Faʻafefea ona fausia se talosaga VK

Pin
Send
Share
Send

O le fesili o le fatuina o se talosaga i luga o agafesootai VKontakte o loʻo fiafia tele i le tele o tagata e mananaʻo e tuʻuina tagata i se avanoa tatala mo soʻo se taʻaloga poʻo le tautua. Peitaʻi, ina ia mafai ona faʻataunuʻuina lea manaʻoga, e manaʻomia le mulimulitaʻi i ni isi o tulafono e tutusa o latou tomai ma agavaʻa.

Faʻamolemole e matau o lenei tusitusiga e faʻaavanoaina mo i latou e ua leva ona iloa ona faʻapolokalame ma e mafai ona vave malamalama i le API VKontakte. A leai, e le mafai ona fatuina se faʻaopoopo atoa.

Faʻafefea ona fausia se talosaga VK

Muamua lava, e aoga le maitauina i le taimi e fausia ai le faʻaopopo, e tatau ona e suesue ma le faʻaeteete faʻamatalaga i luga o le VK API i le VK Developers vaega o le 'upega tafaʻilagi o lenei fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga. I le taimi lava e tasi, i le taimi o le atinaʻeina gaioiga, o le a faamalosia foi oe e sui i le faʻamaumauga mai lea taimi i lea taimi ina ia maua ai faʻamatalaga i le faʻaaogaina o ni talosaga.

I le aofaʻi, tagata e faʻalauiloaina e ofoina atu ni tolu ituaiga ituaiga o talosaga, o ia taʻitasi o le a iai tulaga ese. Aemaise lava, e faʻatatau lea i talosaga i le VKontakte API, e fuafua ai le faʻatonuga o le faʻaopoopoga.

  1. O le tutoatasi talosaga o se tulaga lautele mo mea faaopoopo. Faʻafetai i le faʻaaogaina o lenei ituaiga o talosaga, o loʻo i ai uma ituaiga o talosaga i le VK API API o le a avanoa mo oe. E tele taimi e faʻaogaina ai se polokalama tuʻusaʻo pe a manaʻomia e lafo atu talosaga i le VK API mai polokalame o loʻo faʻatautaia i lalo o le tele o sisitema faʻagaioia.
  2. O se tulaga ma se ituaiga o '' upega tafaʻilagi faʻatagaina oe e ulufale i le VK API mai soʻo se isi vaega punaoa.
  3. O loʻo faʻaaogaina le apalai e fausia e faʻaopoopo i luga o le VK.com.

E taua le malamalama i le ituaiga talafeagai i lou manatu, talu ai talu ona faia e le mafai ona suia le ituaiga eseese. Faaeteete!

Faatasi ai ma isi mea, e taua le matauina o Tofotofoga Talosaga e tolu subtypes:

  • taʻaloga - ua faʻaaogaina e fausia ai taʻutaʻuga taʻaloga ma le agavaʻa e muai filifilia se ituaiga o fesoʻotaʻiga ma lagolago API talafeagai talosaga;
  • le tusi apalai - faʻaaogaina i le atinaʻeina o ni faʻamatalaga faʻaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga, faleoloa poʻo se tala fou;
  • faʻaaogaina lautele - faʻaaoga faʻapitoa lava pe a atiaʻe faʻaopoopoga mo nofoaga lautele ma e mafai ona faʻaoga e faʻatagaina ai le avanoa i le afioʻaga.

O le auala o le foafoaina lava ia e le mafai na mafua ai faigata.

  1. Tatala le VK 'upega tafaʻilagi ma alu i le VK Developers homepage.
  2. Suʻe le laupepa ii. "Pepa aloaia" i le pito i luga o le itulau.
  3. Tusa ma mea e te fiafia i ai, suesue ma le totoʻa mea uma ma aua neʻi galo e toe vaʻai i lenei vaega o le VK i le gasologa o le galuega i luga o le talosaga pe a fai o ni itu o itu.
  4. Ina ia amata fausia add-ons, oe manaʻomia le sui i le laupepa O aʻu Apps.
  5. Fetaomi faamau Fatu Talosaga i le pito i luga taumatau o le itulau pe kiliki i luga o le tutusa igoa i le ogatotonu o le matala matala.
  6. Taʻu mai lau talosaga faʻaaoga le fanua "Igoa".
  7. Seti le filifiliga i tafatafa o le tasi o le fausaga ituaiga i le poloka o le igoa tutusa.
  8. Fetaomi faamau "Fesootai talosaga"e fausia se faʻaopoopo mo le nofoaga filifilia.
  9. Le tusitusiga tuu i luga o le faamau ono eseese faalagolago i luga o le tulaga filifilia.

  10. Faʻamautu au gaioiga i le lafoina o se SMS faʻamatalaga ma le numera o le numera telefoni o loʻo faʻapipiʻi i le itulau.

I lenei laʻasaga, ole faʻagasologa o le fatuina o apalai e faʻasino i tusitusiga o loʻo taua i luga ma e manaʻomia oe e iai ni tomai faʻapolokalame i gagana eseese, e tuʻuina atu e le lisi o avanoa SDK.

I se faʻaopopoga i mea o loʻo i luga, e taua le maitauina o aso nei o loʻo i ai foi ni faʻapitoa e mafai ai ona e faia se tusi talosaga e aunoa ma le iloa o polokalame o gagana, ma nisi o latou e mafai ona mauaina e faʻaaoga soʻo se masini sailiili. Ae ui i lea, e le pei ole auala na faamatalaina i luga, latou te mafaia tele tapulaʻa.

Pin
Send
Share
Send