Na matou faʻasaʻo le mea sese "E leʻi tuʻuina atu e le server le root Certificate" i le The Bat!

Pin
Send
Share
Send


Tumau ma le faʻatuatuaina o se tasi lea o mafuaʻaga autu mo le faʻaaogaina o le Bat! luga o lau komepiuta. E le gata i lea - e leʻo se tasi o faʻatusa o loʻo i ai nei le polokalame e mafai ona mitamita ai mo ia galuega faʻapitoa mo le puleaina o se numera tele o imeli pusa.

Pei ose mea faigata faakomepiuta oloa, O Le Pa! e leai se mea e saogalemu mai seasea mea sese. Tasi o na faʻaletonu o se mea sese.Leiloa CA Tusi Faamaonia, o auala e faʻaumatia mea o le a tatou talanoaina i lenei tusitusiga.

Vaʻai foi: Mautinoa le Pa!

Faʻafefea ona faʻasaʻo "Leiloa CA Tusi Faʻamaonia" Sese

E masani na i ai se mea seseLeiloa CA Tusi Faamaonia tagata e feagai feiloaʻi ina ua uma ona toe tuʻu le Windows faʻafoe faiga pe a latou taumafai e maua meli e faʻaaogaina le saogalemu SSL maliega.

O se faʻamatalaga atoa o le faʻafitauli o loʻo taʻu mai ai o le root SSL tusi pasi sa leʻi tuʻuina atu e le meli meli i le sauniga o loʻo faia nei, atoa ai ma le leai o se tasi i le tusi tuatusi o le polokalama.

I se tulaga lautele, e le mafai ona faʻapipiʻi se mea sese i se tulaga patino, ae o lona uiga e matua manino lava: Le Bat! e le maua le manaʻoga SSL tusi pasi i le taimi o le mauaina o meli mai se malupuipuia tautua.

O le mafuaaga autu mo le faʻafitauli o le meli mai Ritlabs faʻaaoga lona lava tusi faʻamaonia faleʻoloa, ae o le tele o isi polokalame o loʻo faamalieina i se faʻaopoopoina Windows database.

O le mea lea, afai mo nisi mafuaʻaga o le tusi faʻamaonia faʻaaogaina i le lumanaʻi e le Bat!, Ua faʻaopopo i le teuina o Windows, o le meli tagata e le iloa e uiga i ai i soo se auala ma o le a vave ona "feanu" oe i se mea sese.

Metotia 1: toe setiina tusi pasi tusi

O le mea moni, o lenei fofo o le sili sili ona faigofie ma malamalama. Pau lava le mea tatou te faia o le maua le Le Bat! toe fausia atoa le CA tusi pasi database.

Ae peitai, i le polokalama lava ia, o sea faʻatinoga o le a le aoga. Ina ia faia lea mea, taofi ia mea Le Bat!, Ona tape lea o faila"RootCA.ABD" ma le "LeBat.ABD" mai le faʻasino autu o le meli tagata faʻatau.

O le ala i lenei faʻailoga e mafai ona maua i le kalani menu Meatotino - "Faʻatulaga" - "Ofisa" i le parakalafa "Faʻasalalauga Meli".

I le tulaga masani, o le tulaga o le faʻasinomaga ma le meler data e faʻapea:

C: Tagata faaaoga Username AppData Roaming Le Bat!

Lenei "Igoa Igoa" o le igoa o lau Windows account.

Metotia 2: faʻatagaina Microsoft CryptoAPI

O le isi faʻafitauli e filifili e fesuiaʻi i se tagata faʻailoaina mai ia Microsoft. A fesuiaʻi le tautua faʻapitoa, matou te otometi ona faʻaliliu le Le Bat! e faʻaaogaina le tusi faʻamaonia faleoloa ma faʻapea e faʻaitiitia ai feteʻenaʻiga faʻamaumauga.

Le iloaina o le galuega i luga e matua faigofie lava: alu i Meatotino - «S / MIME MA TLS » ma i le poloka "S / MIME Faʻatinoina ma TLS Tusi Faamaonia" faailoga le aitema "Microsoft CryptoAPI".

Ona kiliki lea Ua lelei ma toe amata le polokalame ia faʻaogaina le fou tapulaa.

O nei gaioiga faigofie uma o le a taofia atoa ai le toe tupu mai o se mea sese. Leiloa CA Tusi Faamaonia i le Bat!

Pin
Send
Share
Send