Matou te tatalaina le faʻamaumauga 7z

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o le maualuga-maualuga tulaga lelei faʻavaomalo mo faʻamaumauga o 7z, lea i lenei itu mafai ona tauva e tusa lava RAR. Seʻi o tatou vaʻai poʻo a ni polokalame faʻapitoa e mafai ai ona tatala ma tatalaina le 7z faʻamaumauga.

Polokalama mo le tatalaina le 7z

Toetoe o aso nei faʻatekinolosi faʻatonutonu e, pe a le faia 7z mea, ona, i soʻo se tulaga, vaʻai ma faʻapipiʻiina i latou. Tatou nonofo i luga o le faʻavasegaina o gaioiga mo le vaʻavaʻai i mea i totonu ma unzip le faʻatulagaina faʻapitoa i le sili ona lauiloa polokalame archiver.

Metotia 1: 7-Zip

Tatou amata la tatou faʻamatalaga i le polokalama o le 7-Zip, lea ua taʻuina ai le 7z o le "tagata" ituaiga. O le au atiaʻe lenei polokalama na fausia ai le faʻatusa na suʻesuʻeina i lenei lesona.

Sii maia le 7-Zip mo le leai

  1. Faaoso 7-Sipi. Faʻaogaina le faila faila o loʻo i le ogatotonu o le archiver Ofisa, alu i le sini 7z nofoaga faʻasino. Ina ia vaʻai i mea o loʻo i ai, ua kiliki i lona igoa ma le ki o le itu tauagavale (LMB) faalua pe kiliki Ulufale.
  2. O loʻo aliali mai se lisi e faʻaali mai faila ua teuina. Ina ia vaʻai i se mea patino, naʻo le kiliki i ai. LMB, ma o le a tatalaina i le faʻapitoa o loʻo faʻavasegaina i totonu o le polokalama e le masani ai mo le galulue ma ia.

Afai o le 7-Zip polokalame o loʻo faapipiiina i luga o le komupiuta ma le aoga mo togafiti ma le 7z, o lona uiga o le tatalaina o mea o le a faigofie tele, i le i ai i totonu Windows Suesuegafaaluaina kiliki LMB i le igoa o le faʻamaumauga.

Afai e te manaʻomia e faʻatino unzip, o lona uiga o le algorithm o gaioiga i le 7-Zip o le a fai sina ese.

  1. I le gaoioi ma le fesoasoani a le 7-Zip file manager i le tapulaʻa 7z, maka ma kiliki ile moli "Aveese".
  2. O le tulaga faʻamalama mo le aveeseina mai o faʻamaumauga amata. I le fanua Unzip i le O le ala i le faʻatonutonu e tatau i le tagata faʻaoga ona tatalaina le tuʻufaʻatasia. O le mea masani lava, o le faʻasinomaga tonu lea o loʻo i ai le faʻamaumauga. A sui mea, pe a manaʻomia, kiliki i le mea i le itu taumatau o le fanua faʻapitoa.
  3. Na amata mea faigaluega Foliga Vaaiga Lautele. Faʻaali i ai le faʻatonuga e te tuʻuina i luga.
  4. A maeʻa ona lesitala le auala, e faʻagaioia ai le faʻagaioiga o ese mai, kiliki "Ua lelei".

Sini 7z o loʻo unziple i le faila o loʻo taʻua i luga.

Afai e le manaʻo le tagata e faʻapipiʻiina mea uma na teuina, ae tuʻu ese faila, o le algorithm o gaioiga e suia laititi.

  1. E ala i le 7-Zip Ofisa, alu i totonu o le archive, o faila ia e te manaʻo e seʻi mai. Filifili mea manaʻomia, ona fetaomi lea "Aveese".
  2. A maeʻa, e matala se faʻamalama i le mea e tatau ona e faʻataʻitaʻia ai le ala mo le tatalaina. O le tulaga masani, e faasino atu i le faila e tasi o loʻo iai le mea na teuina. A iai se manaʻoga e sui, ona kiliki lea i le mea i le itu taumatau o le laina ma le tuatusi. Tatala Foliga Vaaiga Lautele, lea sa talanoaina i le faʻamatala o le metotia talu ai. E tatau foʻi ona faʻamatalaina le unzip faila. Kiliki "Ua lelei".
  3. O mea filifilia o le a vave unzipzed i le faila faamaotiina e le tagata e.

Metotia 2: WinRAR

O le lauiloa WinRAR archiver e galue foi ma le 7z, e ui lava mo lea faʻatusa e le o le "tagata".

Sii mai le WinRAR

  1. Faaoso VinRar. Ina ia matamata i le 7z, alu i le faʻatonu o loʻo iai le mea. Faalua kiliki i lona igoa LMB.
  2. O le lisi o mea i totonu o le faʻamaumauga o le a faʻaalia i WinRAR. Ina ia tamoe se faila patino, kiliki i luga. O le a faʻaola i se tuʻuaga faʻapitoa mo lenei faʻaopoopoga.

E pei ona e vaʻai, o le faʻasologa o gaioiga mo le vaʻaia o mea e tutusa lava ma le tasi sa faʻaaoga pe a galulue ma le 7-Zip.

Sei o tatou sailia auala e unzip 7z i VinRAR. E tele ni metotia mo le faʻatinoina o lenei faiga.

  1. Ina ia tuʻu mai le vavaega 7z ona maka lea ma oʻomi "Aveese" pe faʻaigo se tuʻufaʻatasiga Alt + E.

    E mafai ona e suia nei faiga i le taumatau kiliki (RMB) i le igoa o le mea lea 7z, ma filifili "Aveese mai i le faila faila".

  2. Amata le faamalama "Ala ma faʻaopoopoga filifiliga". I le tulaga masani, unzipping tupu i totonu o se isi laupepa i le faʻatonutonu tutusa lava ma 7z, e mafai ona vaʻaia mai le tuatusi faʻasino atu i le fanua "Ala e aveese". Ae a e manaʻomia, e mafai ona sui le laiga lisi mo unzipping. Mo lenei faʻamoemoe, i le taumatau pane o le faʻamalama, faʻaaoga le fausaga-laʻau-faila faila faʻatonu e faamaʻoti ai le faʻasinomaga i le mea e te manaʻo e unzip 7z.

    I lea lava faamalama, pe a manaʻomia, e mafai ona e setiina le toe lalagaina ma faʻafou tulaga e ala i le faʻagaioia o le leitio faʻamau latalata i le faʻatatau tutusa A maeʻa uma seti, kiliki "Ua lelei".

  3. O upu sii o le a faia.

E i ai foi le avanoa o le vave kilipa e aunoa ma le faʻamatalaina ni soʻotaga faaopoopo, e aofia ai le ala. I lenei tulaga, o le faʻagaioiga o le a faia i le faʻasinomaga e tasi o loʻo i ai le mea na teu ai. Ina ia faia lea mea, kiliki i le 7z RMB ma filifili "Aveese e aunoa ma le faʻamaoniga". E mafai ona suia le faiga i le tuʻufaʻatasiga Alt + W ina ua uma ona filifilia se mea. E tuʻufaʻatasia uma vaega i luga.

Afai e te manaʻo e unzip atoa le faʻamaumauga, ae o ni isi faila, ona o le faʻavasegaina o gaioiga e toetoe lava tutusa tutusa ma mo unzip le mea atoa. Ina ia faia lea mea, alu i totonu o le mea faitino 7z e ala i le VINRAP Ofisa ma filifili elemene talafeagai. Ma, e tusa ai ma le auala e te manaʻo e faʻapipiʻi ai, fai se tasi o mea nei:

  • Kiliki "Aveese ...";
  • Filifili "Aveese mai i le faila faila" i le lisi mataupu;
  • Vili Alt + E;
  • I le lisi lisi, filifili "Aveese e aunoa ma le faʻamaoniga";
  • Vili Alt + W.

Faʻataunuʻu uma gaioiga faʻatulafonoina o loʻo i le tutusa algorithm e pei o le unzip o le faʻamaumauga atoa. O faila faʻapitoa o le a tuʻuina mai i le o loʻo i ai nei poʻo le faila e te faʻailoaina.

Faiga 3: IZArc

O se laʻititi ma le aoga IZArc faʻafaigofie e mafai foi ona taulimaina 7z faila.

Sii mai le IZArc

  1. Faaoso IZArc. Ina ia matamata i le 7z, kiliki "Tatala" po o le ituaiga Ctrl + O.

    Afai e te fiafia e faʻatino i le lisi, ona fetaomi lea Failama o lea "Tatala faʻamaumauga ...".

  2. O le faʻamaumauga o loʻo tatalaina ai le faʻamalama. Alu i le faʻasinomaga o loʻo tu ai le mea tusia a 7z, ma maka. Kiliki "Tatala".
  3. O mea i totonu o lenei mea e tatalaina e ala i le IZArc Ofisa. A uma ona kiliki i soʻo se mea LMB o le a faalauiloa i le apalai ua faamaoti mai i totonu o le system e le masani ai e tatala mea ai ma le faʻaopoopoga o loʻo iai lenei elemene.

O le gaosiga o loʻo mulimuli mai e manaʻomia e aumai ai a latou mea.

  1. I totonu 7z, kiliki "Aveese".
  2. O le aveeseina o le faamalama ua amataina. I le fanua "Avea i fafo" oe manaʻomia le setiina o le unpack the directory. O le tulaga masani, e fetaui ma le faila o loʻo i ai le mea e faʻapipiʻi i ai. Afai e te manaʻo e sui lenei faʻatulagaina, ona kiliki ai lea i luga o le ata ile foliga o se ata o le matala matala i le itu taumatau o le tuatusi.
  3. Amata i luga Foliga Vaaiga Lautele. Faʻaogaina ai, e tatau ona e toe sui i le faila lea e te manaʻo ai e faʻapipiʻiina. Kiliki "Ua lelei".
  4. Toe foʻi atu i le faamalama e aveeseina faila faila faamalama. E pei ona e vaʻai, o le filifiliaina o le tuʻuina i luga o faʻamatalaga ua uma ona faʻailoaina i le faʻatulagaina fanua. I le faʻamalama lava e tasi, e mafai ona e faʻailoa mai isi faʻatonuga tulaga, e aofia ai le faʻatulagaina mo le suia o faila ma tutusa igoa. A maeʻa uma tapulaʻa, kiliki "Aveese".
  5. A maeʻa, ona tuʻufaʻatasia lea o mea i le faʻamaumauga.

IZArc o loʻo iai foʻi le tomai e faʻapipiʻi ai ni vaega a tagata o loʻo teu ai.

  1. Faʻaaogaina le IZArc Ofisa, tatala mea o loʻo i ai i totonu o tusitusiga, o se vaega o lou manaʻo e ave mai. Filifili aitema e te afifiina. Kiliki "Aveese".
  2. E tutusa lava faʻamalama e tatala ai le tatalaina i tua, pei ona faia i le tele o le tatalaina i tua, na matou iloiloina i luga. O isi gaioiga e tutusa lelei. O lona uiga, e tatau ona e faʻaalia mai le ala i le faʻasinomaga o fea o le faʻagaioiga o le a faia ma isi faʻatulaga pe afai o loʻo i ai nei ni tapulaʻa mo ni mafuaaga e le talafeagai. Kiliki "Aveese".
  3. Lafoaia o mea filifilia o le a faia i le faʻamalama faila.

Metotia 4: Hamster Free ZIP Archiver

O le isi auala e tatala ai le 7z o le faʻaaogaina lea o le Hamster Free ZIP Archiver.

Sii mai Hamster Free ZIP Archiver

  1. Faʻalauiloa le Hamster Free Spare Archiver. Ina ia vaʻai i mea faʻavae o le 7z, alu i le vaega "Tatala" e ala i le lisi ile itu tauagavale o le faamalama. Toso mai i fafo Avetaavale teuina i le aoga faʻamalama. O le mea taua o le faʻauigaina ma tuʻu le tatau ona faʻapipiʻi LMB.
  2. O le talosaga faamalama o le a vaevaeina i lua vaega: "Tatala faʻamaumauga ..." ma le "Unzip latalata ...". Toso se mea i totonu o nei vaega.

E mafai ona e faia ese mea.

  1. Kiliki i soo se nofoaga i le ogatotonu o le polokalame le nofoaga e maua ai le faʻailoga i le faʻailoga o se avanoa faila.
  2. Ua tatalaina le faʻamalama matala. Suʻe i le faʻatonu o loʻo tu ai 7z. Ina ua uma ona filifilia lenei mea, lolomi "Tatala".
  3. A faʻaaoga se tasi o le lua filifiliga i luga, o mea i totonu o le mea ua teu faʻamaumau 7z o le a faʻaalia i le Hamster Free ZIP Tool Archiver window.
  4. To unzip le manao faila, filifili i le lisi. Afai e i ai ni elemene e manaʻomia le faʻagaioia, ona i lea tulaga, filifili ma le faʻamau na oomi Ctrl. I lenei auala o le a liliu atu e faʻailogaina uma elemene talafeagai. A maeʻa ona makaina, kiliki Unzip.
  5. E matala se faʻamalama i le mea e te mafai ai ona setiina le faʻagaʻiina auala. Alu ile mea e te manaʻo e tuʻu i lalo. A uma ona filifilia le faʻatonu, kiliki "Filifili faila".

O faila faailogaina e aumaia i le lisi filifilia.

E mafai foʻi ona unzip le faʻamaumauga atoa.

  1. Ina ia faia lenei mea, tatala le faʻamaumauga e ala i le Hamster Free Spare Archiver faʻaaogaina soʻo se metotia faʻamatalaina o i luga. E aunoa ma le faailoaina o se mea, lolomi "Unzip mea uma" i le pito i luga o le Ofisa.
  2. Ua matala se faʻamalama mo le filifilia o le unzip path lea e te manaʻomia e taʻu ai le unpack folder. Kiliki "Filifili faila" ma e teʻi lava ona tatalaina le faʻamaumauga.

E iai le saoasaoa filifiliga e unzip 7z atoatoa.

  1. Matou te faalauiloa le Hamster Free Spare Archive ma tatala Windows Suesuega le mea o loʻo tu ai le 7z. Toso le igoa igoa mai Avetaavale i le archiver faamalama.
  2. A uma ona vaeluaina le faamalama i ni vaega se lua, toso le faila i le vaega "Unzip latalata ...".
  3. O mea i totonu e tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻamatalaga e maua ai le mea.

Metotia 5: Aofai o Commander

I le faaopoopo atu i archivers, matamata ma faʻapipiʻiina mea i totonu o le 7z e mafai ona faia e faʻaaoga nisi faila pule. O se tasi o ia polokalame o le Total Commander.

Sii maia le Total Commander

  1. Tatala le Total Commander. I se tasi o laupepa, alu i le mea tuu 7z. Faalua kiliki e tatala mea LMB luga.
  2. O mea o loʻo aliali mai i le pule faʻapitoa vaega.

Ina ia unzip le atoa faamaumauga, ua tatau ona faia gaioiga nei.

  1. I se tasi o laupepa, alu i le faʻasino peʻa e manaʻo e tuʻufaʻatasia. I le vaega lona lua, filifili ai i le nofoaga direktori 7z ma filifili lenei mea.

    Pe e mafai ona e alu saʻo i totonu o le faʻamaumauga.

  2. A maeʻa se tasi o nei gaioiga se lua, kiliki le aikona i le kulupu Unzip Faila. I le taimi lava e tasi, o le laulau o loʻo faʻaalia ai le teuga e tatau ona malosi.
  3. Ua faʻalauiloa se tamai faamalama mo le faʻapipiʻiina o nofoaga. E faʻasino le ala o le a faʻatino ai. E fetaui ma le faʻatonu saʻo o loʻo faʻaavanoaina i le vaega lona lua. Ma faʻapea foi i lenei faʻamalama o loʻo i ai ni isi tulaga: manatu o subdirektori i taimi o tuʻuina atu, sui o faila tutusa, ma isi. Ae o le tele o taimi nai lo le mea, e leai se mea i nei tulaga tatau ona suia. Kiliki "Ua lelei".
  4. Lafoina o faila o le a faia. E aliali mai i le vaega lona lua o le Total Commander.

Afai e te manaʻomia e aveese mai ia ni faila, ona matou eseese lea o mea.

  1. Tatala se tasi laupepa o loʻo i ai le faʻamaumauga, ma le lona lua i le tuʻufaʻatasiga o faʻamaumauga. Alu i totonu le mea na teuina. Filifili faila e te manaʻo e aveese. A i ai ni ia mea, ona filifili lea ma le ki taua oomi Ctrl. Fetaomi le faamau "Kopi" po o le ki F5.
  2. O le faʻamatalaina o matala o le a matala, lea e tatau ona e kiliki "Ua lelei".
  3. O faila filifilia o le a aveeseina ma faʻaalia i le vaega lona lua.

E pei ona outou vaʻaia, vaʻaia ma le tatalaina le 7z o faʻamaumauga e lagolagoina se laupepa tele a faʻatonutonu. E na ona matou faʻailoa mai le sili ona lauiloa o nei talosaga. Ole galuega lava e tasi e mafai ona fofoina ile fesoasoani a nisi faila pule, aemaise le Total Commander.

Pin
Send
Share
Send