Fausia se tala manino ile Paint.NET

Pin
Send
Share
Send

O le polokalama fua a le Paint.NET e le tele ni faʻailoga pei o le tele o isi ata ata. Ae ui i lea, e mafai ona e faia se manino malamalama i le ata ma lona fesoasoani e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Sii maia le lomiga lata mai o le Paint.NET

Auala e faʻatupu ai se tala manino ile Paint.NET

O lea la, e te manaʻomia se mea patino i le ata ina ia manino se talaaga nai lo le oi ai nei. O metotia uma o loʻo iai se faʻavae tutusa: vaega o le ata e tatau ona manino na o le tape. Ae o le mafaufau i foliga o le uluaʻi talaaga, e tatau ona e faʻaaogaina ni mea eseese Paint.NET.

Metotia 1: Faʻaesea Maneta taula

O le talaaga e te tapeina e tatau ona filifilia ina ia le paʻi le mea autu. Afai tatou te talanoa e uiga i se ata ma se paʻepaʻe pe o le tutusa ituaiga, e leai ni vaega eseese, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le mea faigaluega Maneta taula.

  1. Tatala le ata manaʻomia ma kiliki Maneta taula i le faʻailo.
  2. Ina ia filifilia se tala i tua, naʻo le kiliki i luga. O le ae vaʻai i se faʻapitoa stensil i tafatafa o le pito o le mea autu. Ia iloilo lelei le vaega filifilia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i la matou mataupu Maneta taula puʻeina ni nai nofoaga i luga o le mug.
  3. I lenei tulaga, e te manaʻomia le faʻaititia te laititi le lagona lelei seʻia faʻasaʻoina le tulaga.

    E pei ona outou vaʻaia, o le taimi nei o le solofanua e saʻo tonu lava i autafa o le lio. Afai Maneta taula i le ese itu tauagavale fasi o le tala faʻataʻamilomilo i autafa o le mea autu, ona mafai lea ona e taumafai e faʻaopopo le faʻaitagofie.

  4. I nisi o ata, e mafai ona vaʻaia le pito i tua o loʻo i totonu o le mea autu ma e le vave tu i fafo. Na tupu lenei mea ma le paʻepaʻe paʻepaʻe i totonu o le au o la matou mug. Ina ia faʻaopopo i le vaega filifilia, kiliki "Faʻapotopotoga" ma kiliki ile eria manaʻo.
  5. A faʻamalamalamaina mea uma e tatau ona manino, kiliki Faʻatonutonu ma le "Manino filifiliga", pe naʻo le kilia lau faamau Del.
  6. O lona iʻuga, o le ae mauaina se talaʻaga i le faʻatulagaga o se laupapa laupapa - o le auala lea e faʻaali ai le vaʻaiga. Afai e te matauina i se mea e iʻu ina le tutusa, e mafai ona e faʻaleaogaina le gaioiga i le kilikiina o le ki faʻamau ma aveese mea le atoatoa.

  7. E tumau e faʻasaoina le iʻuga o au galuega. Kiliki Faila ma le Vagana E pei.
  8. Ina ia faatumauina le manino, e taua le sefe o le ata ile tualga GIF pe PNG, ma le mea mulimuli e sili atu lea.
  9. O mea taua uma e mafai ona tuua i le le mafai. Kiliki Ua lelei.

Metotia 2: seleselega i filifiliga

Afai tatou te talanoa e uiga i se ata ma se eseese talaaga, lea Maneta taula e le pule, ae i le taimi lava e tasi e tele le mea autu pe e te sili atu ile homogen, ona e mafai lea ona filifilia ma selesele mea uma.

Fetuunai le lagona pe a tatau ai. A o mea uma e te manaʻomia o loʻo faʻamamaina, na o le kiliki "Fanua i le filifiliga".

O le mea la ua tupu, o mea uma lava e le iai i le itu filifilia o le a aveʻesea ma toe suia i se tala faʻaali manino. E naʻo le faʻasaoina le ata i foliga PNG.

Metotia 3: Faʻaesea Faaaogaina Lasso

O lenei filifiliga e fetaui lelei pe a fai o oe o feagai ma le le mautonu i tua ma le autu autu lava e le mafai ona puʻeina Maneta taula.

  1. Filifili meafaigaluega Lasso. Faapipii i luga o le pito o le mea manao, uu i lalo i le itu tauagavale isumu ma liʻo ia tutusa e mafai.
  2. Jagged pito e mafai ona fetuunai. Maneta taula. Afai e le filifilia se fasi filifilia, ona faʻaaoga lea ole auala "Faʻapotopotoga".
  3. Ou masani Toʻesega mo le talaʻaga na puʻeina Lasso.

    Aua nei galo le faʻaitiitia o mea faʻapitoa, e sili atu le tuu lelei o mea faʻapitoa Maneta taula.

  4. Kiliki "Fanua i le filifiliga" e faʻatusa ma le metotia muamua.
  5. Afai ei ai ni patupatu i se mea, ona e faʻaali atu lea Maneta taula ma tape, pe faʻaaoga Tape.
  6. Sefe i le PNG.

O nei faigofie metotia mo le fausiaina manino o se ata i le ata e mafai ona faʻaaogaina i le Paint.NET. Pau mea e te manaʻomia o le mafai ona fesuiaʻi i le va o mea eseese meafaigaluega ma le mafaufau lelei pe a filifilia pito o le mea e manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send