Faʻafefea ona suia le Apple ID

Pin
Send
Share
Send


A galulue ma oloa Apple, ua faʻamalosia tagata faʻaaogaina e fausia se Apple ID tala, a aunoa ma lea fegalegaleaiga ma gadgets ma auaunaga a le sili fua fua gaosia e le mafai. Le aluga o taimi, le faʻamatalaga faʻapitoa i Apple Idy mafai ona leiloa, ma o lea e manaʻomia le tagata faʻaaoga e teuteu.

Auala e Suia ai Apple ID

O le faʻatonutonuina o se Apple account e mafai ona faia mai le tele o vaega: e ala i le browser, faʻaaogaina iTunes, ma le faʻaaogaina o le Apple device lava ia.

Faiga 1: ala i le browser

Afai o loʻo iai i lau lima soʻo se masini ma se browser ua faʻafaigofieina ma faigofie ona maua le Initaneti, e mafai ona faʻaoga e teuteu ai lau Apple ID account.

  1. Ina ia faia lenei mea, alu i le Apple ID management page i soʻo se browser ma alu e alu i totonu o lau teugatupe.
  2. O le a ave oe i le itulau o lau teuga tupe, lea, o le mea moni, o le faʻatonutonu faʻasolosolo tupu se mea. O loʻo avanoa vaega nei mo le faʻatonutonuina:
  • Teugatupe Lenei e mafai ona suia le tuatusi imeli tuatusi, lou igoa, ma faʻafesoʻotaʻi imeli;
  • Saogalemu A o manino mai i le igoa o le vaega, sau oe maua le avanoa e sui ai le upu faataga ma le faatuatuaina masini. I se faʻaopopoga, o le lua-tulaga faʻatagaina e puleaina iinei - i le taimi nei, o se auala e sili ona lauiloa e malupuipuia ai lau teugatupe, lea, pe a uma ona ulufale i le password, faʻaopopo faʻamaonia o lau tala aofia faʻaaoga le numera telefoni feaveaʻi poʻo masini faatuatuaina.
  • Masini I le avea ai o se tulafono, tagata e faaaogaina oloa Apple o loʻo ulufale i totonu o se teuga tupe i luga o ni masini: masini ma komepiuta i iTunes. Afai e te le o toe i ai se tasi o masini, e fautuaina e aveese mai le lisi ina ia faʻamaonia faʻamatalaga o lau teugatupe na o oe lava.
  • Totogi ma le tilivaina. E faʻailoa le ala totogi (faletupe o le faletupe poʻo le numera o le telefoni), faʻapea foʻi ma le tuatusi pili.
  • Tala Fou. Ole mea lea e te pulea ai lau Apple newsletter subscription.

Suia le Apple ID Imeli

  1. Ile tele o taimi, e manaʻomia e tagata le faatinoina o lenei galuega faʻapitoa. Afai e te manaʻo e sui le imeli faʻaaoga e ulufale i le Apple Idy i le poloka "Teugatupe" kiliki taumatau i le ki "Suiga".
  2. Kiliki le ki Faʻatonutonu Apple ID.
  3. Ulu atu i le tuatusi imeli fou o le a avea ma Apple ID, ma kiliki ai le ki Faʻaauau.
  4. O le ono-numera faʻamaonia code o le a lafoina i le imeli faʻailoaina, o le a manaʻomia ona faʻaalia i le ogatusa koluma i luga o le tulaga. O le taimi lava e ausia lenei manaʻoga, o le fusifusia o le imeli fou tuatusi o le a faʻamaeʻaina ma le manuia.

Sui upu faataga

I le poloka "Puipuiga" kiliki i le ki "Suia le faʻamatalaga" ma mulimuli i faiga faʻatonuga. O le upu suia suiga taualumaga na faamatalaina i auiliiliga i se tasi oa matou tusitusiga ua tuanai.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona suia le Apple ID upu faataga

Matou te suia metotia totogi

Afai o le auala e totogi ai nei e le aoga, o lona uiga e le mafai ona e faia ni faʻatauga i le App Store, iTunes Faleoloa ma isi faleʻoloa seiloga e te faʻaopopoina le punaoa o loʻo avanoa ai le tupe.

  1. Mo lenei, i le poloka "Totogi ma le lafoina" filifili le faamau "Suia faʻamatalaga tau piliina".
  2. I le koluma muamua, e te manaʻomia le filifilia o se auala totogi - se faletupe pepa poʻo le telefoni feaveaʻi. Mo le pepa oe manaʻomia o le a taʻu mai ai fuainumera pei o le numera, lou igoa ma lou igoa, aso uma, atoa ai ma le numera tolu numera malupuipuia faʻailoa i luga o le tua o le pepa.

    Afai e te manaʻo e faʻaaoga le paleni o lau telefoni feaveaʻi e fai ma ala o totogi, e tatau ona e faʻailoa lau numera, ma faʻamautu lea faʻaaoga ia le tulafono laititi o le a maua i le feau SMS. Matou te tosina atu lou mafaufau i le mea moni o le totogi mai le paleni e na o ni tagata e mafai ona faia e pei o Beeline ma Megafon.

  3. A sao uma auiliiliga metotia totogi, fai ni suiga i le kiliki o le ki i le itu taumatau Sefe.

Metotia 2: ala iTunes

Ua faʻapipiʻiina le ITunes i komepiuta a le tele o tagata Apple, aua o le laupepa autu lea e faʻatuina ai le soʻotaga i le va o le gadget ma le komepiuta. Ae e le gata i lea, ae faʻatagaina foi oe e iTunes e te pulea lau Apple Idy profile.

  1. Faaoso Aityuns. I le polokalama ulutala, tatala le afifi "Teugatupe"ma alu atu loa i le vaega Vaʻai.
  2. Ina ia faʻaauau, e tatau ona e faʻaavaina se upu faataga mo lau teugatupe.
  3. O le mataʻitusi faʻaalia faʻamatalaga e uiga i lau Apple ID. Afai e te manaʻo e fesuiaʻi faʻamatalaga o lau Apple ID (tuatusi imeli, igoa, password), kiliki i le ki "Faʻatonutonu i luga appleid.apple.com".
  4. O le faaletonu browser o le a otometi ona tatalaina i luga o le lau, lea o le a toe faʻalauaʻi atu i se itulau lea, mo le amataga, e tatau ona e filifilia lou atunuʻu.
  5. Le isi, se faʻamalama faʻaalia o le a faʻaalia i luga o le pupuni, lea o nisi gaioiga i lau itu o le a tutusa lelei le auala faʻamatalaina i le muamua metotia.
  6. I lea lava tulaga, afai e te manaʻo e teuteu au faʻamatalaga totogi, o le taualumaga e na ona mafai ona faia i iTunes (aunoa ma le alu i le tagata suʻesuʻe). Ina ia faia lea mea, i le lava faʻamalama mo le vaʻavaʻaia o faʻamatalaga latalata i le itu e faʻailoa ai le auala totogi, e i ai le faʻamau Faʻatonutonu, kiliki i luga o le a tatala ai le faʻatonutonu menu, lea e mafai ai ona seti se fou auala totogi i le iTunes Faleoloa ma isi fale totonu o le Apple.

Metotia 3: E ala ile masini a Apple

Faʻatonutonuina Apple Idi mafai foi ona faia e faʻaoga ai lau gadget: iPhone, iPad poʻo le iPod Touch.

  1. Tatala le App Faleoloa i lau masini. I le laupepa "Tuufaatasiga" alu i le pito i lalo o le itulau ma kiliki i lau Apple Idy.
  2. O se isi lisi o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e tatau ai ona e kiliki i le faʻamau Matamata Apple ID.
  3. Ina ia faʻaauau, o le faʻamasinoga e manaʻomia oe e ulufale i le upu faataga mo le teugatupe.
  4. Safari o le a otometi ona tatalaina i luga o le lau, e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i lau Apple ID. Lenei i le vaega "Faʻamatalaga o totogi", oe mafai seti se fou auala totogi mo faʻatauga. I le tulaga o loʻo e manaʻo e faʻatonutonu lau Apple ID, o lona uiga, sui le imeli ua faapipiiina, upu faataga, igoa atoa, tata i le pito i luga o lona igoa.
  5. O le lisi o le a aliali mai luga o le lau, lea, muamua, oe o le a manaʻomia e filifili lou atunuu.
  6. Mulimuli ane i luga o le lau, o le masani Apple ID faʻatagaina matala o le a aliali mai, i le mea o le ae manaʻomia le tuʻuina atu o lau tusi faamaonia. O laasaga uma mulimuli ane e o gatasi uma ma fautuaga fautuaina i le muamua metotia o lenei tusitusiga.

Pau lava lena mo le aso.

Pin
Send
Share
Send