Vaʻai lisi amata i le Windows 7

Pin
Send
Share
Send

Polokalama autoload faʻatagaina talosaga mo ia ua faʻatulagaina e amata pe a amata le faʻagaioiga sisitema, e aunoa ma le faʻatali mo le tagata faʻaaogaina e faʻagaoioiga latou lima. O se aoga aoga sili lea e sefe ai le taimi i luga le faʻaaoga o mea e manaʻomia e le tagata i taimi uma e amata ai le polokalama. Ae, i le taimi lava e tasi, e masani lava o faʻagasologa e le manaʻomia e le tagata o loʻo i le amataga. O le mea lea, latou le aoga utaina le faiga, faʻalemu lemu le komipiuta. Sei o tatou iloaina faʻafefea ona maimoaina le autorun lisi i le Windows 7 i auala eseese.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻaleaogaina polokalame autorun i le Windows 7

Tatala lisi amata

E mafai ona e vaʻavaʻai i le autorun lisi faʻaaogaina punaoa i totonu o le tino poʻo le faʻaaogaina o le lona tolu vaega.

Metotia 1: CCleaner

Toetoe o faʻaonapo nei faʻaaogaina mo le faʻaleleia atili o le komipiuta lagolago lagolago autorun lisi faʻatautaia. Tasi le aoga aoga o le CCleaner polokalama.

  1. Faaoso CCleaner. I le itu tauagavale o le tusi talosaga, kiliki i le tusi "Auauna".
  2. I le vaega amata "Auauna" alu atu i le laupepa "Amataga".
  3. O le faʻamalama o le a tatalaina i luga o le pusa "Pupuni"lea o le a faʻaalia ai se lisi o polokalama faʻapipiʻi i luga o komipiuta. Mo talosaga ma igoa ile koluma Malosiaga aoga le tau Ioeua faʻagaioia le autostart function. Elemene o loo taua ai lenei taua e le faʻaaliga Leaie le aofia i le fuainumera o otometi utaina polokalame.

Metotia 2: Autoruns

O loʻo i ai foʻi se vaʻaiga vaʻai-auga aoga Autoruns, lea e faʻapitoa i le galulue ma le amataina o elemene eseese i totonu o le faʻatulagaina. Sei o tatou vaʻai faʻafefea ona e vaʻai i le amataga lisi i totonu.

  1. Taumafai le Autoruns aoga. O loʻo atagia le polokalame mo autostart aitema. Ina ua uma le siakiina, e vaʻai i le lisi o talosaga e otometi avega pe a amata le faʻafoega o le polokalama, alu i le tab "Loka".
  2. Lenei laupepa faʻaali polokalama ua faʻaopopo i le amataga. E pei ona e vaʻai, e vaevaeina i ni vaega, e fuafua i le mea tonu o loʻo faʻamau ai le galuega autostart: i totonu o le lesitala ki poʻo i totonu o faʻapitoa amataga faila i luga o le hard drive. I lenei faamalama, e mafai foi ona e vaʻai i le nofoaga tuatusi o talosaga i latou lava, e amata otometi.

Metotia 3: Tamoe faʻamalama

O lenei tatou agai i ala e vaʻai i le lisi o amataga faʻaaoga le fausia-i totonu o mea faigaluega o le faiga. Muamua lava, o lenei e mafai ona faia e ala i le setiina o se tulafono faʻatonu i le faamalama Tamoe.

  1. Valaau le faʻamalama Tamoee ala i le faʻaogaina o se tuʻufaʻatasiga Manumalo + r. Ulu atu i le faatonuga nei i le fanua:

    msconfig

    Kiliki "Ua lelei".

  2. Se faʻamalama e iai le igoa "Fetuunaiga o System". Alu i le tab "Amataga".
  3. Lenei laupepa maua ai se lisi o mea amata. Mo na polokalame, faafeagai igoa o loʻo siakiina, o le autostart function ua amataina.

Faiga 4: Pulea Vaega

I le faʻaopopoga, i le system config window, ma o lea la i le laupepa "Amataga"mafai ona maua e ala atu i le faʻatonutonu vaega.

  1. Kiliki le ki Amata i le pito i lalo tauagavale o le lau. I le lisi e matala, alu i le tusi "Pulea vaega".
  2. I le Control Panel window, agai i le vaega "System ma le Puipuiga".
  3. I le isi faamalama, kiliki i luga ole igoa igoa. "Pulega".
  4. Ua matala se faʻamalama ma se lisi o mea faigaluega. Kiliki le ulutala "Fetuunaiga o System".
  5. O le faʻatulagaina o faʻamalama amata le amataga, lea, e pei ona i le faiga muamua, alu i le tab "Amataga". A maeʻa, e mafai ona e maitauina le lisi o mea amata i Windows 7.

Metotia 5: suʻe amataga amata tuatusi

O lenei ia tatou iloa tonu lava poʻo fea o tusia ai le autoload i le Windows 7. O auala puʻupuʻu e aofia ai se fesoʻotaʻiga i le tulaga o polokalame i luga o le hard drive o loʻo i totonu o se faila faʻapitoa. O le faʻaopopoga o se auala 'alo ma se fesoʻotaʻiga e faʻatagaina ai oe e download le polokalame otometi pe a amata le OS. O le a matou fuafuaina pe faʻapefea ona ulufale i se faila.

  1. Kiliki le ki Amata I le lisi, filifili se mea sili ona maualalo - "Polokalama uma".
  2. I le lisi o polokalame, kiliki i luga ole faila "Amataga".
  3. O se lisi o polokalama e faʻaopopoina i le amataga faila e tatalaina. O le mea moni o le a mafai ona i ai ni tele faʻapipiʻi i luga o le komepiuta: mo tagata e faʻaaogaina tagata taʻitoʻatasi taʻitasi ma se faʻasalalauga masani mo tagata uma e faʻaaogaina le polokalama. I le lisi Amata auala puʻupuʻu mai le tufaʻaga fefaʻasoaʻi ma mai le faila o le aufaʻamatalaga o loʻo iai nei e tuʻufaʻatasi i le tasi lisi.
  4. Ina ia tatalaina le autorun direktori mo lau teugatupe, kiliki i le igoa "Amataga" ma i le anotusi menu filifili "Tatala" pe Tagata suʻesuʻe.
  5. Ua faalauiloa se faila i totonu e i ai auala 'alo ma fesoʻotaʻiga i ni faʻapitoa talosaga. Talosaga faamatalaga o le a otometi ona aveina na o le pe a fai o le polokalama lesitala ma le teugatupe oi ai nei. Afai e te alu i seisi faʻamatalaga Windows, e le amataina otometi nei polokalame. O le tuatusi template mo lenei faila e pei ona taua i lalo:

    C: Tagata e faaaogaina Faʻamatalaga a le Tagata AppData Roaming Microsoft Windows Amata Menu Polokalame Amatamata

    O le mea masani, nai lo le tau Tagata Faʻamatalaga Faʻamatalaga oe manaʻo e faʻaofi se igoa faʻapitoa igoa i totonu o le polokalama.

  6. Afai e te fia alu i le faila mo faila uma, ona kiliki ai lea ile igoa "Amataga" i le lisi o lisi polokalame Amata kiliki taumatau. I le anotusi menu, taofi le filifiliga "Tatala le lisi masani mo tagata uma" pe "Suʻesuʻe i se lisi masani mo tagata uma".
  7. O le faila o le a tatalaina le mea e i ai ala 'alo ma fesoʻotaʻiga i polokalama ua fuafuaina mo le amataina. O nei talosaga o le a faalauiloa pe a amata le faʻagaioia faiga, tusa lava poʻo le a le teugatupe e faʻaaoga e le tagata faʻaaoga. O le tuatusi o lenei faʻamatalaga i totonu o le Windows 7 e faʻapea:

    C: ProgramData Microsoft Windows Amata Menu Polokalame Amatamata

Metotia 6: o le resitala

Ae, pei ona outou matauina, o le numera o auala 'aveina faʻatasi i uma amataga faila e laʻititi tele nai lo le faʻaaogaina i le lisi lisi, na tatou matauina i le faʻatulagaina o le faʻamalama faʻatulagaina po o le faʻaaogaina o isi mea aoga. E mafua mai i lenei mea o le autorun e mafai ona lesitala e le gata i vaega faapitoa, ae o lesitala lala. Sei o tatou sailia pe faʻafefea ona e vaʻai i amataga amata i le Windows 7 resitala.

  1. Valaau le faʻamalama Tamoee ala i le faʻaogaina o se tuʻufaʻatasiga Manumalo + r. I lona fanua, ulu atu i le faʻaaliga:

    Resitala

    Kiliki "Ua lelei".

  2. Amata le lesitala faatonu faamalama. Faʻaaoga le laʻau e pei o le taiala i le lesitala vaega o loʻo i le itu tauagavale o le faʻamalama, alu i le vaega HKEY_LOCAL_MACHINE.
  3. I le mataʻu i lalo lisi o vaega, kiliki i le igoa FOFO.
  4. Le isi, alu i le vaega Microsoft.
  5. I totonu o lenei vaega, i le lisi e tatala, vaʻai mo le igoa "Pupuni". Kiliki i luga.
  6. Ma le isi, alu i le igoa "Faʻaaliga i le taimi nei".
  7. I le lisi fou, kiliki i le igoa vaega "Tamoe". A maeʻa lena, i le itu taumatau o le faʻamalama, se lisi o tusi talosaga o loʻo faʻaopopo autoload e ala i se faʻamatalaga i totonu o le system registry o le a faʻaalia.

Matou te fautua atu, a aunoa ma le tele o le manaʻomia, ia aua nei faʻaaogaina le auala lea e vaʻai ai mea amata amata ulufale i se lisiti i le lesitala, aemaise pe a fai e te le o mautinoa ile poto ma tomai. Lenei e mafua mai i le mea moni o suiga i faʻamaumauga lesitala mafai ona oʻo atu ai i le faʻanoanoa tele mo le faiga atoa. O le mea lea, le vaʻaia o nei faʻamatalaga e sili le faia peʻa faʻaaogaina tisapani vaega poʻo ala i le polokalame faʻamalama faʻamalama.

E pei ona e vaʻai, e tele auala e mafai ona vaʻaia ai le lisi amata i totonu o le Windows 7. O le mea moni, faʻamatalaga atoa e uiga i lenei e sili atu faigofie ma sili atu ona faigofie ona mauaina i le faʻaaogaina faʻaaogaina vaega lona tolu. Ae o i latou e le manaʻo e le manaʻomia e faʻapipiʻi nisi polokalama e mafai ona sailia le manaʻomia faʻamatalaga e faʻaaogaina ai le fausia-i OS mea faigaluega.

Pin
Send
Share
Send