Faia ni mea i le Photoshop

Pin
Send
Share
Send


Ata laupepa o se masani masani auala e galue ai i Photoshop. O le aoga o le polokalame e aofia ai le tele filifiliga mo le suia o mea - mai le faigofie "faʻafefeteina" o le tuuina atu i le ata foliga o se vai luga o le asu po o le asu.

E taua le malamalama o le taimi o le faʻaletonuina, foliga lelei mafai ona matua faʻaititia, o lea e aoga le faʻaaogaina o ia mea faigaluega ma le faʻaeteete.

I totonu o lenei faʻasalalauga, tatou te vaʻavaʻai i ni nai auala e leaga ai.

Vaʻavao i ata

Mo le suia o mea i Photoshop, tele auala e faʻaaoga. Matou te lisiina mea taua.

  • Avanoa faaopoopo "Suiga Loloto" valaauina "Faiva";
  • Lesona: Galuega fai fua i le Photoshop

  • Papeti suia foliga. O se mea faapitoa meafaigaluega, ae i le taimi lava e tasi e manaia;
  • Filifiliga mai le poloka "Manua" lisi talafeagai;
  • Plugin "Palasitika".

O le a tatou ulagia i le lesona ona o se ata na saunia muamua:

Metotia 1: Warp

E pei ona taʻua i luga, "Faiva" o se faaopoopoga i le "Suiga Loloto"e mafua mai ile tuʻufaʻatasiga o ki vevela FMTL + Tpe mai le lisi "Faʻatonutonuina".

Le gaioiga tatou te manaʻomia o le tu lea i le anotusi menu e tatalaina pe a uma le taumatau kiliki ma le isumu faʻagaioia "Suiga Loloto".

"Faiva" superimposes se mesh ma faʻapitoa meatotino i luga o se mea.

I luga o le lauʻeleʻele, matou te vaʻaia ai ni faʻailoga, e faʻaosofia ai, e mafai ona e faʻaesea le ata. I se faʻaopopoga, o grid uma ua faʻaaoga foi, e aofia ai vaega o loʻo faʻataʻatia mai laina. Mai lea mea e mulimuli mai ai e mafai ona suia le ata i le tosoina i soʻo se itu e i totonu o le faʻavaʻa.

O faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i le auala masani - e ala i le oomiina o se ki FAIGOFIE.

Metotia 2: Puppet Warp

O loo i le "Fesuiai papeti" i le mea e tasi e pei o mea uma fesuiaʻiga mea faigaluega - i le lisi menu "Faʻatonutonuina".

O le faʻavae o le faʻagaioiga o le faʻalelei lea o ni vaega o le ata ma faʻapitoa pine, ma le fesoasoani a se tasi o na deformation faia. O mea o totoe o loʻo tumau pea.

Pine mafai ona tuu i soo se mea, taʻitaʻia e manaʻoga.

E manaia le meafaigaluega i le mafai ona faʻaogaina e faʻasesea mea ma le maualuga pulea i le faʻagasologa.

Metotia 3: Maua Filemu

O faʻamama o loʻo i totonu o lenei poloka ua mamanuina e faʻasesea ata i auala eseese.

  1. O le galu.
    O lenei masini e mafai ai ona e faʻasesea le mea faitino pe faʻatulagaina pe faʻafuaseʻi. E faigata ona faʻutua i se mea iinei, talu ai o ata o foliga 'eseʻese e amio faʻaalia. Tele mo le fausiaina o le asu ma isi lava aafiaga faʻapena.

    Lesona: Faʻafefea ona fai le asu i le Photoshop

  2. Masiga
    O le faʻamama e mafai ai ona e faʻapipiʻi le cvexity ma le loloto o vaalele. I nisi o tulaga, e mafai ona fesoasoani faʻaumatia kamera tioata faʻalavelave.

  3. Sigapoa.
    Sigapoa fatuina le aafiaga o le vaeluaina o galu. I luga o tuʻusaʻo elemene, na ia faʻamaonia atoatoa lona igoa.

  4. Curvature.
    E talitutusa lava ma "Faiva" o se mea faigaluega, ma le pau lava le eseesega o le i ai e sili mamao atu faʻailoga o le saolotoga. I ai, e mafai ona e vave fauina arcs mai laina sao.

    Lesona: Matou te tosoina arcs i le Photoshop

  5. Galugalu.
    Mai le igoa e manino lava o le plug-in fausia se faʻataʻitaʻiga o galugalu vai. O loʻo i ai ni ata mo le lautele o le galu ma lona faʻafiafia.

    Lesona: Faʻataʻitaʻi le manatunatuga ile vai i le Photoshop

  6. Mimilo.
    O lenei mea faigaluega e faʻalesea ai le mea e ala i le faʻaviliina o pixels i lona ogatotonu. Tutu faʻatasi ma se faʻamama Radial Blur mafai simulated rotation o, mo se faʻataʻitaʻiga uili.

    Lesona: Ole auala autu ole faʻamamaina ile Photoshop - faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻi

  7. Spherization.
    Plugin gaioiga faʻatonuina faʻamau "Manua".

Faiga 4: Palasitika

O lenei plugin o se lautele "deformer" o soʻo se mea. E tele ona avanoa. Faʻaogaina "Uga" toetoe o gaioiga uma na faʻamatala i luga e mafai ona faia. Faitau atili e uiga ile faamama i le lesona.

Lesona: Faamama "palasitika" i Photoshop

O nai auala nei e faʻaletonu ai ata ile Photoshop. Le tele o taimi faʻaaoga le muamua - galuega "Faiva", ae i le taimi lava e tasi, o isi filifiliga e mafai ona fesoasoani i soʻo se tulaga patino.

Faʻataʻitaʻi le faʻaaogaina o soʻo se ituaiga o faʻalavelave e faʻaleleia atili ai lou tomai galue i la matou polokalama sili ona fiafia i ai.

Pin
Send
Share
Send