ae o mea uma e leai se totogi, e le pei ole SARDU. Na pau lava le minus o le polokalame o le le lava o le gagana Rusia.

Sii mai le XBoot

Butler

O se faʻaaogaina lea na faia e se tagata Lusia Rusia, lea e le tele ese mai faʻafitauli muamua. I ai, e mafai ona tusia ni ata ma faia ni igoa tulaga ese mo latou ina ia aua neʻi fenumiai.

Pau lava le mea e ese ai mai isi polokalame e tutusa o le mafai lea ona filifili le lisi mamanu mo lau lumanaʻi bootable ala o faasalalauga, ae mafai foi ona e filifilia le masani tusitusiga tusitusiga. Tasi le mea ua leaga - e le tuʻuina atu e le Butler le agavaʻa e faʻatulaga se flash drive ao le i pueina.

Sii mai Butler

Ultraiso

UltraISO o se polokalame tele-gaioiga mo pueina ata e le gata i luga o le USB flash drive, ae faʻapea foi ma CD. E le pei o nisi polokalame muamua ma aoga, o lenei e mafai ona fatuina se ata mai se i ai o loʻo i ai ma se faʻasalalauga faʻavasega mo mulimuli ane tusia i se isi auala.

O le isi lelei foliga o le fatuina o se ata mai se faʻagaioiga ua uma ona faʻapipiʻi i luga o le hard disk. Afai e te manaʻomia le tamoʻe i nisi tufatufaga, ae leai se taimi e faʻamaumau ai, e i ai le mount faʻatulagaina e mafai ai ona e faia lea. I le faaopoopo atu i nei mea uma, e mafai ona e koma ma faaliliu ata i isi foliga. E naʻo le tasi le minu le polokalame: e totogi ai, ae iai le faʻataʻitaʻiga mo le suʻega.

Sii mai le UltraISO

Lelei o le UNet

Lenei o se faigofie ma feaveai aoga mo le puʻeina ata i se USB flash drive. E pei o nisi polokalame ma mea aoga na muamua atu, o le aoga o le UnNetButin e faʻatapulaʻaina ile tusia o se ata o loʻo iai i le aufaasālalau ma le agavaʻa e puʻeina ai le manaʻo mai le Initeneti e ala i lona faʻaavanoaina.

O le autu le lelei o lenei fofo o le leai o se tomai e faʻamaumau faʻatele ata i luga o le tasi drive.

Sii mai le UNetBootin

MAUA

O se isi fesoʻotaʻiga feaveaʻi mo le faʻatuina o le media bootable I ona agavaʻa, e aoga le matau i le puʻeina o le USB drive ae leʻi puʻeina, o loʻo manino lava e leai se tasi i le UNetBooting. Ae ui i lea, ua leva ona taofia le gaosi oloa mo lona mafaufau.

Faamaumauina o ata OS i se USB flash drive ma se gafatia e le sili atu nai lo 4 GB lagolagoina, lea o le a le lava mo uma lomiga. Ma le isi, o le aoga e leʻi faʻaaogaina.

Sii mai le PeToUSB

Wintoflash

O le filifiliga e faʻamaeʻaina e se polokalame aoga mo le puʻeina o ata - WinToFlash. I ai, e mafai ona faʻamauina ni tufatufaina faʻatasi ma faia le tele-bootable ala o faʻasalalauga, e le pei o le Rufus tutusa. E pei ona i UltraISO, e ala i lenei polokalame e mafai ona e fauina ma susunuina se ata o se oi ai nei tisiki ma se faʻasoasoaina Windows. O le isi aoga e matauina o le gaioiga lea o le tapenaina o le aufaasālalau mo faʻamaumauga - faʻatulagaina ma siaki mo vaega leaga.

Faatasi ai ma foliga o loʻo i ai foi le gaioiga o le faia o se bootable USB flash drive ma MS-DOS. WinTuFlesch ei ai se isi mea e faʻatagaina oe e fausia se LiveCD, lea e ono manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻafou ai Windows. E i ai foi totogi faʻataʻitaʻia o lenei polokalame, ae o le galuega o le laʻasaga faʻatau avanoa e lava ma totoe mo se faigofie faia o se bootable flash drive poʻo tisiki. O le mea moni, WinToFlash aoina faʻapitoa uma aoga aoga o le muamua polokalama fofo na matou iloiloina i luga.

Sii mai WinToFlash

Uma polokalame ma aoga lisiina i lenei mataupu faʻatagaina oe e faia se bootable USB flash drive, ma nisi foʻi o se CD. O nisi o latou e tauagafau i le tulaga o galuega, ae o isi e ofoina mai le tele o foliga. E naʻo oe e filifili le sili talafeagai talafeagai fofo ma download ai.

Pin
Send
Share
Send