O le a le mea e fai pe a faʻatuina e le Trustedinstaller le masini

Pin
Send
Share
Send

Trustedinstaller e aofia ai i le faiga o le Installer Worker module (e taua foi o TiWorker.exe), e nafa ma le saʻo sailiga, downloadina ma le faʻapipiʻiina o faʻafouga. Ae o le module lava ia poʻo ona vaega e mafai ona fausia se mamafa avega i luga o le CPU.

Trustedinstaller na muamua aliali mai i le Windows Vista, ae o le faʻafitauli o le faʻataʻavaleina na o loʻo mauaina i na o le Windows 10.

Faamatalaga lautele

O le avega autu o lenei faʻasologa o tuusaʻo i le taimi o le download poʻo le faʻapipiʻiina o faʻafouga, ae masani lava e le mafua ai le tele faigata pe a galulue ma se komepiuta. Ae o nisi taimi e tupu se faʻafitauli atoa, e faʻafaigata ai le fesoʻotaʻiga a le tagata ma le PC. O le lisi o mafuaʻaga e faapea:

  • O nisi ituaiga o toilalo aʻo faʻapipiʻi faʻafouga.
  • Broken lata tagata faʻapipiʻi. Atonu o le le le faia e le puʻeina sao ona o faʻalavelave i le Initaneti.
  • I pirated lomiga o Windows, o le meafaigaluega mo otometi faafou le OS mafai ona toilalo.
  • Faʻafitauli i le lesitala. Ova taimi, o le faʻatulagaina o faʻaputu faʻaputuputu "lapisi" i totonu o le resitala, lea ova taimi mafai ona mafua ai faʻaletonu eseese i le faʻagaioiga o gaioiga.
  • O le siama masquerades o se tuuina atu faʻagasologa poʻo le fa' amataina aʻi. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻapipiʻi polokalama antivirus ma faia se faʻamama.

O loʻo iai foʻi ni ulugaliʻi fesoasoani e fesoasoani e faʻateʻa ai le tele o faʻafitauli:

  • Faatali sina taimi. Masalo o le faʻagasologa faʻaʻaisa pe o nisi galuega faigata ma le faʻafouga. I nisi tulaga, e mafai ona utaina tele faʻapitoa, ae pe a uma le itula pe lua o le faʻafitauli foia na o ia.
  • Toe fai le komipiuta. Masalo o le faiga e le mafai ona maeʻa le faapipiiina o faʻafouga, aua manaomia le komepiuta a toe fai. Faʻapea foi, pe a fai e faʻamau le faʻatuatuaina " "Auaunaga".

Metotia 1: tape le cache

E mafai ona kilia le cache faila i le faʻaaogaina o le masani metotia poʻo isi vaega-polokalama (o le sili ona lauiloa fofo o CCleaner).

Aveese le cache faʻaaoga CCleaner:

  1. Tamoe le polokalama ma i le autu faamalama alu i "Mama".
  2. I le vaega ua matala, filifili "Pupuni" (o loʻo i luga o le lisi luga) ma oomi "Iloilo".
  3. I le maeʻa o le auiliiliga, kiliki i le ki "Tamo mea mama"e aveese le lē tagolima cache. Ole faiga e le sili atu ile 5 minute.

E ui lava i le mea moni e fai ai e le polokalame se galuega lelei o lana galuega, e le masani ona aoga i lenei faʻamasinoga. CCleaner fufulu le cache mai polokalame uma ua faʻapipiʻi i luga o le PC, ae o nisi polokalama faila e le maua i ai, o lea e sili atu ona faʻamamaina o ia i le faʻaaogaina o le masani metotia.

Metotia tulaga:

  1. Faʻaogaina o faʻamalama Tamoe alu i le "Auaunaga" (valaauina e le poloka 'auala' alo Manumalo + r) Ina ia faia le suiga, ulufale i le faʻatonugatautua.mscma kiliki Ulufale pe Ua lelei.
  2. Mai auaunaga e maua, saili Faamalama lata mai. Kiliki i luga, ona kiliki ai lea o le tusifaitau Taofi le Auaunao lo o aliali mai i le itu tauagavale o le faamalama.
  3. Alu loa i le faila faʻapitoa o loʻo i luga:

    C: Windows PolokalamaTupulaga Download

    Aveese uma faila o loʻo i ai i totonu.

  4. Toe amata le tautua Faamalama lata mai.

Metotia 2: siaki le faiga mo siama

Afai e leai se tasi o loʻo taua i luga e fesoasoani, ona i ai lea o se avanoa na i ai se siama i totonu o le tino (aemaise pe a fai e leai sau antivirus faʻapipiʻi).

Ina ia 'aveʻesea siama, faʻaaoga se ituaiga o anti-virus package (avanoa e aunoa ma se totogi). Mafaufau i le laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga i lenei tulaga e faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o Kaspersky antivirus (o lenei polokalama ua totogiina, ae o loʻo i ai se taimi faʻataʻitaʻi o aso 30):

  1. Alu i le "Komepiuta faitau vave"i le kiliki i luga o se faʻapitoa faʻapitoa.
  2. Mai le filifiliga fuafuaina, e sili atu le filifili i ai "Siaki atoa". Ole gaioiga ile tulaga lea e alu ai le tele o itula (e pa'ū foi le komepiuta ile taimi ole suʻeina), ae o le siama o le a maua ma e le mautonu i se maualuga maualuga.
  3. A maeʻa le siaki, o le antivirus polokalame o loʻo faʻaalia ai se lisi o polokalama uma ua maua ma masalosalo. Aveese uma i latou i le kilikiina o le faʻamau o loʻo faafeagai ma le igoa Tapē.

Metotia 3: tape uma faʻafouga

Afai o isi mea uma ua le mafaia ma o le gaioiga utaina e le o mou atu, na o le pau le mea o totoe o le tapunia faafouga mo le komepiuta.

E mafai ona e faʻaogaina le faʻatonuga lautele (talafeagai mo i latou ma Windows 10):

  1. Ma le poloaigatautua.mscalu i le "Auaunaga". O le faatonuga ua ulufale i totonu o se laina faʻapitoa, lea e taua o le tuʻufaʻatasiga o ki Manumalo + r.
  2. Saili se tautua Tifaga Installer le Toto. Taumatau-kiliki i luga ma alu e Meatotino.
  3. I le kalafi "Ituaiga amata" filifili mai le lisi Vavaeeseina, ma i le vaega "Tulaga" fetaomi le faamau Taofi. Faaaoga nofoaga.
  4. Toe fai laasaga 2 ma le 3 ma le tautua Faamalama lata mai.

A iai sau OS i lalo ole 10, ona mafai lea ona e faʻaogaina se faʻafaigofie faatonuga:

  1. Mai "Pulea vaega" alu i le "System ma le Puipuiga".
  2. O lenei filifili Faamalama lata mai ma i le itu tauagavale kiliki "Tulaga".
  3. Saili le mea e fesoʻotaʻi ma le siakiina o lata mai ma mai le drop-down menu filifili "Aua le siakiina mo ni faʻafouga".
  4. Faaaoga tulaga ma kiliki Ua lelei. E fautuaina oe e toe amataina lau komepiuta.

E tatau ona manatua o le faʻamaloloina faʻafouga, e te faʻaalia le faʻapipiʻiina o le tino i se numera o lamatiaga. O lona uiga, afai e i ai ni faʻafitauli i le fausiaina o taimi nei o le Windows, e faʻapea e le mafai ona faʻatamaia e le OS, talu ai o loʻo manaʻomia e faʻafou ni mea sese.

Pin
Send
Share
Send