Overwolf 0.106.20

Pin
Send
Share
Send

Overwolf - faʻalauteleina agavaʻa o taʻaloga e ala i le faʻapipiʻiina seisi faʻaopopoga. Faʻafetai i lenei polokalame, e mafai ona e faʻaaogaina lau browser ma talatalanoa i luga o fesoʻotaʻiga lautele i le taimi o le taʻaloga. E i ai foi le faleoloa talosaga ma le tele o isi o le a faia le taʻaloga e sili atu faigofie.

Teugatupe

A uma ona faʻauʻu Overwulf i se komupiuta, ua faʻatuina ia lesitala. E mafai ona e tausisi i le sitepu lea pe a fai o le a le alu e faʻatau mai tusi talosaga i totonu o le faleoloa. Afai e te manaʻo e fai ni faʻatau i le Overwolf AppStore, oe manaʻomia le fatuina o sau oe lava talaaga. Mo i latou ua uma ona i ai se teugatupe, ei ai le faʻamau i lalo "Saini i totonu".

Mata pueina

Mo avanoa i lenei galuega, e tatau ona e faia ni faʻaopoopoga faʻatulaga. O loʻo i ai le avanoa o le filifilia o se nofoaga e sefe ai le vitio, e mafai ona e tofia ni ki vevela e puleaina le puʻeina, teuteu isi tapulaʻa e fetaui ma ou manaʻoga. Ua mafai ona e puʻeina e le gata vitio, ae ia puʻe foi faʻamalama ata.

Hotkeys

Mo televave galuega ma Overwolf, ua saunia ki vevela. E mafai ona faʻatonutonuina pe le atoatoa le malosi o latou taʻitasi. E iai foi le tapunia atoa o ki vevela uma. Faʻamolemole e matau o le polokalame galue faʻatasi ma TeamSpeak. I lenei lisi menu, e mafai ona e faʻatonutonu keyboard keyboard auala 'alo mo TimSpeak.

Faʻaali le FPS i taʻaloga

Ma le tasi tulaga, e mafai ona e siaki le numera o le faʻavaʻa i totonu o se taʻaloga faʻapitoa. I le faʻatulagaga, e mafai ona e filifilia se nofoaga i luga o le laupepa e faʻaali ai le FPS counter. E mafai foʻi ona faʻafaigofieina pe faʻamuta lenei galuega ma faʻatonu se hotkey mo le faʻatonutonuina.

A maeʻa le taʻaloga, o le vaʻavaʻaia o faʻavaʻa o le sekone o le a faʻaalia i le nofoaga na e maitauina i tulaga.

Widgets

E mafai ona e faʻatautaia uma galuega e ala i le widget, lea o le a faʻaalia luga o luga o le laulau. Mai iina e mafai ona e alu i faʻatonuga, faleoloa, tatala TeamSpeak. O le widget e mafai ona nana pe aveina atu i seisi nofoaga i luga o le laulau pe a fai e te le fiafia i lenei nofoaga.

E mafai ona e fatuina widgets ma tuʻu i luga o lau laupepa. Lenei ole faʻalauiloa ole TeamSpeak, polokalame paʻu po ole faleoloa.

Le faletusi

E faʻapipiʻi uma taʻaloga faʻapipiʻi, faʻaopopo plugin faʻatau i totonu o le faleoloa, ma paʻu paʻu e mafai ona maua i totonu o le faletusi. A e muamua alu i ai, pe a uma ona faʻapipiʻi le polokalama, o le a faia se suʻesuʻega, ma o taʻaloga ma talosaga o loʻo mauaina o le a fetaui i totonu o lenei lisi. Oe mafai foi ona tamoe latou mai iinei. Afai o le lisi e lapoʻa, ona mafai lea ona e faʻaogaina le sailiga, ma afai e le faʻaopoopo le taʻaloga i le taimi o le sasaina, ona mafai lea ona faia e oe lava.

Paʻu

Le tele o paʻu e leai se totogi ma vave faʻapipiʻi i lau komepiuta. E mafai ona mauaina i latou i totonu o le faleoloa, seisi vaega tuʻuina atu mo latou. O loʻo i ai tapuni mai tagata atiaʻe ma i latou na faia e le faʻalapotopotoga o tagata o se taʻaloga faʻapitoa. E mafai ona faʻavasega.

Filifili le paʻu manaʻo ma alu i lana itulau e vaʻai ai i foliga. Lalo, o elemene uma o le a suia o le a faʻailoaina, ma o latou foliga foʻi o le a faʻaalia. A maeʻa ona faʻapipiʻi le ufiufi, e le manaʻomia le toe amataina le polokalame, e otometi ona toe faʻafouina mea uma, ma e mafai ona e suia paʻu e ala i le widget poʻo le faletusi.

Taʻaloga taʻaloga

Afai na e taʻalo ma Overwolf ua uma ona faʻaola, ona uma loa lea o le 'eseʻesega o le taʻaloga o le a matala se isi faʻamalama e vaʻai e mafai ona e iloa pe o le a le umi le sauniga, vaʻai le aofaʻi o itula na taʻalo ma le averesi o le umi o le sauniga. E i ai foi se vaega 'eseʻese ma laina lugalaina ma ata lauiloa.

Teugatupe Fesootaiga

I le taimi o le taʻaloga, e mafai ona e tali atu i feʻau e oʻo mai i luga o agafesootai. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le faʻafesoʻotaʻia lau talaaga i le tulaga. E i ai sili lauiloa lauiloa vave avefeau ma lauiloa lautele fesootaiga.

Faʻaliga Faʻailoga Eria

O le faʻailoga o le talosaga o le a faʻaalia i le itu taumatau o le taskbar, e mafai ai ona e puleaina le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e alu i le faleoloa, amata le taʻaloga pe alu i fafo Overwolf. E mafai foi ona lafi le Dock (Widget) pe a faʻalavelave pe e le manaʻomia i le taimi nei.

Lelei

  • Lagolago mo se faʻapipiʻi faaopoopo mo le tele taʻaloga taʻutaʻua;
  • Le i ai o le gagana Rusia, ae le o elemene uma ua faaliliuina;
  • Tele fua ma paʻu e leai se totogi;
  • E leai se totogi o le polokalama;
  • Fetuutuunai faʻapitoa o Overwolf ma widgets.

Le atoatoa

  • O le polokalama e manaʻomia le tele o komepiuta punaoa, lea e maitauina faapitoa i vaivai masini;
  • Mea i totonu o le faleoloa e le o faʻatumuina i luga ole vaivai Initaneti.

Overwolf - o se polokalame aoga mo gamers, e maua ai le tele o faʻaopopo foliga e faʻafaigofie ai le gameplay. Le tele seti o faʻapipiʻi plugins le faʻalauteleina o galuega a taʻaloga.

Sii mai Overwolf mo le leai

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.71 mai le 5 (7 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

uPlay MCSkin3D Amataga Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le Overwolf o se polokalame tele a tuʻuga e maua ai le faʻaopoopoga o fesoʻotaʻiga. Tele plugins ma paʻu i totonu o le faleoloa o le a fesoasoani e faʻafaigofie le gameplay sili atu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.71 mai le 5 (7 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP
Category: Iloiloga polokalame
Atinae: Overwolf
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.106.20

Pin
Send
Share
Send