Fauaina le faʻafitauli o le le lava o le leo i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

O le komepiuta ua leva ona le toe avea ma se mea e aoga ai le galuega ma le komepiuta. Tele faʻaaogaina ai le tagata mo faʻafiafiaga manaʻoga: matamata ata tifaga, faʻalogo musika, taʻalo taʻaloga. I se faʻaopopoga, faʻaaogaina se PC, e mafai ona e fesoʻotaʻi ma isi tagata faʻaaoga ma aʻoaʻo. Ioe, ma nisi tagata faʻaaogaina sili atu galuega mo na o musika faʻatasi ai. Ae a e faʻaaogaina se komepiuta, atonu e te feagai ma se faʻafitauli e pei o le le lava o le leo. Sei o tatou vaʻai faʻafefea ona mafua ai ma pe faapefea ona fofoina i luga o se komepiuta feaveaʻi poʻo le komepiuta PC ma le Windows 7.

Leo toe faaleleia

Le leiloa o leo i luga o se PC mafai ona mafua mai i ni tulaga eseese, ae latou uma mafai ona vaevaeina i 4 vaega:

  • Acoustic faiga (failauga, pulou, ma isi);
  • Meafaigaluega PC
  • Le faagaoioiga polokalama
  • Leo toe gaosia talosaga.

O le vaega mulimuli o vaega i totonu o lenei tusitusiga o le a le mafaufauina, talu ai o lenei faʻafitauli o se faʻapitoa polokalama, ae le o le tino atoa. O le a tatou taulaʻi atu i le foia o faʻafitauli faigata ma leo.

I se faʻaopopoga, e tatau ona maitauina o le leo e ono mou ese atu, e le gata ile tele o faʻaletonu ma mea leaga, faʻapea foi ona o le le saʻo le faʻatulagaina o vaega e aoga.

Metotia 1: failauga leaga

O se tasi o mafuaʻaga masani e le mafai ai e se komepiuta ona taʻalo leo ona o faʻafitauli i mea e fesoʻotaʻi (headphone, mea faʻapitoa, etc.).

  1. Muamua lava, faia le faʻamaoniga lea:
    • O fesoʻotaʻi le faila o le failauga i le komupiuta sao?
    • pe o loʻo tuʻu le faʻapipiʻi i le laina eletise (pe a mafai)
    • pe o le leo masini lava ia ua ki;
    • O faʻatonutonuina le voluma i luga o leo i le tulaga "0"?
  2. Afai e i ai se avanoa faapena, ona siaki lea o le faʻatinoga o le failauga masini i luga o se isi masini. Afai e te faʻaaogaina se komipiuta ma headphone poʻo ni failauga fesoʻotaʻi, siaki pe faʻafefea ona toe gaosia le leo e le faufaʻaili o loʻo i totonu o lenei komipiuta komipiuta.
  3. Afai o le faʻaiuga e le lelei ma e le aoga le failauga, ona tatau lea ona e faʻafesoʻotaʻia se tufuga agavaa pe na o le suia i se mea fou. Afai o isi masini e toe gaosia le leo masani, ona, lea, e le o le akoustics, ma tatou agai i luga i lalo fofo nei mo le faʻafitauli.

Metotia 2: taskbar icon

A o le i saili mo se faʻaletonu i le faiga, e talafeagai ona siaki pe o le leo o le komepiuta ua tape e mea masani meafaigaluega.

  1. Kiliki i le aikona. "Failauga" i le fata.
  2. O se tamai matala faʻaletonu matala e matala, lea e fetuunai le leo. Afai o loo i totonu le laina o le failauga faʻailoga ma le satauro sopoia, o le mafuaʻaga lea mo le leai o se leo. Kiliki lenei aikona.
  3. O le kolosi kolosi ese ese, ma le leo, i le isi itu, aliali mai.

Peitaʻi e mafai ona tupu se tulaga pe a le oʻo mai le lio i luga ae e leai lava se leo.

  1. I lenei tulaga, pe a uma ona kiliki i luga o le fata faʻailoga ma le faʻamalama e aliali mai, vaʻai totoʻa pe o le volume control ua setiina i le tulaga sili ona maualalo. Afai o lea, ona kiliki ai lea ma, uu le agavale agavale tauagavale, toso i luga i luga o lena vaega e talafeagai ma le maualuga tulaga voluma mo oe.
  2. Ina ua mavae lena, e tatau ona aliali mai se leo.

O loʻo i ai foʻi le filifiliga pe a fai o le taimi e tasi o loʻo i ai se faʻailoga i le foliga o se kolosi kolosi ese ma o le faʻatonutonuina o le voluma i lalo i le tapulaʻa. I lenei tulaga, oe manaʻomia le feauaʻi e faatino uma ia o loʻo taʻua i luga.

Faiga 3: avetaavale

O nisi taimi o le leiloa o le leo i luga o le PC mafai ona mafua mai i se faʻafitauli ma avetaavale. Masalo e le saʻo le faʻapipiʻiina pe o le misi foʻi. Ioe, e sili le toe faʻatulagaina le avetaavale mai le disk na o mai ma le leo pepa faʻapipiʻi i lau komepiuta. Ina ia faia lea mea, faʻaofi le disk i totonu o le taʻavale ma pe a uma ona amata ona mulimuli i le fautuaga e aliali mai i luga o le mata. Ae afai mo nisi mafuaaga e leai sau disk, ona matou mulimulitaia lea o fautuaga nei.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale

  1. Kiliki Amata. Le isi, agai i "Pulea vaega".
  2. Alu solo "System ma le Puipuiga".
  3. Ma le vaega "Ofisa" alu i le vaega Pule Pule.

    E mafai foi ona e alu i le Device Manager i le ulufale i se faʻatonuga i totonu o le mea faigaluega Tamoe. Valaau le faʻamalama Tamoe (Manumalo + r) Ulu atu i le tulafono:

    devmgmt.msc

    Tulei "Ua lelei".

  4. Amata le pupuni o le Device Manager. Kiliki i luga ole igoa igoa Leo, vitio ma taʻaloga masini.
  5. O le lisi o le a paʻu i lalo i le mea e maua ai le igoa o le leo pepa o loʻo faʻapipiʻi i lau PC. Taumatau-kiliki i luga ma filifili mai le lisi "Faʻafou avetaavale ...".
  6. Ua faʻalauiloaina se faʻamalama e ofoina atu ai se filifiliga pe faʻafefea ona faʻafouina le avetaʻavale: fai se suʻesuʻega otometi i luga o le Initaneti pe faʻaalia le ala i se taʻavale na maua mai muamua o loʻo i luga o le PC hard drive. Filifili se filifiliga "Otometi saili mo avetaavale faʻafouina".
  7. Ole faʻavae ole otometi suʻe o avetaavale ile Initaneti e amata.
  8. Afai e maua lata mai, e mafai ona vave faʻapipiʻi.

Afai o le komepiuta le mafai ona iloa otometi ona faʻafouina, ona e mafai lea ona suʻe avetaavale manually e ala i le Initaneti.

  1. Mo le faia o lea, naʻo le tatalaina o le browser ma ave ile totonu o le search engine le igoa o le sound card na faʻapipiʻi i luga o le komepiuta. Ma mai faʻaiuga sailiiliga, alu i le 'upega tafaʻilagi a le leo card gaosi oloa ma download faʻafouga talafeagai i lau PC.

    E mafai foi ona saili i le masini ID. Taumatau-kiliki i le igoa o le leo pepa i le Device Manager. I le mataʻu i lalo lisi, filifili Meatotino.

  2. E matala matala le masini meatotino. Alu ile vaega "Auiliiliga". I le paʻu i lalo pusa i le laufanua "Meatotino" filifili le filifiliga "Meafaigaluega ID". I le eria "Taua" ID o le a faʻaalia. Taumatau-kiliki i soo se mea ma filifili Kopi. A uma lena mea, e mafai ona faapipii le kopiina ID i le masini suʻesuʻe sailiiliga e suʻe avetaavale i luga o le Initaneti. A maua uma faʻafouga, download i latou.
  3. A maeʻa, amata le faʻalauiloa o avetaʻavale lata mai pei ona faamatalaina i luga. Ae ole taimi lea ile faamalama mo le filifilia ole ituaiga o avetaavale suʻesuʻe, kiliki i "Saili mo avetaavale ile komepiuta lenei".
  4. Ua matala se faʻamalama e faʻaalia ai le tuatusi o le nofoaga o le downloadina, ae le faʻapipiʻi avetaʻavale i luga o le hard disk ua faʻaalia. Ina ia aua le tulia faʻasolosolo le auala, kiliki i le ki "Iloilo ...".
  5. Ua matala se faʻamalama lea e te manaʻomia e folau ai i le faʻatonu nofoaga o le faila ma faʻafou avetaavale, filifili ma kiliki "Ua lelei".
  6. A maeʻa ona faʻaalia le tuatusi i le fanua "Saili mo avetaavale i le isi nofoaga"nusipepa "Le isi".
  7. A uma lena, o avetaavale o le laiga nei o le a toe faafou i le taimi nei.

I se faʻaopopoga, atonu e i ai se tulaga o loʻo iloga le leo leo i le Device Manager i se 'aū. O lona uiga, ua uma le masini. Ina ia faʻaavanoaina, kiliki i le igoa ma filifili le filifiliga i le lisi e aliali mai "Faʻamau".

A e le manaʻo e faʻalavelave e faʻaaoga faʻapipiʻi ma le faʻafouina o avetaʻavale, e tusa ma faʻatonuga na avatu i luga, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o mea faʻapitoa e aoga e suʻe ma faʻapipiʻi ai avetaavale. O sea polokalame suʻesuʻeina se komepiuta ma iloa tonu ai lava mea elemene o loʻo misia mai le system, ma a maeʻa ona faia e otometi saili ma faapipiiina. Ae o isi taimi e naʻo le vaifofo i le faafitauli o loʻo fesoasoani i le tusi lesona, o loʻo mulimulitaʻi ile faʻasologa o loʻo taʻua i luga.

Vaai foi: Polokalama mo faapipiiina avetaavale

Afai e i ai se faailoga ofo i tafatafa o le igoa o le leo mea faigaluega i totonu o le Device Manager, o lona uiga e le o ola lelei.

  1. I lenei tulaga, taumatau kiliki i le igoa ma filifili le filifiliga Faafou Configuration.
  2. Afai e le fesoasoani lea mea, ona e toe kiliki lea ile igoa ma filifili Tapē.
  3. I le isi faamalama, faamaonia lau faaiuga i le kiliki "Ua lelei".
  4. A uma lena, ona aveese loa lea ole masini, ona toe suʻe lea e le masini ma toe faʻafesoʻotaʻi. Toe amata lau komipiuta, ma toe siaki pe faʻafefea ona faʻaalia le kata leo i le Device Manager.

Metotia 4: faʻafaigofie le tautua

Atonu e leai se leo i luga o le komepiuta mo le mafuaʻaga e faapea o le tautua e gafa ma taʻalo ua tape. Seʻi tatou saili pe faʻapefea ona faʻatagaina i luga o le Windows 7.

  1. Ina ia mafai ona siaki le faagaoioiga tautua ma, afai e tatau ai, ia mafai ona e alu, alu i le Service Manager. Ina ia faia lea mea, kiliki Amata. Le isi kiliki "Pulea vaega".
  2. I le faʻamalama e matala, kiliki "System ma le Puipuiga".
  3. Le isi, alu i "Pulega".
  4. Ua faʻaalia se lisi o mea faigaluega. Filifili lou igoa "Auaunaga".

    E mafai ona e tatalaina le pule tautua i se isi auala. Vili Manumalo + r. Tatala le faʻamalama Tamoe. Ulufale:

    tautua.msc

    Nusipepa "Ua lelei".

  5. I le mataʻu i lalo lisi, saili le vaega taua "Pupuni Audio". Afai i le malae "Ituaiga amata" aoga le tau Vavaeeseinaae leai "Galuega", ona avea lea o lona uiga o le mafuaʻaga o le leai o se leo pepelo i le taofi le tautua.
  6. Faʻalua-kiliki i le igoa o le vaega e alu i ona fanua.
  7. I le faʻamalama e matala, i le vaega "Lautele" ia a e ma le mea i le fanua "Ituaiga amata" tatau lava ona tu i se filifiliga "Otometi lava". Afai e faʻatulaga se isi taua iina, ona kiliki ai lea ile malae ma filifili le filifiliga e te manaʻomia mai le lisi paʻu i lalo. Afai e te le faia lea mea, ona uma loa lea ona toe amataina le komepiuta, o le a e maitauina le leo toe mou atu ma o le a tatau ona toe amata le auaunaga ile lima. Le isi, fetaomi le faʻamau "Ua lelei".
  8. A maeʻa i le Tautua Pule, toe filifili "Pupuni Audio" ma i le itu tauagavale o le faamalama kiliki i luga Tamoe.
  9. Ua amatalia le tautua.
  10. A maeʻa, e amata loa ona galue le tautua, pei ona faʻaalia e le uiga "Galuega" i le fanua "Tulaga". Manatua foi ile pusa "Ituaiga amata" seti i "Otometi lava".

A maeʻa nei sitepu, e tatau ona aliali mai leo ile komepiuta.

Metotia 5: siaki mo siama

O se tasi o mafuaaga o le komepiuta e le taina leo atonu o se siama siama.

A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, afai o le virus ua leva ona agaʻi atu i le komepiuta, o lona uiga o le siiina o le system ma se antivirus masani ua le aoga. I lenei tulaga, o se mea faʻapitoa aneti-siama faʻaaogaina ma le siakiina ma le faʻamama faʻalavelave galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, Dr.Web CureIt, mafai ona fesoasoani. E le gata i lea, e sili atu le siakiina mai se isi masini, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi i se PC, e tusa o loʻo i ai masalosaloga o faʻamaʻi. I maʻi ogaoga, a le mafai ona e puʻeina mai le isi masini, ia faʻaogaina ni masini puʻeina e faʻagaioi ai le gaioiga.

I le taimi o le suʻeina o le faʻagasologa, mulimuli i fautuaga o loʻo tuʻuina mai e le antivirus.

Tusa lava pe mafai e faʻamanuiaina ma le faʻaitiitia leaga leaga, toe faʻaleleia o le leo, talu ai o le siama e mafai ona faʻaleagaina avetaʻavale poʻo ni faila taua. I lenei tulaga, e manaʻomia le faia o le toe tuʻutuʻu o avetaʻavale, faʻapea foʻi, pe a tatau ai, faia toe faʻafou le polokalama.

Metotia 6: toefuatai ma toe lalaga le OS

Afai e leai se tasi o auala faʻamatala na maua ai se iʻuga lelei ma e te mautinoa o le mafuaʻaga o le faʻafitauli e le o i le akustik, e talafeagai le toe faʻafouina o le faiga mai se faaleoleo pe toe faʻafoʻi atu i se mea na toe faʻatuina. E taua tele le faʻafouina ma le toe faʻafouina tulaga na faia aʻo leʻi amataina faʻafitauli ma le leo, ae le o le taimi mulimuli.

  1. Ina ia toe fuli atu i le toefuataiga tulaga, kiliki Amatama i luga o le lisi e matala "Polokalama uma".
  2. Mulimuli ane, kiliki manuia i luga o faila "Tulaga", "Auauna" ma mulimuli ai kiliki i luga o le aitema Faiga Toefuataiga.
  3. O le mea faigaluega e toefuatai ai faila faila ma tulaga o le a amata ai. Sosoo ai, mulimuli i fautuaga o le a faʻaalia i lona faamalama.

Afai i luga o lau komepiuta e leai se mea toe faʻafouina le faʻatulagaina o mea na faia ae e leʻi tupu le leo faʻalavelave ma e leai se faʻasalalauga tisaini faʻamaumauga, ona e tatau lea ona toe fai le OS.

Metotia 7: leo card خراب

Afai na e mulimulitaʻia faʻatonuga uma o loʻo taua i luga, ae e oʻo lava ina ua maeʻa ona e toe tu mai, le leo e leʻi aliali mai, ona i ai lea o le tulaga lea e mafai ona matou fai atu ma le maualuga maualuga o le tulaga lea o le faʻafitauli o le leaga o le tasi vaega o mea faigaluega a le komepiuta. E foliga mai, o le leai o se leo e mafua mai i se motusia leo leo card.

I lea tulaga, e tatau ona e sailia le fesoasoani a se fomaʻi faapitoa pe suia oe lava le sese o le card card. Ae e te lei sui, e mafai ona muamua suʻega le faʻatinoga o le leo elemene o le komepiuta e ala i le fesoʻotaʻi atu i se isi PC.

E pei ona e iloaina, e tele lava mafuaʻaga e ono leiloa ai le leo i luga o le komepiuta o loʻo tamoe Windows 7. Ae e te leʻi amata foʻia le faʻafitauli, e sili atu le vave saili i le mafuaʻaga. Afai e le mafai ona faia lea mea i le taimi nei, ona taumafai lea e faʻaaoga nisi filifiliga mo le faʻasaʻoina o le tulaga faʻaaogaina le algorithm o loʻo faamatalaina i totonu o lenei tusitusiga, ona siaki lea e vaʻai pe na faʻaalia se leo. O filifiliga e pito sili ona leaga (toe faʻatulagaina le OS ma sui le leo pepa) e tatau ona faia i le mea itiiti lava, pe a fai o isi metotia ua le fesoasoani.

Pin
Send
Share
Send