Faʻaogaina Tunngle

Pin
Send
Share
Send

Tunngle o se sili lauiloa ma sailia-auaunaga auaunaga ia i latou e fiafia e tuuto atu o latou taimi i taʻaloga taʻaloga. Ae le iloa uma tagata e faʻaaogaina le saʻo lenei polokalame. O le mea lenei o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

Faamauina ma seti

E tatau ona muamua lesitala i luga o le tulaga aloaia Tunngle 'upega tafaʻilagi. O lenei teugatupe o le a faʻaaogaina e le gata mo fegalegaleaiga ma le tautua tautua. O lenei talaaga o le a fai ma sui o le tagata taalo i luga o le server, o isi tagata faʻaoga o le a latou iloaina o ia e ala i le ulufale atu ulufale. Ma e taua le faʻalatalata i le resitalaina faʻagasologa matua mamafa.

Faitau atili: Faʻafefea ona lesitala ile Tunngle

Le isi, e te manaʻomia e faʻatulaga le apalai aʻo leʻi amataina. Tunngle o loʻo i ai se sili atamamai faʻagaioiga o loʻo manaʻomia le suia soʻo tapulaʻa tapulaa. Lea e naʻo le faʻapipiʻi ma le faʻatinoina o le a le aoga le polokalama - e te manaʻomia e fetuunai ni vaega patino. A aunoa ma i latou, o le faiga e tele lava ina le mafai ona aoga, o le a le faʻafesoʻotaʻi i le taʻaloga tautua sao, e ono i ai lago ma fesoʻotaʻiga faʻaletonu, faapea foi ma isi tele mea sese. O lea e taua tele le faia o tulaga uma aʻo leʻi amataina le amataga, faapea foʻi ma lona faiga.

Faitau atili: Tatala se uafu ma faʻalautele Tunngle

A maeʻa uma tapenaga e mafai ona e amata le taʻaloga.

Fesootaiga ma taʻaloga

Pei ona e iloa, ole galuega autu a Tunngle o le tuʻuina atu le mafai ona taʻalo multiplayer ma isi tagata faʻaaoga i nisi taʻaloga.

A maeʻa, e tatau ona e filifilia le ituaiga o mea e fiafia i ai i le lisi i le itu tauagavale, ina ua maeʻa le lisi o 'auʻaunaga mo taʻaloga eseese o le a faʻaalia i le ogatotonu vaega. Lenei oe manaʻomia le filifilia o se tasi e te fiafia iai ma fai se fesoʻotaʻiga. Mo se faʻamatalaga faʻamasani i le faiga, e i ai seisi faʻavae.

Lesona: Faʻafefea ona taʻalo e ala i le Tunngle

A le fesoʻotaʻiga i le server e le aoga, e mafai ona e tapunia le laupepa e ala i le kiliki i luga o le koluse.

Ole taumafai e fesoʻotaʻi ile server o le isi taʻaloga e iʻu ai ile leiloa o le fesoʻotaʻiga ma le mea tuai, talu ai e naʻo Tunngle mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi server ile taimi.

Lautele foliga

Faʻaopopo i taʻaloga, Tunngle e mafai foʻi ona faʻaoga e fesoʻotaʻi ma isi tagata faʻaaogaina.

A maeʻa se fesoʻotaʻiga faʻatatau i le server, o le a talanoa mo tagata taʻitoʻatasi. E mafai ona faʻaoga e fetaui ma isi tagata o loʻo fesoʻotaʻi atu i lenei taʻaloga. Tagata taaalo uma o le a vaʻai i nei feʻau.

I le itu taumatau oe mafai ona vaʻaia se lisi o tagata e fesoʻotaʻi i le sapalai ma e ono i ai i le gasologa o le taʻalo.

I le taumatau-kiliki i luga o soʻo se lisi o lenei mea, e mafai e le tagata faʻaaogaina ona faia le tele o gaioiga:

  • Faʻaopopo i lau lisi o uo e talatalanoa ma fesoʻotaʻi mo se fesoʻotaʻiga i le lumanaʻi.
  • Faaopopo i le laina uliuli pe a le fiafia le tagata taalo i le tagata faʻaaoga ma faamalosia o ia e le amanaiaina o ia.
  • Tatala le talaʻaga a le tagata taʻalo i totonu ole masini suʻesuʻe, e te vaʻai ai i auiliiliga faʻamatalaga ma tala fou i luga ole puipui a le tagata faʻaaoga.
  • E mafai foʻi ona toe fetuunai le faʻavasegaina o tagata i totonu ole talatalanoaga.

Mo fesootaiga, e tele faʻapitoa faʻamau o loʻo tuʻuina atu foʻi i le pito i luga o le tagata faʻatau.

  • Muamua o le a tatalaina le Tunngle fono i se masini suʻesuʻe. O iinei e mafai ona maua tali i au fesili, talanoaga, maua uo mo le taʻaloga, ma sili atu.
  • Lona lua o le faʻatulagaina o taimi. A kiliki se faʻamau, e tatalaina le itulau itulau Tunngle, i le mea e faʻapipiʻi ai se kalena faʻapitoa, lea e tuʻuina atu faʻapitoa mea na tutupu e tagata faʻaaogaina latou lava i aso eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o aso fanau o taʻaloga e masani ona faʻamanatuina iinei. E ala i le faʻatulagaina, mafai ona faʻaaoga e tagata faʻaaoga le taimi ma le nofoaga (taʻaloga) e aoina ai tagata fiafia o tagata taʻalo ina ia mafai ona faʻatupeina sili atu tagata i se taimi.
  • O le lona tolu ua faʻaliliu i se talatalanoaga faʻaitulagi, i le tulaga o le CIS, o le itulagi-faʻamatala itulagi o le a filifilia. O lenei galuega faʻatulagaina se talatalanoa faʻapitoa i le ogatotonu o le tagata maʻi, e le manaʻomia se fesoʻotaʻiga i soʻo se mea e tautua ai. E taua le maitauina, e masani ona tuufua ii, talu ai o le tele o tagata faʻaaoga pisi i taʻaloga. Ae masani o le mea sili e mafai ona maua se tasi ii.

Faafitauli ma Fesoasoani

I le tulaga o faʻafitauli pe a fegalegaleai ma Tunngle, e mafai e le tagata faʻaaoga le faʻamau o le sapalai faapitoa. Na ia valaau "Aua le Fefe", o loʻo tu i le itu taumatau o le polokalame i le laina ma laina autu.

A e kiliki i lenei faʻamau i le itu taumatau, e tatalaina se vaega faʻapitoa ma tusitusiga aoga mai le faʻalapotopotoga o le Tunngle e fesoasoani e foia nisi faʻafitauli.

O faʻamatalaga o loʻo faʻamoemoe e faʻalagolago i le vaega o le polokalame o le tagata o loʻo i ai ma le faʻafitauli sa ia fetaiaʻi. O le polokalama otometi fuafua o le vaega o le tagata taalo tautevateva luga o se malfunction, ma faaali atu le talafeagai fautuaga. O nei faʻamaumauga uma na ulufale mai e le au faʻaaogaina latou lava e faʻavae i luga o lo latou poto masani i faʻafitauli tutusa, ma e masani ona avea ma fesoasoani lagolago.

O le vaivaiga autu o le fesoasoani e toetoe lava faʻaalia i le Igilisi, ma faʻafitauli e mafai ona tupu pe a leai se malamalama.

Faaiuga

O mea uma na masani a ai le polokalame a le Tunngle. E taua le maitauina o loʻo faʻalautele le lisi o foliga mo i latou e umiaina laisene polokalame - o le tapulaʻa maualuga e mafai ona mauaina e ala i le mauaina o le Premium. Ae faʻatasi ai ma le tulaga masani o le teugatupe, e lava avanoa mo le taʻaloga faʻanofo lelei ma e le itiiti se fesoʻotaʻiga ma isi tagata faʻaaoga.

Pin
Send
Share
Send