Le faiga ole SVCHOST.EXE

Pin
Send
Share
Send

SVCHOST.EXE o se tasi o taua taua gaioiga pe a tamoe Windows. Sei o tatou taumafai e iloa poʻo a galuega o loʻo aofia ai i ana galuega.

Faʻamatalaga e uiga i SVCHOST.EXE

E iai le tomai ile SVCHOST.EXE e vaʻai ai ile Task Manager (e alu e kiliki Ctrl + Alt + Del pe Ctrl + Sifi + Esc) i le vaega "Faʻagasologa". Afai e te le matauina elemene ma se igoa faapena, kiliki "Faʻaali faʻasologa o tagata uma e faʻaaogaina".

Mo le faigofie, e mafai ona kiliki i le fanua igoa Igoa ole igoa. O faʻamatalaga uma o loʻo i le lisi o le a faʻavasega i mataʻitusi faʻapitoa. SVCHOST.EXE faʻagasologa e mafai ona galue tele: mai le tasi ma faʻapea teisi manatu e oʻo atu i le leai. Ma o le mea moni, o le numera o gaioiga galue e faʻatino taimi e tasi e faʻatapulaʻa e ala i tapulaʻa o le komepiuta, aemaise lava, le CPU mana ma le aofaʻi o le RAM.

Galuega

O lenei ua matou otooto atu le tele o galuega o le gaioiga i lalo o suesuega. O ia e nafa ma le faagaoioiga o na Windows auaunaga e utaina mai dll faletusi. Mo i latou, o le 'au talimalo عمل, o lona uiga, le faʻagasologa autu. O lona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi mo le tele o tautua e sefe ai le RAM ma le taimi e faʻatumu ai galuega.

Ua uma ona matou iloaina e faʻaaogaina e le SVCHOST.EXE faʻagaioiga tele. Tasi e faʻagaioia pe a amata le OS. O isi mea na totoe e amatalia e le services.exe, o le auaunaga pule. O loʻo fausia poloka mai le tele o auaunaga ma tuʻu ese foʻi le isi SVCHOST.EXE mo i latou taʻitasi. Ole fatuga lea ole faʻaola: nai lo le faʻalauiloaina o se isi faila mo auaunaga taʻitasi, ua faʻaola le SVCHOST.EXE, o loʻo tuʻufaʻatasia ai le vaega atoa o tautua, ona faʻaitiitia ai lea o tulaga ole CPU avega ma le taumafaina o le PC RAM.

Nofoaga faila

Sei o tatou saʻilia le nofoaga o loʻo iai le faila SVCHOST.EXE.

  1. E naʻo le tasi le faila SVCHOST.EXE o loʻo i totonu ole system, seʻi vagana, o le mea moni, na faia faʻalua se kopi faakomepiuta. O le mea lea, ina ia mafai ona saʻili le nofoaga o lenei mea i luga o le malosi faʻavaea, tatou kiliki-kiliki i le Task Manager mo soʻo se igoa SVCHOST.EXE. I le lisi lisi, filifili "Tatala nofoaga e teu ai faila".
  2. Tatalaina Tagata suʻesuʻe i le faʻasinomaga e tu ai SVCHOST.EXE. E pei ona mafai ona e vaʻai mai i faʻamatalaga i totonu o le address address, o le ala i lenei faʻasino, e pei o lenei:

    C: Windows System32

    Faʻapea foʻi i mataupu e seasea tupu, e mafai e le SVCHOST.EXE ona taʻimua i se latou

    C: Windows Muamua ata

    pe i se tasi o tuʻutuʻuga o loʻo i le faʻasino

    C: Windows winsxs

    O lenei SVCHOST.EXE e le mafai ona taʻitaʻia i seisi lisi.

Aisea SVCHOST.EXE utaina le polokalama

I se taimi faʻatusatusa, e masani ona faʻaaoga e tagata faʻaaoga se tulaga o loʻo utaina ai e le polokalame se tasi o SVCHOST.EXE. O lona uiga, e faʻaaogaina se aofaiga tele o le RAM, ma le CPU avega mai le gaioiga o lenei elemene sili atu i le 50%, o nisi taimi e oʻo atu i le 100%, lea ua avea ai le galue i luga o se komepiuta toetoe lava a le mafai. O sea mea e ono maua ai ni mafuaʻaga autu:

  • Suiga o le faʻagasologa i se siama;
  • Le fuainumera tele o taimi e faʻatinoina punaoa-sili auaunaga;
  • Crash a le OS;
  • Faʻafitauli i le Update Center.

O auiliiliga i auala e foia ai nei faʻafitauli o loʻo faamatalaina i seisi mea.

Lesona: O le a le mea e fai pe a utaina e le SVCHOST le faʻagasologa

SVCHOST.EXE - siʻisiʻi

O isi taimi SVCHOST.EXE i le Task Manager e avea ma se siama virus, lea, e pei ona taʻua i luga, aveina le system.

  1. O le faʻailoga autu o le siama gaioiga, lea e tatau ona vave tosina maia le mafaufau o le tagata e faʻaaogaina ai, o se tele tupe faʻaalu o mea a le sisitema punaoa mai ia te ia, ae maise, o se lapoʻa CPU tele (sili atu nai lo 50%) ma RAM. Ina ia fuafuaina pe o le moni poʻo le pepelo SVCHOST.EXE o loʻo utaina le komipiuta, faʻagaioiga Task Manager.

    Muamua, gauai atu i le fanua "Tagata faʻaaogaina". I faʻamatalaga eseese o le OS, e ono mafai foi ona valaʻau Igoa Igoa pe "Igoa Igoa". Naʻo igoa nei e mafai ona fetaui ma SVCHOST.EXE:

    • Auaunaga Lautele
    • Faiga ("system");
    • Galuega i totonu

    Afai e te matauina se igoa tutusa ma le mea o loʻo suʻesuʻeina ma soʻo se isi igoa igoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le igoa o le talaaga o loʻo i ai nei, e mafai ona e mautinoa o loʻo e feagai ma se siama.

  2. E aoga foi le siakiina o le nofoaga o le faila. E pei ona matou manatua, i le tele o mataupu, toe-lua ni tulaga seasea seʻi vagana ai, e tatau lava ona fetaui ma le tuatusi:

    C: Windows System32

    Afai e te mauaina o le faiga e faʻasino i se faʻatonutonu e ese mai mea e tolu na taʻua i luga, ona e mautinoa lava le mafai ona talanoa e uiga i le i ai o se siama i totonu o le polokalama. A maise lava o le siama e taumafai e nana i totonu o se tui "Pupuni". Saili le nofoaga o faila faʻaaoga Avetaavale i le auala na pei ona faamatalaina i luga. E mafai ona faʻaogaina se isi filifiliga. Taumatau-kiliki i luga o le igoa mea i le Task Manager. I le lisi, filifili Meatotino.

    O meatotino matala matala, lea i luga o le laupepa "Lautele" ua maua le tapulaa "Nofoaga". I le isi itu o loʻo tusi ai le ala i le faila.

  3. E i ai foi tulaga o loʻo i ai se faila faila i le mea e tasi o loʻo i ai i le faʻamaumauga o le mea moni, ae ua i ai sina igoa suia, mo se faʻataʻitaʻiga, "SVCHOST32.EXE". E i ai foi mataupu na, ina ia faaseseina ai le tagata faʻaaoga, le au osofaʻiga ae le o le Latina mataitusi "C" faaofi Cyrillic "C" i totonu o le Trojan faila po o le le mataitusi "O" faaofi "0" ("zero"). O le mea lea, e manaʻomia ona e faʻalogo totoʻa i le igoa o le faiga i le Task Manager poʻo le faila na amataina, i Tagata suʻesuʻe. E taua tele le mea lea peʻa e vaʻai atu o loʻo faʻaaogaina tele e le tino lenei mea.
  4. Afai e faʻamaonia le fefe, ma iloa ai o loʻo e feagai ma se siama. Lea e tatau ona aveese i se taimi vave. Muamua lava, e tatau ona e taofi le faiga, aua o isi gaioiga uma o le a faigata, pe a mafai, ona o le avega masini. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga o le virus process in the Task Manager. I le lisi, filifili "Faamaʻa le gaioiga".
  5. Ua faʻalauiloa se tamai faamalama i le mea e te manaʻo ai e faʻamaonia au gaioiga.
  6. A maeʻa lena mea, a le aunoa i le toe faʻafouina, e tatau ona e siiina lau komipiuta ma se antivirus polokalame. E sili le faʻaaogaina o le Dr.Web CureIt talosaga mo nei faʻamoemoe, o le sili lea ona faʻamaonia i le taua e tau ai se faʻafitauli o lea lava natura.
  7. Afai e le fesoasoani le faʻaaogaina, e tatau ona e tapeina le faila. Ina ia faia lenei mea, pe a maeʻa le faʻagasologa, tatou te oʻo atu i le nofoaga lisi o le mea, taumatau kiliki i luga ma filifili Tapē. A manaʻomia, ona i lea o faʻatalanoaga pusa faʻamaonia le faʻamoemoe e tape le aitema.

    Afai o le siama poloka le faʻatulagaina taualumaga, ona toe amata le komipiuta ma ulufale i le Safe Mode (Sifi + F8 pe U8 i le boot). Faʻafuʻaina le faila i le faʻaaogaina o le algorithm o loʻo i luga.

O le mea lea, na matou mauaina o le SVCHOST.EXE ose taua lea o le Windows system process e nafa ma le fegalegaleai ma auaunaga, e faʻaitiitia ai le taumafaina o sisitema punaoa. Ae o nisi taimi o lenei faiga e mafai ona fai ma siama. I lenei tulaga, i se isi itu, o loʻo faʻamalepeina uma sua mai le sisitema, lea e manaʻomia ai le faʻaaogaina vave e faʻaaoga e faʻateʻa ai le sui leaga. I se faʻaopopoga, o loʻo iai tulaga e mafua mai ona o ni mea faʻaletonu pe leai se lelei, na mafai ai e le SVCHOST.EXE ona avea ma faʻafitauli.

Pin
Send
Share
Send