Aoga tupe maua YouTube

Pin
Send
Share
Send

Ole taimi nei, e iloa uma e tagata le YouTube video hosting, faʻapea foʻi ma le mea e mafai ona e maua mai ai. Faʻafefea ona fai lea mea ma mea e manaʻomia mo lenei o le a le mafaufauina i lenei tusitusiga, i se isi itu, o le a taʻu atu e uiga i le auala e iloa ai le tele o le isi auala i YouTube faia. E ui ina foliga mai o se mea valea ia se tasi, ae o loʻo iai lava le aoga i lenei mea - malamalama pe faʻapefea ona maua le auala i se numera o tagata faʻatau o le a fesoasoani ia te oe e sili atu iloa mea o loʻo i luma atu.

Saili pe fia le tele o mea e maua e le auala

E fiafia lava tagata i le faitauina o isi tupe. Ma afai e leai se mea sese i lenei mea mo oe, ia o lenei o le ae aʻoaʻo pe faʻafefea ona e fuafua e maua tupe maua o tagata e i ai le galuega ma YouTube i totonu o le fuaiupu e tasi. E le gata i lea, e i ai ma le le masani ai o auala e faia lenei mea. O lenei o le lua o le sili ona lauiloa o le a iloiloina.

Metotia 1: WhatStat Service

WhatStat o le sili ona lauiloa faʻamaumauga tautua i CIS atunuʻu. I le ala, na atiina ae tonu iinei, ma mafai ona maua ai oe sili sao faamatalaga na o le tupe maua o CIS youtuders. E faʻatagaina oe ona maua faʻamatalaga sili ona talafeagai i tupe maua a se blogger blog. "Fuafuaina", aua e naʻo le tagata e ona le fale e mafai ona taʻu atu ia te oe le numera tonu, ae o le saʻiliga fuafua le numera lea i atamai atamai, fuafua i le tele o fesuiaiga, pei o: numera o tagata lesitala, numera o vaʻaiga, tau i le kiliki ma le vaʻaiga o faʻasalalauga ma isi. .

O le a le WhatStat Service

Lea, muamua lava, e tatau ona e alu i le WhatStat itulau autu. I luga o ia, o le a vave ona maua oe i le pito i luga o le selau sili ona lauiloa YouTube youbers. Oe mafai ona vaʻaia le igoa o le auala, le aofaʻiga o tagata lesitala, o le aofaʻi o vaʻaiga o video uma, le aofaʻi o latou video ma, ioe, o le aofaʻi o tupe maua i le masina.

Manatua: O tupe maua a le blogger masina e fuafua i le US tala. Le mataitusi "K" pe a uma le numera o lona uiga o le afe, ma le "M" - miliona.

I le auala, e mafai ona faʻavasega lenei tusi i le faʻaaogaina o le laupepa tutusa ma faʻamau luga. E mafai ona faʻavasega e le numera o tagata lesitala, vaʻaiga ma tuʻusaʻo vitio i luga o le auala.

Gauai atu i le Ofisa, o oe le mafai aloese o le vaega o lo oi le itu tauagavale. Pei ona iloa e se isi, o nei vasega. E mafai ona e filifilia le ituaiga oe e te fiafia i ai ma vaʻai poʻo fea le vitio blogger ua oʻo atu i le pito sili ona maualuga.

Ae a pe a fai e te le mauaina le auala i lisi o latou fuainumera e te manaʻo e vaʻaia? Ina ia foia lenei faʻafitauli, o loʻo i ai se suʻesuʻega i luga o le tulaga, ae ui i lea, e aoga le faʻamanino laʻititi e uiga i faʻavae o lona faʻagaioiga.

Faʻafefea ona faʻaogaina sailiga i le WhatStat service

O le saʻiliga faʻaili lava o loʻo tu i le pito i luga o le upega tafailagi i le itu taumatau.

A oe mafai ona faitau, ia faia se suʻega, oe manaʻomia le faʻaofi iina i luga o se sooga pe o le ID o le auala lava ia. I le taimi lea, e aoga le faʻamatalaina pe faʻapefea ona faia lenei mea. Ma o le a tatou fafagu e mafaufau i le faʻataʻitaʻiga o se le lauiloa, ae o le mea lea, le itiiti ifo-maualuga-lelei ma lelei galuega faatino ua taua "Da Neal".

O lea la, e suʻe le sootaga poʻo le ID ile YouTube, oe manaʻomia le asiasi i le itulau o le auala lava ia. E mafai ona mauaina le itulau e te manaʻomia i lau saofaga pe suʻe i le faʻaaogaina o lona igoa o se sailiga talosaga.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona lesitala i luga o se auala i YouTube

I luga o le itulau matou na o le fiafia i le mea e tasi - le tuatusi pa o le browser.

O totonu o le mea lena e te manaʻomia. E pei ona e taumateina, o se fesoʻotaʻiga i se auala e tuusaʻo mea uma na tusia i le tuatusi pa, ae o se ID o se seti o mataʻitusi Latina ma fuainumera mulimuli mai le upu "chanel" pe "tagata faʻaaogaina", faalagolago i luga pe o le muamua auala pe faia i luga o le Google Google+ itulau.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona fai le YouTube channel

O lea la, kopea le fesoʻotaʻiga pe faʻasino ID ma faapipii i totonu o le paʻepaʻe suʻega i luga o le auaunaga WhatStat, ona kiliki saogalemu ai lea o le ki Saili.

A uma lena, o le ae vaʻai fuainumera o le faʻamaonia auala. I luga o lenei itulau e mafai ona e vaʻaia tuusaʻo le ata lava ia ma le igoa o le poloketi, le numera o tagata faʻasalalau, vitio ma vaʻaiga i luga o le auala, fuafuaina tupe maua ma aso o le lesitala.

Ma le isi, e aoga le mataala i aso uma fuainumera. E faʻatulagaina oe e te vaʻavaʻai totoʻa i tupe maua a YouTube activist. Ma i le pito i luga o oe mafai ona filifili le vaitaimi o lona faʻaali.

Metotia 2: SocialBlade Auaunaga

E le pei o le tautua i luga, SocialBlade e leai se gagana Rusia i le fesoʻotaʻiga ma e na o le faʻaaogaina tagata Amerika ma Europa. E le fautuaina e siaki fuainumera o le Rusia YouTube vaega i luga o lea, talu ai o faʻailoga o le a matua le saʻo. Ma i se tulaga lautele, o iʻuga o lenei tautua e matua le mautonu. E mafai ona fesuisuiai mai le 10 mano i le 100 mano.ae e leʻo se faʻalavelave lea.

Tautua SocialBlade

Talu ai o le SocialBlade o loʻo taulaʻi i le itu i sisifo o faʻasalalauga, o le bloggers maua tupe i luga o faʻasalalauga, o le faʻatusatusaina o algorithms e matua ese lava ma tatou. O le mea moni o le Europa foi lea latou te naunau e totogi tele mo faʻasalalauga, ona o le tauva o tauvaga. A e togi ese le aau ma alu i fuainumera, e aliali mai mo le tasi kiliki i luga o se faʻasalalauga fuʻa i le Google Adsense fesoʻotaʻiga i le autu o taʻaloga komipiuta, i Rusia e $ 0.05, ao i Europa mai le $ 0.3 i le $ 0.5 . Lagona le eseʻesega? E aliali mai i luga o le SocialBlade auaunaga e aoga le siakiina o tupe maua na o tagata mai fafo bloggers ina ia sili atu le latalata i faʻaiuga i le mea moni.

Ia, o lenei e mafai ona e alu saʻo i le faʻamatalaga o le auala e siaki tupe maua a YouTube faʻaaogaina SocialBlade.

Alu i le itulau autu o le tautua, e tatau ona e uaʻi atu i le search bar, o loʻo i ai i le pito i luga taumatau o le mata.

O iina e te manaʻomia ai ona taʻu se fesoʻotaʻiga i le tusitala o le auala poʻo lona ID. Faʻalogo i le lisi tuʻu i lalo o loʻo i le itu tauagavale. E taua tele le filifiliga o i totonu o le youtube, ae le o se isi 'upega tafaʻilagi, a leai o le sailiga o le a le tau atu i se iʻuga.

Ona o lea, o le a avatu ai oe ma faamatalaga uma i luga o le auala na e taʻu maia. O loʻo i le vaega "TUPE MAUA MONI MA TUPE" E mafai ona e mauaina le aofaʻi o le tupe maua mo le blogger i le masina. Ma le isi fale, i le vaega "TUPE MAUA VAAI I TAUSAGA TAUSAGA" - tupe maua faʻaletausaga.

Alu laititi i lalo, e mafai ona e mulimuli i aso taʻitasi fuainumera o le auala.

Lalo o se faʻailoga o saofaga ma faʻaaliga vaaiga vaʻaiga.

Faaiuga

O le iʻuga, e tasi le mea e mafai ona faʻapea - matua mafai e tagata uma ona iloa le tele o tupe maua e Youtube i lana auala, ae naʻo mea faʻatatau i faʻamatalaga. E le gata i lea, o loʻo iai se auala mo tagata uma mai fafo ma tagata-Rusia.

Pin
Send
Share
Send