Faʻafefea ona lafoina Instagram ata mai se komepiuta

Pin
Send
Share
Send


E toatele tagata faaaoga e iloa Instagram o se fesoʻotaʻiga lautele e tuʻuina atu i le lafoina o ata. Ae ui i lea, faʻaopopo i ata ata, e mafai ona e faʻapipiʻi laʻititi matasele ata ma vitio tumau umi e le sili atu ma le tasi minute i lau faʻamatalaga. E tusa pe faʻapefea ona lafoina vitio i le Instagram mai se komupiuta, ma o le a talanoaina i lalo.

I le taimi nei, o le tulaga o loʻo i totonu o tali aloaʻia mo le faʻaaogaina o le Instagram i luga o komipiuta o loʻo i ai se upega tafaʻilagi e mafai ona mauaina mai soʻo se browser, faʻapea foi ma le Windows faʻaoga o loʻo avanoa mo le download i totonu o le faleoloa tuʻufaʻatasia mo faʻatautaia o faiga e leai se laʻititi ifo nai lo le 8. O le mea e leaga ai, e le o le muamua poʻo le fofo lua e faʻatagaina oe e lolomiina ata vitio, o lona uiga e tatau ona e liliu i le vaega vaega tolu meafaigaluega.

Lolomiina le Instagram video mai komepiuta

Ina ia lolomiina le vitio mai se komupiuta, matou te faʻaaogaina se polokalama vaega lona tolu Gramblr, o se mea aoga tele lea mo le lolomiga o ata ma vitio mai se komupiuta.

  1. Sii mai le polokalama Gramblr mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe ma faʻapipiʻi i lau komepiuta.
  2. Sii mai ia Gramblr

  3. I le amataina o le polokalama mo le taimi muamua, e tatau ona e lesitala e ala i le tuʻuina atu o le polokalama i lau imeli tuatusi, faʻatonuga fou, ma ulufale i totonu o faʻamaumauga o lau Instagram account.
  4. A maeʻa le lesitala, o lau talaaga o le a faʻaalia i luga o le lau. O lenei e mafai ona alu saʻo i le faʻagasologa o le faʻasalalauina o se vitio. Ina ia faia lea mea, faʻafoʻi le vitio i le polokalame faʻamalama pe kiliki i le ogatotonu tutotonu le faʻamau.
  5. Ina ua mavae ni nai minute, o lau vitio o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai e taʻu mai ai se fuaitau o le a faʻaulu i luga o le Instagram (i le taimi o le vitio e umi atu nai lo le tasi le minute).
  6. I se faʻaopopoga, pe a fai o le vitio e le sikuea, e mafai ona e tuʻuina lona muamua lapoʻa, ma, pe a manaʻo ai, seti 1: 1.
  7. Moeina le faʻaseʻe i luga o ata puʻupuʻu, e iloa ai le fuaitau o le a aofia ai i le faʻasalalauga, oe vaʻai i le taimi nei faʻavaʻa. E mafai ona e setiina lenei puipui e fai ma ufiufi mo lau vitio. Kiliki mo lenei ki "Faʻaaoga e pei o le Pupuni Ata".
  8. Ina ia agaʻi atu i le isi tulaga o faʻasalalauga, oe manaʻomia le faʻailoaina mai o le vaega o le ata vitio o le a alu i le faʻaiuga mulimuli, ona kiliki ai lea o le ata lanumeamata lanumeamata.
  9. O le puʻeina o ata i le a amataina, e ono umi se taimi. O se taunuuga, o le pupuni o le a faʻaali le vaega mulimuli o le faʻasalalauga, lea, pe a manaʻomia, e mafai ona faʻailoaina se faʻamatalaga mo le vitio.
  10. Ia mautinoa e amanaia manatu o se aoga aoga pei o faatuai lomia. Afai e te manaʻo e faʻasalalau le vitio ae le i le taimi nei, ae, faʻapea, i nai itula, ona siaki lea o le pusa "Se isi taimi" ma faʻaali le saʻo le aso ma le taimi mo le lomia faasalalau. A le tolopo le manaʻomia, tuʻu le mea masani i se mea masani. "Vave".
  11. Taofi le lolomiina o le vitio i le kiliki i luga o le ki. "Lafo".

Siaki le manuia o le faʻagaioiga. Ina ia faia lenei mea, tatala la matou faʻamatalaga Instagram e ala i se telefoni feaveaʻi.

E pei ona matou vaʻaia, na faʻasalalau ma le manuia le vitio, o lona uiga na matou faʻatonutonu foʻi le galuega.

Pin
Send
Share
Send