Liliu FB2 i le ePub

Pin
Send
Share
Send

FB2 ma le ePub o ni faʻaonapo nei ituaiga tusi e lagolagoina le tele o mea fou i mea faʻapenei. Naʻo le FB2 e sili atu ona masani ona faʻaogaina mo le faitauina i luga o komepiuta PC ma komepiuta feʻaveaʻi, ma le ePub - i luga o masini feaveaʻi ma komipiuta na faia e Apple. E iai taimi e manaʻomia ai le liliuina mai le FB2 i le ePub. Seʻi tatou mafaufau pe faʻafefea ona fai.

Liua Filifiliga

E lua auala e faʻaliliu ai le FB2 i le ePub: faʻaaogaina o auaunaga i luga ole laiga ma polokalama faʻapitoa. O nei talosaga e taʻua o tagata liliu mai. O luga o se kulupu o metotia faʻaaogaina polokalame eseese o le a tatou taofi le gauai.

Metotia 1: AVS Document Converter

O se tasi o le sili ona malosi tusitusiga tagata liliu mai o loʻo lagolagoina se numera tele o faila faʻaliliuga faatonuga o AVS Document Converter. E galue ma le faʻatonuga o le liliuga, lea matou te suʻesuʻeina i lenei tusitusiga.

Sii mai AVS Document Converter

  1. Amata ABC Document Converter. Kiliki i luga le tusifaitau. Faʻaopopo Faila i le ogatotonu o se faamalama po o le puipui.

    Afai e te fiafia e galue e ala ile lisi, e mafai ona e faia se faasologa kiliki i luga o le igoa Faila ma le Faʻaopopo Faila. E mafai foi ona tuʻufaʻatasia se tuʻufaʻatasiga Ctrl + O.

  2. O le faila matala matala amata. E tatau ona agai i le faʻatulagaga o loʻo iai le mea FB2. A uma ona filifilia, fetaomi "Tatala".
  3. Ina ua uma lena, o le taualumaga mo le faʻaopopoina o se faila ua faia. A maeʻa ona maeʻa, o mea o loʻo tusia i le tusi o le a faʻaalia i le muaʻi nofoaga. Ona alu lea e poloka "Fuataga fausaga". O iinei e te manaʻomia e iloa poʻo le a le ituaiga faʻatulagaina o le a faia. Kiliki le ki "I le tusi". O le isi fanua o le a tatalaina. Ituaiga faila. Mai le lisi pa'ū, lisi le filifiliga ePub. Ina ia filifilia le faʻatonu e liliu ai, kiliki i le ki "Iloilo ..."i le itu taumatau o le malae Fafo Galuega.
  4. Se tamai faamalama amata i luga - Foliga Vaaiga Lautele. Alu i totonu i le faʻatonu o loʻo tu ai le faila o loʻo e manaʻo ai e faʻaliliu. A uma ona filifilia lea faila, kiliki "Ua lelei".
  5. Pe a maeʻa lena mea, ona e toe faʻafoʻi lea i le faamalama autu o le AVS Document Converter. O lenei la ua faia uma tulaga, e amata ai le liua taualumaga, kiliki "Amata!".
  6. Ua amataina le faʻaliliuga gaioiga, o le alualu i luma lea ua lipotia e le pasene o alualu i luma ua faʻaalia i totonu o le vaega pito i luma.
  7. A maeʻa le liua, matala se matala matala e taʻu mai ai o le liua taualumaga ua maeʻa faʻataunuʻuina. Ina ia mafai ona e alu i le faʻatonu o loʻo i ai le liua mea i le ePub format o loʻo i ai, na o le kiliki i luga o le ki "Tatala avanoa" i le lava faamalama.
  8. Amata i luga Windows Suesuega i le faʻasinomaga o loʻo i ai le faila liliu ma le ePub faʻaopopo iai. O lenei la e mafai ona tatalaina le faʻatatau i le faʻaaogaina mo le tagata e faitau pe suʻe faʻaaoga isi mea faigaluega.

O le vaivaiga o lenei metotia, o le totogi polokalame ABC Document Converter. O le mea moni, e mafai ona e faʻaaogaina le filifiliga saoloto, ae i le tulaga lea, o le a faʻamau vai e faʻapipiʻi i luga o itulau uma o le e-tusi liua.

Metotia 2: Caliber

O le isi filifiliga e faʻaliliu FB2 mea i le ePub format o le faʻaaogaina o le multifunctional Caliber program, lea e tuʻufaʻatasia ai galuega a le tagata faitau, faletusi, ma le tagata liliu mai. Ma le isi, e le pei o le tusi talosaga muamua, o lenei polokalama e matua leai se totogi.

Sii mai fua le Caliber mo leai

  1. Tatala le Caliber app. Ina ia amata le faʻaliliuga gaioiga, muamua, e tatau ona e faʻaopopo le manaʻomia e-tusi i le FB2 faʻatulagaina i totonu o le faletusi o le polokalame. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga ole laupepa "Faaopopo tusi".
  2. Amata le faamalama "Filifili tusi". I totonu, oe manaʻomia le folau i le FB2 e-book placement folder, filifili lona igoa ma kiliki "Tatala".
  3. Ina ua uma lena, e faia le faʻatonuga mo le faʻaopopoina o le tusi filifilia i le faletusi. O lona igoa o le a faʻaalia i lisi lisi. A filifilia le igoa, o mea i totonu o le faila mo le muai vaʻaia o loʻo faʻaalia i le itu taumatau o le polokalame polokalama. Ina ia amata le liua taualumaga, faailoga le igoa ma fetaomi Liliu Tusi.
  4. O le liua faamalama e amata. I le pito i luga tauagavale, o le faʻatulagaina faʻatulagaina o loʻo faʻaalia faʻalagolago i luga o le faila na filifilia ao lei amataina lenei faʻamalama. I la matou mataupu, o le FB2 lea. I le pito i luga taumatau o loʻo iai se laufanua Faiga o Galuega. I totonu e tatau ona e filifilia se filifiliga mai le lisi paʻu i lalo "EPUB". Lalo o laufanua mo meta tag. I le tele o tulaga, afai o le mafuaʻaga mea FB2 ua mamanuina i tulaga uma, e tatau ona latou faʻatumuina. Ae o le tagata faʻaaoga, o le mea moni, mafai, pe a manaʻomia, teuteu soʻo se fanua e ala i le ulufale atu i ai iina tulaga taua na ia manatu talafeagai. Peitai, tusa lava pe le o mea uma faʻamaumauga faʻailoaina otometi, o lona uiga, o meta tatau ai o loʻo misi i le faila FB2, ona le manaʻomia lea e faʻaopopo i latou i faʻapitoa polokalame (e ui e mafai). Talu ai o meta pine e le afaina ai le tusitusiga ua lalagaina.

    A maeʻa ona faʻatulaga tulaga ia faia, e amata ai le liua faʻasologa, kiliki "Ua lelei".

  5. Ma, o le alualu i luma mo le liliuina FB2 i ePub, tupu.
  6. A maeʻa le liuaina, e faʻasolo i le faitauina o le tusi i le ePub format, filifili lona igoa ma i le taumatau paʻu faafeagai le faʻatatau "Faiga" kiliki "EPUB".
  7. O le e-tusi liliu mai ma le faʻaopopoga ePub o le a tatalaina e le tagata o loʻo iai Calibri reader.
  8. Afai e te manaʻo e alu i le faʻatonu nofoaga o le liliuina faila e faʻatino isi togafiti i luga o lea (faʻatonutonu, feʻaveaʻi, tatalaina i isi faitauga polokalama), ona uma ai lea o le filifilia o le mea, kiliki i tafatafa o le faʻataʻitaʻiga "Ala" e ala i tusitusiga "Kiliki e tatala".
  9. Tatala Windows Suesuega i le faʻatonu o le Calibri faletusi o loʻo tu ai le mea liua. Lenei o le tagata faʻaaogaina mafai ona faia le tele o togafiti ia te ia.

O le le masalosalo lelei o lenei metotia o lona saʻoloto ma pe a maeʻa le liua, le tusi e mafai ona faitauina tuusaʻo e ala i le Caliber Ofisa. O vaivaiga e aofia ai ma le mea moni o le fesuiaʻiga taualumaga e manaʻomia le faʻaopopoina o se mea i le Caliber faletusi (tusa lava pe le o manaʻomia moni le tagata faʻaaoga). E le gata i lea, e leai se auala e filifilia ai le faʻasinomaga e faia ai le liua. O le mea o le a teuina i totonu ole faletusi a le tusi talosaga. A uma lena, e mafai ona aveese mai iina ma siitia.

Metotia 3: Hamster Free BookConverter

Oe pei ona e vaʻai, o le mea autu lava o le muamua metotia o lona totogifuapauina, ma le lona lua o le leai o se tomai mo le tagata faʻaaoga e seti le faʻatonutonu le mea tonu o le a faia le liua. O nei faʻaletonu o loʻo misi i le Hamster Free BookConverter talosaga.

Sii mai Hamster Tusi Faitau Tusi

  1. Faaoso Hamster Free Beech Converter. Ina ia faʻaopopo se mea mo le liua, tatala Tagata suʻesuʻe i le faʻatonu sa tu ai. Ma, taofi le ki agavale tauagavale, toso le faila i totonu o le Free BookConverter faamalama.

    E i ai le isi filifiliga e faʻaopopo. Kiliki Faʻaopopo Faila.

  2. O le faʻamalama mo le faʻaopopoina o se mea mo le liua amata. Navigate i le faila o loʻo iai le mea autu FB2 ma filifili. Kiliki "Tatala".
  3. A maeʻa, o le a filifilia le faila filifilia i le lisi. A manaʻo iai, e mafai ona e filifilia seisi i le faʻamau o le ki "Faaopopo atili".
  4. E toe amata le faʻamalama amata, lea e tatau ai ona e filifilia le isi aitema.
  5. O le mea lea, e mafai ona e faʻaopopo le tele o meafaitino pe a manaʻomia, talu ai o le polokalama e lagolagoina le faʻaputu gaosi. A uma ona faʻaopoopoina uma faila faila FB2, kiliki "Le isi".
  6. Ina ua mavae lena, e matala se faʻamalama i le mea e te manaʻomia ai e filifili le masini lea o le a faia le liua, po o faʻailoga ma tulaga. Muamua lava, tatou mafaufau se filifiliga mo masini. I le poloka "Masini" filifili le igoa logo o le mea faigaluega feaveaʻi o loʻo fesoʻotaʻi nei i le komepiuta ma le mea e te manaʻo ai e faʻapaʻu le mea ua liua. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tuʻu se tasi masini ole laina Apple, ona filifili lea ole faʻailoga muamua ile foliga ole apu.
  7. Ona tatalaina lea o se eria e faʻailoa isi faʻatulagaina mo le ituaiga filifilia. I le fanua "Filifili masini" mai le lisi paʻu i lalo, e tatau ona e filifilia le igoa o le masini o le maualuga faʻailo o loʻo fesoʻotaʻi atu i komepiuta. I le fanua "Filifili fausaga" e tatau ona taʻu tonu le faʻasologa o le liliuga. I la matou mataupu, lenei "EPUB". A uma ona faʻamautuina tulaga uma, kiliki Liliu.
  8. Tatala matala Foliga Vaaiga Lautele. I totonu, oe manaʻomia le faʻailoaina o le faʻasinomaga i le mea le mea liua o le a faʻapipiʻiina. O lenei faʻatonu e mafai ona maua pe i luga o le komipiuta hard drive poʻo luga o se masini fesoʻotaʻi o lona faʻailoga ua tatou filifilia muamua. A uma ona filifilia se faʻatonu, kiliki "Ua lelei".
  9. Ina ua uma lena, o le alualu i luma mo le liliuina FB2 i ePub amata.
  10. A maeʻa le liua, ona faʻaalia lea o se feʻau i totonu o le polokalame faʻamalama e faʻailoa atu ai lenei mea. Afai e te manaʻo e alu saʻo i le faʻasalalauga na faʻasaoina ai faila, ona kiliki ai lea "Tatala avanoa".
  11. A uma ona tatala lea Tagata suʻesuʻe i le faila o loʻo i ai mea.

O lenei o le a tatou iloiloina le manipulation algorithm mo le faaliliuina FB2 i ePub, galue e ala i le iunite mo le filifilia o se masini po o se mamanu "Faiga ma faʻatulagaga". O lenei iunite o loʻo i lalo ifo o "Masini"gaioiga na faʻamatalaina muamua.

  1. Ina ua uma na faia i luga togafitiga na o atu i le tulaga 6, i le poloka "Fomu ma tulaga"filifili le iPub logo. O loʻo tulaga lona lua i le lisi. A maeʻa le filifiliga, o le faʻamau Liliu toe toaga. Kiliki i luga.
  2. A maeʻa, e matala le faʻamalama masani mo le filifilia o se faila. Filifili le faʻatonuga o loʻo teuina ai mea liua.
  3. Ma, o le faʻagasologa o le liua o mea filifilia FB2 i le ePub format ua amata.
  4. A maeʻa, faʻapea foʻi ma le taimi ua mavae, e tatalaina se faʻamalama e faʻamatala ai lenei mea. Mai ia te oe mafai ona e alu i le faila lea o le liua mea o loo i ai.

E pei ona e vaʻaia, o lenei metotia o le faʻaliliu FB2 i ePub e matua leai se totogi, ma i se faʻaopopoga, o loʻo tuʻuina atu mo le filifiliga o se faila mo le teuina o faʻagaioiga mea mo taʻotoga taʻitasi ese. E le o le taʻua o le mea moni o le liua e ala i Free BookConverter e sili atu fetuunai mo le galulue ma masini feaveaʻi.

Faiga 4: Fb2ePub

O le isi auala e faʻaliliu ai i le itu o loʻo tatou suʻesuʻeina ai e aofia ai le faʻaaogaina o le aoga Fb2ePub, lea e faʻapitoa tonu e faʻaliliu FB2 i le ePub.

Sii mai le Fb2ePub

  1. Faʻaola Fb2ePub. Ina ia faʻaopopo se faila mo le gaosiga, toso mai Avetaavale i totonu o le faʻamalama talosaga.

    E mafai foi ona kiliki i le tusitusiga i le ogatotonu o le faamalama. "Kiliki pe toso mai iinei".

  2. I le mea mulimuli, o le faʻaopopo faila matala e matala. Alu i le faʻatonu o lona tulaga ma filifili le mea ua fuafuaina mo le liua. E mafai ona filifili faʻatele faila FB2 i le taimi e tasi. Ona fetaomi lea "Tatala".
  3. Ina ua mavae lena, o le liua taualumaga o le a otometi lava tupu. O faila e sefe i se faʻapitoa faʻapitoa e ala i le le masani "Laʻu Tusi"lea na faia e le polokalame mo nei faʻamoemoe. O le ala i ai e mafai ona vaaia i le pito i luga o le faamalama. Ina ia seʻe i lenei faʻatonu, naʻo le kiliki i luga o tusitusiga "Tatala"tu i le itu taumatau o le malae ma le tuatusi.
  4. Ona matala lea Tagata suʻesuʻe i totonu o lena itu "Laʻu Tusi"mea o lo o i ai i faila liliu mai ePub.

    O le masalosalo avanoa o lenei auala o lona faigofie. E maua ai, faʻatusatusa i filifiliga muamua, le itiiti ifo numera o gaioiga e suia le mea. E le tau manaʻomia e le tagata faʻaaoga e taʻu tonu le liliuga faʻatulagaina, talu ai o le polokalame e galue i le naʻo le tasi itu. O vaivaiga e aofia ai ma le mea moni e leai se auala e faamaʻoti ai se nofoaga patino ile hard drive lea o le liua faila o le a teuina.

Ua matou lisiina na o vaega o na tagata liliu mai polokalame e liliu FB2 e-tusi i ePub faatulagaga. Ae i le taimi lava e tasi na latou taumafai e faʻamatala le sili ona lauiloa o latou. E pei ona e vaʻai, e eseʻese talosaga e eseʻese auala e faʻaliliu ai i lenei itu. E i ai uma totogi ma maua fua talosaga e lagolagoina itu eseese o le liua ma liliu na o FB2 i ePub. I se faʻaopopoga, o se polokalame faʻamalosi pei Caliber e maua ai foʻi le tomai e lisi ma faitau faʻagaioiga e-tusi.

Pin
Send
Share
Send