Aveese faʻaseʻe i le PowerPoint

Pin
Send
Share
Send

A galulue ma se ata, o mea e masani ona mafai ona liliu i se auala e faʻasaʻo ai le faʻasaʻo o mea sese i se lalolagi lautele. Ma e tatau ona solo ese faʻaiuga ma faʻaseʻe atoa. Ae e tele nuances e tatau ona mafaufauina pe a soloia itulau o se folasaga ina ia toe faaleleia e le tupu.

Aveesea taualumaga

Muamua e tatau ona mafaufau i auala autu e aveese faʻaseʻe, ona mafai lea ona e faʻamuamua i nuances o lenei faʻagasologa. Pei o se isi faiga, pe a fai o soʻo se fesoʻotaʻiga mea uma, e mafai ona tupu a latou faʻafitauli iinei. Ae sili atu na mea mulimuli ane, i le taimi nei - metotia.

Metotia 1: Uninstall

O le auala e fa 'eseʻese na o le tasi, ma o le mea autu (pe a fai e te le mafaufau i le tapeina o le faʻaaliga uma, e mafai foi ona faʻaleagaina ata faasolo i le mea moni).

I le lisi i le itu tauagavale, taumatau kiliki ma tatala le lisi. I totonu e tatau ona e filifilia se filifiliga Aveese le faʻasee. Ma le isi mea, e mafai ona e filifilia le ata toso ma fetaomi le faʻamau "Talofa".

Ua taunuu le iʻuga, ua leai nei se itulau.

O le gaioiga e mafai ona faʻaleaogaina e ala i le oomiina o le rollback tuʻufaʻatasiga - "Maofa" + "Z", pe kiliki i luga o le ki talafeagai i le polokalame ulutala.

O le ata faasolo o le a toe foʻi i lona tulaga muamua.

Metotia 2: Nana

O loʻo i ai le filifiliga e aua le tapeina le faʻaseʻe, ae ia le mafai ona sao i ai mo le maimoa tuʻusaʻo i le faʻataʻitaʻiga auala.

I le auala lava lea e tasi, taumatau-kiliki i luga o le ata faʻasolo ma valaʻau i luga le lisi. Lenei oe manaʻomia le filifili le filifiliga mulimuli - "Nana ata mimita".

Lenei itulau i totonu o le lisi o le a vave tu mataina e faʻatatau i tua atu o isi - o le ata lava ia o le a pulu, ma le numera o le a sopoia fafo.

Le faʻaaliga i le taimi vaʻaia o le a le amanaʻiaina lenei faʻaseʻe, faʻaali atu itulau o loʻo mulimuli ai i le faʻasologa. I le taimi lava e tasi, o le vaega natia o le a sefe uma faʻamaumauga ulufale i ai ma mafai ona fesoʻotaʻi.

Aveesea Nuances

Ma e tatau ona mafaufau i ai ma le atamai e te manaʻomia e iloa ai le taimi e tape ai se faʻaseʻe.

  • O le itulau ua taofia o loʻo tumau pea i le talosaga cache seia oʻo mai le faʻaaliga e aunoa ma le teuina ma ua tapunia le polokalama. Afai e te tapunia le polokalama e aunoa ma le sefeina suiga pe a uma ona tape, le ata lemu o le a toe foʻi i lona tulaga pe a e toe amataina. E sosoʻo lea pe afai na faʻaleagaina le faila mo soʻo se mafuaʻaga ma e leʻi sefeina pe a lafoina le faʻaseʻe i le ato, e mafai ona toe faʻaleleia e faʻaaogaina le polokalama e toe faʻaleleia ai le "taʻe".
  • Faitau atili: E le tatalaina le PowerPoint PPT

  • A e tape slides, fegalegaleaiga elemene mafai ona malepe ma malfunction. E moni lava lenei mea mo macros ma hyperlinks. A faʻapea e fesoʻotaʻi atu i paʻaga faʻapitoa, ona latou le toe aoga ai lea. A faʻapea ua maeʻa le lauga "Toe sosoʻo", nai lo lea o le mamao le faʻatonuga o le a ave i le na i tua atu. Ma le faʻafeagai ma "E muamua".
  • A o e taumafai e toe faʻaleleia se galuega faʻaolaina na teuina muamua le faʻaaogaina o le polokalama talafeagai, ma se faʻamanuiaga e mafai ona e maua ni elemene o mea o loʻo i totonu o itulau ua tape. O le mea moni o nisi vaega e mafai ona tumau ai i le cache ma e le mafai ona kilia mai iina mo le tasi mafuaaga po o le isi. E masani ona faʻaogaina lenei mea i le faʻapipiʻi o tusitusiga elemene, laiti ata.
  • Afai o le mamao faʻaseʻe e faʻapitoa ma e i ai ni mea patino i luga, ma o mea na fesoʻotaʻi ai i luga o itulau o loʻo totoe, e mafai foi ona taitai atu ai i mea sese. E matua moni lava lenei mo nonoa laulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le lisi teuteuina sa i ai i luga o se faʻapitoa faʻatekinisi, ma lona faʻaali sa i luga o se isi, ona soloia lea o le punavai o le a faʻateʻa ai le laulau a le tamaititi.
  • A toe fuataʻi se faʻaseʻe pe a uma ona tape, e masani lava ona i ai se nofoaga i le faʻaaliga e tusa ma lana numera numera, lea na i ai a o le i tape. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le faʻavaʻa o le lona lima i le laina, ona toe foʻi lea i le tulaga lima, ina ua maeʻa suia uma faʻasologa mulimuli ane.

O lagona o le nanaina

O lenei e tumau pea ona lisiina le atamai lelei o le nana o ata faasolo.

  • O le lilo lilo e le faʻaalia pe a vaʻai i se faʻasologa i se faasologa. Peitai, pe afai e te faia se hyperlink i ai faʻaaoga se elemene, pe a vaʻai i le suiga o le a maeʻa ma mafai ona vaʻaia le faʻaseʻe.
  • O le nana natia ua atoatoa lo aoga, o lea la vaega tekinolosi e masani ona taʻua o lenei.
  • Afai e te faʻatino musika i luga o se laupepa ma faʻatulaga e galue i le pito i tua, o le a le toe iai le musika tusa lava pe a uma ona alu i lenei vaega.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻaopopo le leo i le PowerPoint

  • Tagata fai lipoti lipotia mai lea taimi i lea taimi e ono i ai se tuai pe a oso i luga o se mea natia fasi pe afai o lenei itulau ua tele naua mamafa mea ma faila.
  • I tulaga e seasea lava, pe a fai e faʻamalosi se faʻataʻitaʻiga, o se taualumaga e ono le amanaʻia lemu o ata faasolo.

    Silasila foʻi i: PowerPoint Presentation Optimization

  • O le toe tusia o se ata i se vitio e le maua ai ni itulau le vaaia i se auala tutusa.

    Faitau foi: Faʻaliliuina le PowerPoint faʻaaliga i vitio

  • O le nana lilo i soʻo se taimi e mafai ona le maua mai lona tulaga ma toe faʻafoʻi mai ile numera o tagata masani. Lenei ua faia le faʻaaogaina o le taumatau faamau isumu, lea e te manaʻomia e kiliki i luga o le tali mulimuli lava i le pop-up menu.

Faaiuga

Ile iʻuga, e tumau pea le faʻaopopo afai o le galuega e faia i se ata tuʻusaʻo faʻasili e aunoa ma le soona faʻalavelave, ona leai lea o se mea e fefe ai. O faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai pe a fatuina se fesoʻotaʻiga soʻotaga faigata e faʻaogaina ai le tele o galuega ma faila.

Pin
Send
Share
Send