AvetaavaleScanner 2017 4.1.1.0

Pin
Send
Share
Send

E faʻamoemoeina ile lomiga o au avetaavale pe faʻafefea lelei ma vave ona aoga vaega i fafo ole komipiuta, ae talu ai e tele mea, e le mafai ona e siakiina uma faʻafouga. Faʻalagolago i le tagata atiaʻeina mea faigaluega, e mafai ona tatalaina faʻafouga pe o masina uma pe tasi i le tausaga, ma e i ai polokalama faʻapitoa e mataituina pea i latou.

O se tasi o nei mea Avetaavale scanner, e faigofie lava e faʻaaogaina ma e faʻatatau i le faʻafouina avetaavale, pe a fai o le a e faʻatau atoa le faʻatau.

Matou te fautua atu ia oe vaʻai: O polokalame sili ona lelei mo le tuʻuina i totonu o avetaavale

Siaki mo Faʻafouga

O le siaki e tupu i le amataga, lea e faigofie tele, aua i le Snappy Driver Installer o mea uma na tatau ona faia i le lima. Ae e oo lava i le DriverScanner e mafai ona e faia e oe lava lea i le kiliki i luga o le "Test" button poʻo luga o le "Test" tab lava.

Faafou faamatalaga

I luga o le "Overview" tab o loʻo i ai le fanua "Driver Status" (1), lea e mafai ai ona e vaʻai i le numera o le tuai lomiga ma faia se siaki, ma le fanua "LiveUpdate" (2), lea e mafai ona faʻafou le polokalame lava ia ma vaʻai nisi faʻamatalaga e uiga i ai.

Avetaavale lata mai

I le "Scan Results" vaega o le "Scan" tab, e mafai ona e vaʻaia uma avetaʻavale avanoa i luga o le komupiuta, faʻapea foi ma le toe faʻafouina pe a talafeagai ai. Peitaʻi, i le DriverMax o le faʻafouina na totogi pe a na e faʻafouina uma i le taimi e tasi, ma i lenei polokalama, e leai se auala e faia ai lea mea e aunoa ma se totogi.

Avetaavale Faamatalaga

E mafai foi ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i se avetaʻavale faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, o le aso o lona taimi lata mai faʻamatalaga pe tatalaina le aso. I le faʻamalama lava e tasi, e mafai ona e le amia le avetaʻavale ina ia le aliali mai i le lisi i le isi taimi e te siaki ai mo faʻafouga.

Avetaavale le matua

Ma le faʻaopopoga, i le "Suʻega Tofiga" vaega, e mafai ona vaʻai i le a le tele o au avetaʻavale manaʻo e tatau ona toe faafou.

Toe Maua

A faʻafouina avetaavale, e toe otometi lava ona toe faʻafouina mea na manaʻomia, e manaʻomia e faia tutoʻatasi i le Driver Booster. A maeʻa, e mafai ona e toe faʻaleleia le tulaga i le tulaga o mea sese i le taimi o le polokalama.

Fuafuaga

O loʻo i ai foi se faʻafouga faʻatulagaina galuega e mafai ai ona e siaki ma faʻafou otometi.

Lelei:

  1. Le luma o le au Rusia
  2. Faigofie o faaaoga

Le atoatoa

  1. O galuega autu e maua i le totogiina totogi

DriverScanner e aunoa ma se masalosalo o se mea lelei meafaigaluega mo le toe faafouina o avetaʻavale, ae naʻo i latou o loʻo naunau e totogi mo lenei polokalame, ma le leai o se tele faʻamaumauga o faʻamaumauga e toeititi lava leai se aoga faʻatusatusa i isi tauva.

Sii maia Tofotofoga Avetaavale Scanner

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (3 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Avetaavale Reviver Avetaavale Avanoa Faʻalelei Avetaavale siaki Auslogics Avetaavale Faʻafouina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
AvetaavaleScanner o se aoga aoga mo le mauaina o le lata mai lomiga o avetaʻavale, downloadina ma faapipii i luga o se komupiuta poʻo se komepiuta feaveaʻi. E mafai ona galue i se tulaga otometi.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (3 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Uniblue Systems Limited
Tau: $ 30
Tele: 7 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2017 4.1.1.0

Pin
Send
Share
Send