Zen gaioiga i Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send


Tele o matou e suʻe ni tala mananaia ma 'upega tafaʻilagi, ae masani lava faigata ona maua se mea aoga na o matou. Na filifili Yandex e tauave lenei galuega ile faʻatinoina ole auaunaga fou a Zen.

Zen o se tasi o le fou fou fou o Yandex, lea e mafai ai ona e faia se lisi o mea manaia i luga o le upega tafailagi mo oe e faʻavae i luga o lau sailiga fesili ma itulau faʻasalalauga i Yandex.Browser.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi leva ona e fiafia i le teuteuga o totonu. O le mea ua tupu, Yandex.Browser o le a ofoina atu ia te oe e vaʻavaʻai i tala manaia ma aitia mo le toe faaleleia ma le fauga o fale, aoga aoga fesoasoani i le tatau ona fuafuaina potu, fuafuaina ola hacks ma isi aoga aoga aoga.

Liliu le Zen i le Yandex.Browser

  1. Ina ia faʻagaioia Zen i Yandex.Browser, e tatau ona e kiliki i luga o le lisi '' upega tafaʻilagi a le upega tafailagi i le pito i luga taumatau ma o atu i le vaega "Tulaga".
  2. I le faʻamalama e matala, suʻe le poloka Foliga foliga. O iinei e tatau ona maua le tapulaʻa "Faʻaali i totonu se itulau fou Zen - faʻapipiʻi faʻapitoa fautuaga" ma ia mautinoa o se manulele ua tuu i tafatafa ane. A manaʻomia, fai ni fetuunaiga ma tapuni le faʻamalama filifiliga.

Galulue ma Zen i le Yandex.Browser

A faʻapea ona e faʻatinoina le Zen, ona tatau lea e le Yandex.Browser ona tuʻuina atu sina taimi ia mafai ai ona ia aoina faʻamatalaga manaʻomia ma faia muamua fautuaga mo oe.

  1. Ina ia tatalaina le vaega Zen, naʻo oe e tatau ona fausia se tab fou i Yandex.Browser, a maeʻa le faʻamalama ma faʻailoga vaʻaia tusi o le a tatalaina i luga o le lau.
  2. A amata ona e tusi i lalo, o lau faʻapitoa au fautuaga o le a faʻaalia i luga o le lau. Afai e i ai se mea o loʻo fautuaina atu tusitusiga oe fiafia i ai, e te manaʻomia le kiliki i luga o le agavale isumu tauagavale, ina ua maeʻa ona faʻaalia uma le atoaga i luga o le mata.
  3. Ina ia faafaigofieina le filifilia o tusitusiga e Yandex lea e ono fiafia ia te oe, pei / faʻafoliga o loʻo tu i tafatafa o tala taʻitasi tusiga.

I le makaina o le itulau e pei ona e te manaʻo i le popo o lou tamaʻilima, o le ae faʻatagaina Yandex e ofoina atu mea tutusa tutusa i taimi uma.

Afai e te faʻailogaina le tusiga i lou tamatamai lima i lalo, faʻatulagaina, o ia mea o le a le toe mafai ona aliali mai i fautuaga.

Zen o se aoga aoga fausia-i Yandex.Browser e faʻatagaina oe e maua nisi tusitusiga o loʻo naunau ia oe. Matou te faamoemoe sa fiafia foi ia te oe.

Pin
Send
Share
Send