Faiga faʻa-smartphone le Lenovo A526

Pin
Send
Share
Send

Telefoni feaveaʻi na gaosia e Lenovo, i le tele o tausaga o lona i ai, ua nofoia se vaega tele o le maketi mo gadgets faaonapo nei. E oʻo lava i tali gaosi oloa na maua mai i aso ua leva, ma faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga manuia A526, o loʻo faʻaauau pea ona galue lelei. O nisi faʻatamala i le tagata faʻaaogaina mafai ona laveaʻiina naʻo latou vaega polokalama. O le mea e lelei ai, ma le fesoasoani a le firmware, o lenei tulaga e mafai ona faʻasaʻoina i se isi tulaga. O loʻo faʻatalanoaina le tusitusiga ni auala sili ona aoga e toe faʻatu ai le Android i luga o le Lenovo A526.

I le mulimulitaʻi i faʻatonuga faigofie, e mafai ona e toe faʻaleleia le gaioiga o le Lenovo A526, na le mafai ai ona amata masani, ma e aumai foʻi nisi gaioiga faʻaopoopo i le fesoasoani a le polokalame fou. I lenei tulaga, ao le i agai atu i le faʻafoliga o le masini, o mea nei e tatau ona mafaufauina.

Soo se taualumaga i luga o vaega o le telefoni faʻamanatu tauaveina nisi lamatiaga. O le tagata e faʻatautaia le firmware e aveina le tiute atoa mo iʻuga! O le na faia le punaoa ma le tusitala o le tusiga e le nafa ma le ono le lelei taunuuga!

Sauniuniga

Ae mo se isi lava faʻataʻitaʻiga Lenovo, ae e te leʻi faia le faʻasologa firmware A526, e tatau ona e faia nisi sauniuniga gaioiga. E manino ma saʻo le aʻoaʻoga o le a aloese mai mea sese ma faigata, faapea foi ma le muai fuafuaina le manuia o mea e tutupu.

Avetaavale faapipiiina

I le toetoe lava o tulaga uma pe a manaʻomia e toe faʻafou pe faʻafou le masini komepiuta a le Lenovo A526 smartphone, o le a manaʻomia le faʻaaogaina o le SP Flash Tool, o se tasi o meafaigaluega sili ona aoga mo le galulue ma faʻamanatu vaega o masini MTK. Ma o lona uiga le iai o se avetaavale faʻapitoa i totonu ole system. O sitepu e tatau ona e laasia e faʻapipiʻi ai vaega taua o loʻo faʻamatalaina i le tusitusiga:

Lesona: Faʻapipiʻi avetaavale mo Android firmware

O le afifi ma avega talafeagai e mafai ona laʻuina mai i le sootaga:

Sii avetaavale mo firmware Lenovo A526

Faiga faaleoleo

A kilia Android telefoni, o le mea e manatua ai le masini e toetoe lava a kilia i taimi uma, e mafua ai le leiloa o faʻamatalaga a le tagata, o lea la e manaʻomia se kopi faaleoleo, e mafai ona fausia e faʻaaoga se tasi o metotia faʻamatalaina i le tusitusiga:

Lesona: Faʻafefea ona faaleoleo Android masini muamua firmware

Aʻo vaʻai totoʻa pe a galulue ma Lenovo A526 e tatau ona tuʻuina atu i le faʻafoeina vaega. Le lalolagi. O le faʻaputuga o lenei vaega, na faia i luma o le firmware ma sefe i totonu o se faila, o le a fesoasoani e faʻasao le tele o taimi ma taumafaiga pe a toe faʻaleleia le fesoʻotaʻiga uaealesi, ua motusia i le mea e tupu le faʻatulagaina Android pe ona o isi mea sese na tutupu i taimi o faʻaletonu ma le vaega vaega o le masini.

Firmware

O le tusitusi o ata i le manatuaina o le Lenovo MTK smartphones, ma le A526 model e le o se tuʻusaunoaga iinei, e masani lava e le faʻaalia ni faigata pe a sao le tagata e filifilia le faʻasologa o polokalame faʻaaogaina ma filifiliga mo faila o loʻo faʻaaogaina. E pei lava o le tele o isi masini, Lenovo A526 e mafai ona moliu i le tele o auala. Mafaufau ile mea tele ma sili ona taatele.

Faiga 1: Fale gaosi Toe faaleleia

Afai o le mafuaʻaga o le firmware o le na o le toe faʻaleleia le tulaga aloaia o Android, fufulu le faʻapipiʻi mai le tele o otaota polokalama ma toe faʻafoʻi mai i le setete "i fafo atu o le pusa", ia le itiiti ifo i le faʻatatau i le polokalama, atonu o le faigofie o le auala e faʻatino ai gaioiga o le faʻaaogaina o le toe faaleleia siosiomaga faʻapipiʻi e le gaosi oloa.

  1. Faigata i le faʻaaogaina o le metotia mafua ai le sailiga o se mea talafeagai polokalama afifi fuafuaina mo faʻapipiʻiina e ala i le toe faaleleia. O le mea e lelei ai, na matou mauaina ma faʻataʻatia ma le faʻaeteete se fofo talafeagai i le ao teuina. Sii mai le faila manaomia * .zip E mafai ona e mulimuli i le soʻotaga:
  2. Tikia aloaia le Lenovo A526 firmware mo le toe faaleleia

  3. A uma ona e siiina le sifi afifi, e tatau ona e kopiina, LE FAATULAGAINA i le aa o le memory card na faʻapipiʻi i totonu o le masini.
  4. Aʻo le i faia nisi togafiti, e manaʻomia le faʻatumu atoa o le maa o le masini. Lenei o le a alofia ai faʻafitauli e ono pe a faʻataunuʻu le faʻagaioiga i se taimi patino ma e le lava le malosi e faʻamaeʻaina ai.
  5. O le isi o le ulufale atu i le toe faaleleia. Ina ia faia lenei mea, i luga o le moli matala telefoni, e lua ki o loʻo faʻamalosi faʻatasi: Fua ma le "Taumafa".

    E tatau ona e uuina ia faʻamau seiloga e oʻo mai le faʻamalosi ma o le laupepa mata e aliali mai (5-7 sekone). Ona sosoo ai lea ma le download i le toe faaleleia siosiomaga.

  6. Faapipiiina afifi e ala i le toe faaleleia o loʻo faia e tusa ai ma faʻatonuga ua maeʻa ona tusia i le tusitusiga:
  7. Lesona: Faʻafefea ona e moliu Android ile toe faʻaleleia

  8. Aua nei galo e fufulu vaega "faʻamatalaga" ma le "cache".
  9. Ma na o le tuʻuga na, faʻapipiʻi le polokalama i le filifilia o le aitema i le toe faaleleia "faʻaaoga le lata mai le sdcard".
  10. O le faʻagasologa o le faʻafoiina o faila e tau atu i le 10 minute, ma a maeʻa ona maeʻa, ona e manaʻomia lea e aveese le masini a le masini, faapipiiina i tua ma amata le A526 i le umi fetaomi o se faʻamau "Taumafa".
  11. Ina ua mavae se amataga faʻafou umi (e uiga i le 10-15 minute), e faʻaalia le telefoni i luma o le tagata faʻaaoga i le setete o le polokalama e pei ona maeʻa se faʻatau.

Faiga 2: SP Flash Meafaigaluega

O le faʻaaogaina o le SP Flash Tool mo faʻamamaina o le masini i le fesili atonu o le sili aoao auala mo le toe faʻafouina, faʻafouina, ma le toe tuʻuina mai o polokalama.

Ona o le umi taimi ua alu talu le faʻamutaina le telefoni, leai ni polokalama faʻafouina e tuuina atu e le tagata gaosi. O le fuafuaga mo le faʻamatuʻuina atu o faʻamaumauga i luga o le upega tafailagi aloaia o le gaosi oloa faʻataʻitaʻiga A526 ua misi.

E taua le maitauina o se mea itiiti na faʻamatuʻu mai i le taimi o le masini taamilosaga.

I le faʻaaogaina o faʻamatalaga i lalo, ua mafai ona tusi i le firmware aloaia i le manatua o se masini e toetoe lava i soʻo se tulaga, e aofia ai le le mafai ona faʻaaogaina, ona o le lavea o Android poʻo isi faʻafitauli faafitauli.

  1. O le mea muamua e tatau ona e vaʻaia o le downloadina ma le tatalaina i totonu o se isi laupepa le firmware aloaia o le lomiga lata mai, ua fuafuaina mo le puʻeina i le masini e ala i le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le sootaga:
  2. Tikia aloaia le SP Flash Tool firmware mo Lenovo A526

  3. Ona o le i ai o le le o mea fou meafaigaluega o mea i le telefoni, e le o le fou lomiga o le aoga o le a manaʻomia mo faʻagaioiga ma lona manatua. Fofo Faamaonia - v3.1336.0.198. O le faʻapipiʻiina o le faʻamaumauga ma le polokalame, e tatau ona laʻeina faʻapipiʻi i se isi faila e avanoa i le sootaga:
  4. Sii mai le SP Flash Tool mo le Lenovo A526 firmware

  5. Ina ua uma ona saunia faila e tatau ai, le SP Flash Tool e tatau ona faʻalauiloa - na o le faaluaina kiliki le faila ma le agavale agavale isumu Flash_tool.exe I le faʻasinomaga ma faila polokalama.
  6. A maeʻa le polokalame, o le a e manaʻomia le faʻaopopo o se faʻasalalau faʻasalalau faʻapitoa o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i vaega o loʻo i totonu o le telefoni ma o latou tuatusi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faʻamau "Faasalalauga-utaina". Ona faʻaali mai lea o le ala ile faila MT6582_scatter_W1315V15V111.txto loʻo i totonu o le faila ma le mea le faʻaaogaina o le firmware.
  7. Ina ua uma gaioiga i luga, o fanua o loʻo i ai igoa o le masini mea e manatua ai vaega ma o latou tuatusi o loʻo faʻatumuina i mea taua.
  8. A uma ona siaki le mea moni o le faapipiiina o siaki i uma siaki pusa latalata i igoa o vaega, kiliki "Sii mai", e tuʻu ai le SP Flash Tool i le faʻavasegaga auala e fesoʻotaʻi ai le masini.
  9. Faʻafesoʻotaʻi le telefoni i le USB port o loʻo fai i le maa faʻamoe.
  10. O le faagasologa o le pueina faʻamatalaga o le a amata otometi pe a uma ona iloa le masini i totonu o le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faʻapipiʻi le maa i totonu o le masini fesoʻotaʻi i le PC.
  11. A o tamoe le polokalama, e le mafai ona motusia le masini mai le PC ma faʻamau ni ki i luga. O le alualu i luma o le firmware faagasologa e faʻamaonia i le faʻatumuina alualu i luma pa.
  12. I le maeʻa o faʻatinoga uma e tatau ai, o le polokalama faʻaali se faʻamalama "Download Lelei"faʻamautuina le manuia o le faʻagaioiga.
  13. I le tulaga o mea sese i le taimi o le polokalame faagaoioia i le auala "Sii mai", e tatau ona vavaeeseina le masini mai le PC, aveese le maʻa ma toe fai tulaga na i luga, amata mai le ono, ae nai lo le le faʻamau "Sii mai" i lenei laasaga onaomi le faamau "Firmware-> Faʻalelei".
  14. A maeʻa ona tusi le polokalama i le masini, e tatau ona e tapunia le faamalama faʻamaonia i le SP Flash Tool, motusia le telefoni mai le PC ma amata i le umi tuʻi le faʻamau "Taumafa". Amata i le maeʻa o le toe tuʻuese o le polokalama umi lava le umi, e le tatau ona e faʻalavelave ai.

Faiga 3: le aloaia aloaia

Mo i latou e ona Lenovo A526 oe le manaʻo e tuʻuina atu i le Android 4.2.2 ua tuai, o lona uiga, o lenei lomiga o le OS e mauaina e tagata uma o loʻo faʻapipiʻi le fou o le firmware aloaia i se telefoni, faʻapipiʻiina se custom firmware atonu o se tali lelei.

I le faʻaopopo i le faʻaleleia atili o le system version i le 4.4, o le auala foʻi lea e mafai ai ona faʻalauteleina lau galuega. Ole tele o fofo le aloaia mo le Lenovo A526 o loʻo maua i luga o le World Wide Web, ae paga lea, o le tele o loʻo i ai ni faʻaletonu taua, e le mafai ai ona faʻaaogaina foliga faʻapitoa i tulaga faifai pea.

E tusa ai ma le poto masani o tagata, o le sili ona manaia i le tulaga o le mautu ma galuega faʻatino mo Lenovo A526 o le le le faʻavaea fofo o le MIUI v5, faʻapea foi ma CyanogenMod 13.

E leai ni faʻamatalaga aloaʻia mai le au atiaʻe, ae o faʻaleleia o firmware e faia ma le faʻaalia ma aumai i se tulaga lelei o le mautu e mafai ona fautuaina mo le faʻaaogaina. O se tasi o faʻatasiga e mafai ona download i luga:

Sii mai tu masani firmware mo Lenovo A526

  1. O le mea muamua e tatau ona e faia e faʻaola manuia ai le fesuiaiga o polokalama i le masini fesili, o le puʻeina le sifi afifi ma tu, tuu i le aʻa o le memory card ma faʻapipiʻi MicroSD i le masini.
  2. E faʻapipiʻi fofo le faʻaaogaina, ua faʻaaogaina le toe faʻaleleia o le TWRP. E mafai ona e faʻaogaina le SP Flash Tool e faʻapipiʻi ai i le masini. O le taualuga toe fai laasaga 1-5 o le polokalama faʻapipiʻi polokalama i le A526 e ala i le polokalama faʻamatala i luga. O le manaʻo faʻasalalau faila faila o loʻo maua i le faʻamaumauga ma le toe faʻafoʻi ata. E mafai ona sii mai i le fesoʻotaʻiga le faila ma mea e tatau ai.
  3. Download TWRP mo faapipiiina e ala ile SP Flash Meafaigaluega ile Lenovo A526 smartphone

  4. Ina ua uma ona utaina le faila faʻasalalau i totonu o le polokalama, oe manaʻomia le seti o se siaki i totonu o le pusa pusa faʻasaga i le aitema "Toe faaolaina".
  5. Ma taʻu tonu le ala ile ata TWRP.imge lua-kiliki i le igoa "Toe faaolaina" i vaega vaega ma filifili le talafeagai faila i le Explorer faamalama e tatalaina.
  6. O le isi laasaga o le tisuina lea o se faʻamau "Sii mai"ona faʻafesoʻotaʻi lea o le telefoni ma le leai se pamu i le komepiuta USB port.
  7. Faamaumauga o le suiga siosiomaga amata otometi ma faaiu i le foliga mai o se faʻamalama "Download Lelei".

  8. Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina TWRP, le muamua faalauiloa o Lenovo A526 tatau ona faia tonu i le tu le toe faaleleia. Afai e oso le masini i totonu o le Android, o le a tatau ona e toe faia le taualumaga mo le susuluina o le siosiomaga. Ina ia amataina se toe faaleleia fuataga, o le tutusa tuʻufaʻatasia o masini faʻamau faʻaaoga e ulufale atu i le fale gaosi toe faaleleia siosiomaga.
  9. Mulimuli i laasaga muamua, e mafai ona e faʻaauau e faʻapipiʻi tu masani polokalama mai le toe faaleleia.

    Flashing zip pusa ala TWRP o loʻo faamatalaina i totonu o le tusitusiga.

  10. Lesona: Faʻafefea ona taʻuina se masini Android ile TWRP

  11. Faʻapipiʻi le firmware le aloaia i le Lenovo A526, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga uma, aua le galo e mulimuli "Tapē faʻamaumauga" a o lei tusia le zip pusa.
  12. Ma faʻasaʻo le pusa siaki "Zip faila saini faʻamaonia" mai le koluse aʻo leʻi amataina le firmware.
  13. Ina ua maeʻa faʻapipiʻi le aganuʻu, le toe faʻafouina le masini. E pei o nei tulaga uma, e tatau ona e faʻatali i le 10 minute ae e te leʻi siiina le faʻafouina Android ua faʻafouina.

O le mea lea, ia malamalama i faʻagasologa mo le faʻapipiʻiina o polokalama komipiuta i le Lenovo A526 e le faigata e pei ona ono foliga mai i le taimi muamua tilotilo. Poʻo le a lava le mafuaʻaga o le firmware, e tatau ona e mulimuli ma le faʻaeteete i faʻatonuga. I le tulaga o le le lelei poʻo ni faʻafitauli, aua le popole. Matou te faʻaaogaina le auala Nu.2 o lenei tusitusiga e toe faʻaleleia ai le gaioiga a le telefoni i tulaga ogaoga.

Pin
Send
Share
Send