Faʻafefea ona tapeina le Instagram tala

Pin
Send
Share
Send


Instagram o se fesoʻotaʻiga faʻafiafiaga lautele, ma e oʻo mai i lenei aso o loo maua pea lona malosi. O aso uma, o tagata fou fou uma ua lesitala i luga o le tautua, ma i lenei tulaga, e amataina i le amataga fesili eseese e uiga i le saʻo faʻaaogaina le tusi talosaga. Aemaise lava, i aso nei o le mataupu o le tapeina o talafaasolopito o le a iloiloina.

I le avea ai o se tulafono, i le soloia o se tala, tagata faʻaaoga lona uiga pe o le faʻamamaina o le sailiga faʻamatalaga poʻo le soloia o le tala faia (Instagram Tala). O mea uma ia e lua o le a talanoaina i lalo.

Faamamaina o Instagram Search Data

  1. Alu i lau faʻamatalaga itulau i totonu o le talosaga ma tatala le tulaga faʻamalama e ala i le kiliki i luga o le ki aau (mo iPhone) poʻo le ellipsis aikona (mo Android) i le pito i luga taumatau.
  2. Tusi i lalo o le itulau ma faʻamau i luga "Aveese le talaʻaga sailiiliga".
  3. Faʻamautu lou manatu e maeʻa lenei gaioiga.
  4. Afai e te le manaʻo i se lumanaʻi e te le manaʻomia e puʻeina i se tala faʻasolopito, ona e alu lea i le vaega saili (faʻalauteleina le tioata) ma i luga o le-laupepa "Le sili sili" pe "Lata mai" fetaomi ma taofi i luga le sailiga faʻaiuga mo se taimi umi. Ina ua mavae sina taimi, o se faʻaopopoga menu o le a aliali mai i luga o le laupepa, lea e tatau ai ona e oomi le mea Nana.

Aveese tala ile Instagram

Tala o se mea fou foliga vaʻaia o le tautua e mafai ai ona e lolomiina se mea e pei o faʻaaliga ata, lea e aofia ai ata ma puupuu vitio. O le uiga ese o lenei faʻatinoga o le matua tapeina ina ua maeʻa 24 itula mai le aso o lomia faasalalau.

  1. O se tala lomia faasalalau e le mafai ona kilia vave i le taimi nei, ae e mafai ona e tapeina ata ma vitio i totonu tasi i le taimi. Ina ia faia lenei mea, alu i le sili ona taua Instagram tab, o loʻo faʻaalia ai lau tala fafaga, pe o le faʻamatalaga tab ma faʻamau i luga o lau avatar e amata ona taʻalo le tala.
  2. Le taimi lea o le a taʻalo ai se faila le aoga mai Tala, kiliki i luga o le lisi ki i le itu taumatau pito i lalo. O le lisi faʻaopoopo o le a aliali mai ile mata, lea e te manaʻomia ai le filifilia o le aitema Tapē.
  3. Faʻamaonia le soloia o le ata poʻo le vitio. Fai le mea lava lea e tasi i faila o totoe seia seʻi maeʻa tipi atoa lau tala.

I le mataupu o le tapeina o talaʻaga i luga o agafesootai Instagram, o aso nei ua ia i tatou mea uma.

Pin
Send
Share
Send